QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 23:51)
Mergaites, ar kas nors atsius man paskaiciavimus? Ievushka, ar tu jau miegi?
Jau išsiunčiau
Kol yra dar laiko, pakomentuosiu(tikiuosi-nieks nepyksta dėl tų mano komentarų) likusius konkursantus
Pelytė Zita -graži pelytė

NEt nežinau, ką ir bepridurti-simaptiška, ir tiek
Ronas - pats meškis-tikrai fainuolis, tik kompozicija, mano manymu "ant greitųjų sumesta". Nepaieškota kažko įdomesnio.
Rudis - o man jis patinka

Toks išsiskiriantis, ir tos akys netrukdo. jis man toks siuvėjiškas, iš atelje

Bet kad nekalėdiškas-tas tiesa.
Sidas -galiu duot ranką nukirst, kad Sidas ir Dikis-vieno autoriaus. Sidas, kaip ir Dikis-mielas meškis, tik labai jau akį rėžia kompozicija.Na, užgožia meškutį visai, ne ten akys krypsta.
Svajoklis -labai labai išskirtinis meškiukas. Nosis-tobulai išsiuvinėta, pagarba kūrėjai. O jau eglučių grožis-neišpasakytas. Ta, ant galvytės, net nesuprantu, kaip padaryta, tai po konkurso prašau papasakot, jei galima, aišku.
Tilbė - nuostabi meškutė

Ir nors jos autorė(manau, kad žinau, kas ji) labai norėjo daugiau kritikos, negaliu nieko čia sukritikuoti.Na, tiesiog viskas idealiai dera, puikiai atlikta, kruopštu, tvarkinga, skoninga.
Ursus Simplicijus -nerealiai nustebinęs meškutis. Va, ką reiškia-staigmena. Galiu drąsiai pasakyti-štai tokio tai tikrai nesitikėjau. Labai originalus sprendimas

Tik maža pastabėlė-pats meškučio kūnelis nelabai jau tolygiai prikimštas, toks truputuką celiulitinis atrodo. Bet gal čia irgi taip norėjosi, kas žino