Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 10, 20:34)
Na as sau irgi bet kur nesiverciau pati  biggrin.gif Tik i kremzle turbut is verciaus, nes visur kitur atsizymeti ir verti is sono ziurint lengviau, kaikur paciai net nelabai imanoma, jau nekalbant apie bamba, kurios nekaip neisdrisciau tikriausiai pati prasivert smile.gif

O del auskaru nuskausminimo tai manau tokio dalyko isvis nera, arba duoda placeba, nes skausmas tikrai yra palyginti mazas ir jo neistvert galetu tik nebent super jautrus skausmui zmogus.

va as is tu super jautriu zmoniu;DD tai man papurskia su kazkuo, bet vistiek labai skauda doh.gif doh.gif bet grozis reikalauja auku bigsmile.gif blush2.gif wub.gif user posted image
speju kad sufotoshopinta;DD bet man labai grazi nuotraukyte ir piercing ideja wub.gif
Atsakyti

Cia piercingas, bet vienkartinis smile.gif
Atsakyti
ir cia grazu? unsure.gif man,tai ziauru! doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 11, 01:02-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 03 11, 01:02)
ir cia grazu? unsure.gif  man,tai ziauru! doh.gif

g.gif As vis galvoju ir ko tada kist nosi ten kur viskas baisu ? g.gif Nu as va pavyzdziui, savo rusio bijau, bo ten sviesa prie iejimo nedega, nu dar gal ziurke kokia gali issokt is uz kampo. Tai ten ir neinu, dieda siunciu. O tu vis uzeini pasibaiset biggrin.gif
As va irgi baisiausiai skausmo bijau, bet i kitus paziuret ir bent pasvajot man oi kaip grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 03 11, 06:08)
g.gif  As vis galvoju ir ko tada kist nosi ten kur viskas baisu ? g.gif  Nu as va pavyzdziui, savo rusio bijau, bo ten sviesa prie iejimo nedega, nu dar gal ziurke kokia gali issokt is uz kampo. Tai ten ir neinu, dieda siunciu. O tu vis uzeini pasibaiset  biggrin.gif
As va irgi baisiausiai skausmo bijau, bet i kitus paziuret ir bent pasvajot man oi kaip grazu  biggrin.gif

Nebūtinai, aš irgi labai bijau skausmo, bet kažkokiu slaptu būdu noras nugali tą baimę ir vis daugiau man norisi tų auskarų, ateity žadu ir tattoo bent vieną turėt, nes labai noriu, nesvarbu kad skausmo bijau smile.gif
O tokia nuotrauka tai man graži, nieko juk čia šlykštaus suverti auskariukai ir per juos perverta, ne per odą juk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Priya* @ 2010 03 11, 09:42)
Nebūtinai, aš irgi labai bijau skausmo, bet kažkokiu slaptu būdu noras nugali tą baimę ir vis daugiau man norisi tų auskarų, ateity žadu ir tattoo bent vieną turėt, nes labai noriu, nesvarbu kad skausmo bijau  smile.gif
O tokia nuotrauka tai man graži, nieko juk čia šlykštaus suverti auskariukai ir per juos perverta, ne per odą juk  ax.gif

Nu tai as ir labai bijodama biski turiu biggrin.gif biggrin.gif Labai tikiuosi susikaupus ir dar turet biggrin.gif Bet va man biski keista, kad kazkas vis stabiliai, kas kelis puslapius uzeina pasisakyt, kaip cia baisu ir negrazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 11, 01:52)
Cia piercingas, bet vienkartinis smile.gif

kadanors gal toki vienkartinuka pasidarysiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip isdrysiu wub.gif wub.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(it's not me @ 2010 03 11, 10:52)
Nu tai as ir labai bijodama biski turiu  biggrin.gif  biggrin.gif Labai tikiuosi susikaupus ir dar turet  biggrin.gif  Bet va man biski keista, kad kazkas vis stabiliai, kas kelis puslapius uzeina pasisakyt, kaip cia baisu ir negrazu  biggrin.gif

bet svarbiausia aplinka biggrin.gif o jeigu dar danti beveriant uzkalba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif tai beveik nesijaucia thumbup.gif
Atsakyti
Damien Kenny productions:

user posted image

wub.gif

user posted image

user posted image

Na ir desertui drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 11 kovo 2010 - 15:39
wow!!! va cia tai nice!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Daugiau..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 11, 16:46)

as ir tokios i spranda noriu biggrin.gif biggrin.gif lietuvoj veria toki ekstryma;DD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 11 kovo 2010 - 16:14
Įsivert galima, bet nemanau, kad kas turi įrangą.. Aš neturiu sad.gif
Atsakyti