Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Gazelle @ 2009 12 19, 23:54)
--> Cia ritualas taip? mastau.gif Juk poto tuos auskarus issiveria?  unsure.gif

Ale randai pas tą vyruką unsure.gif atrodo,kad tie jo auskarai buvo rauti lauk belekiek kartų...arba jis kokius 'triukus' daro,kabina kokius svorius ...circus freak ... rolleyes.gif

P.S. papai gražūs (iš ankstesnės nuorodos) ax.gif

Ir oj...gi pamiršau Ch...Ch... su antros temos atidarymu pasveikint ...Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 21 gruodžio 2009 - 21:10
ChCh durnas klausimas biggrin.gif kode man po baliuko kokio rimtesnio (alkoholinio) biggrin.gif visada pora dienu skauda liezuvi. Na ne visa skyle ta, bet apacia... niekaip nesuvedu galu doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Laukiu nesulaukiu atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
Nejauti ribų...? malimo liežuviu ribų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiprybe @ 2009 12 21, 02:06)
gAL KAS TIURITE AUSKARIUKA SLAPTOJE  ' vieteleje ' rolleyes.gif ?

As va tiurejau  tongue.gif  .....

Yra viena kuri turi tongue.gif O kodel issiverei? Kur konkreciau auskariukas buvo?

QUOTE(Insa @ 2009 12 21, 22:15)
ChCh durnas klausimas biggrin.gif kode man po baliuko kokio rimtesnio (alkoholinio) biggrin.gif visada pora dienu skauda liezuvi. Na ne visa skyle ta, bet apacia... niekaip nesuvedu galu doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Maziau buciuotis per balius reikia hihihi.gif
Atsakyti
aha juokinga gyvates ane? biggrin.gif

USE liezuvio malimas tam ytakos neturi biggrin.gif

Gazelle buciuotis irgi kazkaip nebe point'as su savu biggrin.gif nebent geras balius pasitaikytu biggrin.gif kad geru svetimu butu biggrin.gif

Atsakyti

As ir neturejau omeny TB hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2009 12 22, 09:57)
USE liezuvio malimas tam ytakos neturi biggrin.gif

Are you sure? biggrin.gif Alkoholis mus verčia lėčiau judėt...tas pats galioja ir liežuviui,tad kai apsuknstam labiau stengemės judėt,daugiau raumenis sutraukinėjam... nu tai ir va,su kalbėjimu tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2009 12 18, 12:36)
Senoj temoj pats pats paskutinis pasisakymas, nuoroda buvo įmesta ax.gif

Vuo My Webpage

Nu liuks thumbup.gif

QUOTE(Gazelle @ 2009 12 20, 00:54)
O cia pagasdinimui - --> Cia ritualas taip? mastau.gif Juk poto tuos auskarus issiveria?  unsure.gif

Ne ritualas, šitas bičas visąlaik taip vaikšto wink.gif Jis vienas iš "tų" nukvakusių dėl auskarų biggrin.gif

QUOTE(Mustachio @ 2009 12 21, 21:08)
Ir oj...gi pamiršau Ch...Ch... su antros temos atidarymu pasveikint ...Sveikinu  drinks_cheers.gif

Ai,ką jau čia... blush2.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(Insa @ 2009 12 21, 21:15)
ChCh durnas klausimas biggrin.gif

Nu rimtai durnas smile.gif gal pas tave jis blogai pravertas, ar ką? Neturėtų taip pastoviai būti. Pas mane irgi taip būna, bet tai kokį kartą per metus biggrin.gif Gal tiesiog papleši nejučiom huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 12 22, 17:39)
Ne ritualas, šitas bičas visąlaik taip vaikšto wink.gif Jis vienas iš "tų" nukvakusių dėl auskarų biggrin.gif

Na bet kodel jis tokius netinkamus auskarus verias - randai baisiausi, kraupiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
ChCh nu zinok juokas juokais, bet kiekviena kart biggrin.gif dar juokiausi, gal man alergija stipriem alkoholiniam gerimam biggrin.gif nes matai nuo alaus tai nepasireiskia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nu va, įsivėriau praeitą pirmadienį auskarą į liežuvį ir esu labai patenkinta. thumbup.gif Vėriausi Eddy Tattoo studijoje, maloniai aptarnavo mirksiukas.gif Ir šiaip, kadangi mano kūnas visiškai normaliai priima svetimkūnius ir pati nesu labai jautri- patinimas prasidėjo tik sekančią dieną ir praėjo per porą dienų, skaudėjo nebent jei stipriau timpteldavau. O ir švepla nebuvau, tiesiog sunkiau buvo 'K ir 'L' tarti. Praėjo šiek tiek daugiau nei savaitė, o atrodo lyg tas auskaras jau porą metų pas mane. biggrin.gif Prieš veriantis visur skaičiau, kad labai nepatogus tas auskaras būna, kurį iš pradžių įveria, nes ilgas ir pan., bet man tai visai patogus rolleyes.gif Tai vadinasi tas trumpesnis bus dar fainesnis..? biggrin.gif
Tikiuosi priimsit į savo šaunią chebrą, jau turėsiu apie ką padiskutuot. hihihi.gif
Atsakyti