Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

siuo metu Lt neitin ir tattoo ar auskarai toleruojami, o kas butu su tokiais implanciukais blush2.gif blush2.gif tos ausytes man patiko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 13, 11:54)
Fainuoliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 13, 12:54)

user posted image

toki turejau blush2.gif blush2.gif gaila kad nutruko verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 12, 22:53)
Kažkas sugeba įžvelgti daugiau nei fee.. Kažkaip įdomūs pasakymai: fee, šlykštu, baisu.. Pvz.: pas mane ausys "ištampytos", tai kaip man dabar jaustis? Gal užtenka pasakyt: "Man nepatinka" ir gana? Jei pas žmogų bamba pradurta, o man negražu, aš neinu ir jam neaiškinu: "Nu i ..., kaip šlykščiai, fek  schmoll.gif

sory nieko izeisti nenorejau blush2.gif tiesiog man negrazu ir taip issireiskiau doh.gif o man ir daug kas ir aiskina kas grazu kas ne bet as nekreipiu demesio nes turiu savo nuomone ir ji man svarbesne uz kitu mirksiukas.gif blush2.gif tikrai nenorejau izeisti blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
nu va tu ant ranku auskaru nesuprantu doh.gif ir kam tiek daug i liezuvi vertis ir nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 03 13, 14:17)
[color=fuchsia]nu va tu ant ranku auskaru nesuprantu  doh.gif 

manau del to kad jei vienkartiniai ir seip grazu biggrin.gif biggrin.gif tinkamai priderinus apmascius visai wub.gif kazkada pati masciau prie alkunes isivert, bet padariau isvada, kad esu per ziopla ir nei savaites neisbus pas mane doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

Cia ne apie ziopluma reiktu galvoti, bet nu kam vertis toki auskara del kurio poto negalesi laisvai gyventi, vis galvodama islupsi ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 13, 16:42)
Cia ne apie ziopluma reiktu galvoti, bet nu kam vertis toki auskara del kurio poto negalesi laisvai gyventi, vis galvodama islupsi ar ne.

butent todel ir nesiveriu smile.gif
Atsakyti
Cute guy smile.gif

user posted image

user posted image

Nesvietiškai mielas vaikis biggrin.gif

user posted image

How cool..

user posted image

user posted image

Ir kaip nesveikai juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia ir čia doh.gif Nei verkti nei ką, geriau juoktis daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 15 kovo 2010 - 00:31
o nu biggrin.gif nesuprantu, kam sikna sitaip "uzsisiut" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad kai kakoji slice'intų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries pora dienu maciau gyvau pirma karta kaip atrodo auskaras tarp pirstu kaip paroduta priespaskutineje nuotraukoje, tai net labai thumbup.gif ten jau viskas sugyje tai viskas grazu tvarkinga 4u.gif
Atsakyti