Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(LT saulele @ 2009 12 18, 00:08)
Bet tai ne viena nominacija asmeninė gali sutapti  smile.gif , ketinau dar šiandien savo mažiuko simpatijos priziuko gavėją parašyt , kol anonominiai dalyviai daugmaž, ale kad teko neplanuotai vakare išvažiuot ir nepabaigė spręsti, tai tik ryt pavakare  smile.gif

Gerai jau - tik tavo maziukui ir leisime rytoi vakare paskelbti nugaletoja, po to kai bus aiskus visos autores mirksiukas.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 18, 00:08)
Aš sutinku  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš su viskuom sutinku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 23:10)
Gerai jau - tik tavo maziukui ir leisime rytoi vakare paskelbti nugaletoja, po to kai bus aiskus visos autores  mirksiukas.gif

puikiai pamenu, kaip praeitam "papirko" Ievuschkos meškiuko sijonėlis mano vyruką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 17, 23:14)
puikiai pamenu, kaip praeitam "papirko" Ievuschkos meškiuko sijonėlis mano vyruką lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiap tiap, buvau baisiai nustebusi bigsmile.gif

Aš irgi pritariu, kad meškiukų autorius paskelbti tik po to, kai bus išdalintos visos asmeninės nominacijos. Žinoma, gali daug sutapti, bet ką jau padarysi-čia gi žaidimas. Bet kokiu atveju- nė viena neliks be dovanėlės-kvepiančius muiliukus gaus visos smile.gif

LTsaulele-na jo, Svajoklis ne tavo biggrin.gif pirmiausia taip ir maniau-juk nosis kaip Auksarankės Razinkos , bet tas žodis-"sintepuchas" man viską supainiojo, kiek atsimenu - tu vadinai sinteponą sintepuchu, kai iš kažkokių kursų grįžai, tai tik dėl to, o kad 14 laipsnių paminėta-net nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 gruodžio 2009 - 23:34
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 23:29)
Aš irgi pritariu, kad meškiukų autorius paskelbti tik po to, kai bus išdalintos visos asmeninės nominacijos. Žinoma, gali daug sutapti, bet ką jau padarysi-čia gi žaidimas. Bet kokiu atveju- nė viena neliks be dovanėlės-kvepiančius muiliukus gaus visos  smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai viskas gerai, tik negerai, kad dar visą naktį laukti teks :verkiu
Atsakyti
Mergaites, ar kas nors atsius man paskaiciavimus? Ievushka, ar tu jau miegi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 23:51)
Mergaites, ar kas nors atsius man paskaiciavimus? Ievushka, ar tu jau miegi?  g.gif

Jau išsiunčiau biggrin.gif

Kol yra dar laiko, pakomentuosiu(tikiuosi-nieks nepyksta dėl tų mano komentarų) likusius konkursantus smile.gif

Pelytė Zita -graži pelytė wub.gif NEt nežinau, ką ir bepridurti-simaptiška, ir tiek smile.gif

Ronas - pats meškis-tikrai fainuolis, tik kompozicija, mano manymu "ant greitųjų sumesta". Nepaieškota kažko įdomesnio.

Rudis - o man jis patinka bigsmile.gif Toks išsiskiriantis, ir tos akys netrukdo. jis man toks siuvėjiškas, iš atelje biggrin.gif Bet kad nekalėdiškas-tas tiesa.

Sidas -galiu duot ranką nukirst, kad Sidas ir Dikis-vieno autoriaus. Sidas, kaip ir Dikis-mielas meškis, tik labai jau akį rėžia kompozicija.Na, užgožia meškutį visai, ne ten akys krypsta.

Svajoklis -labai labai išskirtinis meškiukas. Nosis-tobulai išsiuvinėta, pagarba kūrėjai. O jau eglučių grožis-neišpasakytas. Ta, ant galvytės, net nesuprantu, kaip padaryta, tai po konkurso prašau papasakot, jei galima, aišku.

Tilbė - nuostabi meškutė wub.gif Ir nors jos autorė(manau, kad žinau, kas ji) labai norėjo daugiau kritikos, negaliu nieko čia sukritikuoti.Na, tiesiog viskas idealiai dera, puikiai atlikta, kruopštu, tvarkinga, skoninga.

Ursus Simplicijus -nerealiai nustebinęs meškutis. Va, ką reiškia-staigmena. Galiu drąsiai pasakyti-štai tokio tai tikrai nesitikėjau. Labai originalus sprendimas thumbup.gif Tik maža pastabėlė-pats meškučio kūnelis nelabai jau tolygiai prikimštas, toks truputuką celiulitinis atrodo. Bet gal čia irgi taip norėjosi, kas žino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 18 gruodžio 2009 - 00:17
Na, aš jau žinau, kas gaus mano riešines smile.gif Iš tiesų naująją nominaciją sugalvojau važiuodama namo, kai galvoje sukosi vienos dainos žodžiai. O grįžusi ir pamačiusi meškiukus supratau, kad be konkurencijos laimėtojas yra. Tik aš jam vardą kiek kitokį sugalvojau, priderinau prie aksesuarų. lotuliukas.gif
Bet apie viską parašysiu ryt. Kadangi kaip ir sergu (visai neprakalbu, kosulys gerklę plėšo), tai gal jau einu miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 00:51)
Mergaites, ar kas nors atsius man paskaiciavimus? Ievushka, ar tu jau miegi?  g.gif

Aš biškį atsiunčiau, bet tik aksesuarus sad.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 00:54)
Jau išsiunčiau  biggrin.gif

Kol yra dar laiko, pakomentuosiu(tikiuosi-nieks nepyksta dėl tų mano komentarų) likusius konkursantus  smile.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 12 18, 01:00)
Na, aš jau žinau, kas gaus mano riešines smile.gif Iš tiesų naująją nominaciją sugalvojau važiuodama namo, kai galvoje sukosi vienos dainos žodžiai. O grįžusi ir pamačiusi meškiukus supratau, kad be konkurencijos laimėtojas yra. Tik aš jam vardą kiek kitokį sugalvojau, priderinau prie aksesuarų.  lotuliukas.gif
Bet apie viską parašysiu ryt. Kadangi kaip ir sergu (visai neprakalbu, kosulys gerklę plėšo), tai gal jau einu miegoti.

Oi, nu Žemugne, nu kaip taip galima - suerzina visus ir išeina, gerklę jai mat skauda, niek gi neprašo kalbėti čia, tik pirštus pamiklinti lotuliukas.gif

Ievushka, tai komentuok greičiau gi, prasideda įdomybės thumbup.gif
Atsakyti
Balsavima sustabdziau ir daugiau balsu nepriskaiciuosiu cool.gif

Rezultatus man atsiunte ievuschka, galbut kur ir skirsis kokie skaiciukai, bet bendro reikalo tai nepakeis schmoll.gif

Labiausiai Kalėdinis:

Anabelė-4
Anatolijus-12
Andriukas-12

Bobosas-9
Bugis-2
Dikis-4
Eskimas Martynas-1
Fa-ina - 2
Kaprizas-2
Krembriule-7
Liusytė-5
Lukas-3
Mimi-4
Mobis-4
Monkis-1
Nevykusi dovana - 0
Pelytė Zita-0
Ronas-0
Rudis-1
Sidas-2
Svajoklis-9
Tilbė-4
Ursus Simplicijus-4

Įdomiausi aksesuarai:

Anabelė-3
Anatolijus-10
Andriukas-2
Bobosas-17
Bugis-1
Dikis-0
Eskimas Martynas-2
Fa-ina - 1
Kaprizas-0
Krembriule-3
Liusytė-2
Lukas-5
Mimi-1
Mobis-1
Monkis-0
Nevykusi dovana - 3
Pelytė Zita-4
Ronas-2
Rudis-8
Sidas-0
Svajoklis-15
Tilbė-10
Ursus Simplicijus-1

Netikėtas sprendimas:

Anabelė-2
Anatolijus-3
Andriukas-3
Bobosas-4
Bugis-2
Dikis-1
Eskimas Martynas-1
Fa-ina - 2
Kaprizas-1
Krembriule-2
Liusytė-2
Lukas-3
Mimi-10
Mobis-3
Monkis-3
Nevykusi dovana - 9
Pelytė Zita-2
Ronas-0
Rudis-0
Sidas-1
Svajoklis-5
Tilbė-3
Ursus Simplicijus-29
Atsakyti
nu ir gerai, nes mano prabalsuoti , visi favorituose lotuliukas.gif

rimtai man buvo labai sunku, vis žiūrėjau žiūrėjau lotuliukas.gif , sakau gal tas gal tas lotuliukas.gif

Atsakyti