Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(micefee @ 2010 04 29, 20:56)
  Nesuprantu, koks tikslas..? 

Ir kaip įvert reikėjo? Juk ilgai tiek smarkiai išsižiojęs nepabūsi.

Mandrumas? Nebežinojimas kaip ir bepasireikšt g.gif smile.gif "Aš galiu" ....

Dėl išbuvimo įveriant... g.gif Dankratas? hihihi.gif Šiaip jau netrunka ilgai visas įvėrimas...pas dantistą daug ilgiau prasėdi išsižiojęs... nu aišku liežuvėlis (pastudijavau anatomiją po INM pastabos) ne dantys,bet manau viskas įmanoma....Beje, užmečiau akį vėl į tą foto, burnos savininkas (-ė) mėgėjas griežt dantimis....

QUOTE(it's not me @ 2010 04 29, 21:13)
Siap tai ten liezuvelis  blush2.gif  Balso stygos biski toliau

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Belamy @ 2010 04 29, 21:24)
  bet vistiek kažkaip bijau, taip sakant, belekam kūną savo patikėti...  g.gif

Tai ir nepatikėk wink.gif Jei yra galimybė,tėvai sutinka,važiuosit kada Vilniun ten užsuk į padorų saloną kartu su tėvais ir įgyvendinsi savo norus.Jei ne,tai pasitikėk tėvais,sulauk 18 ir tada verkis. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 30, 01:07)
Beje, užmečiau akį vėl į tą foto, burnos savininkas (-ė) mėgėjas griežt dantimis....
blush2.gif  4u.gif

Arba blogas sąkandis. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 30, 01:07)
Dėl išbuvimo įveriant...  g.gif Dankratas? hihihi.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 04 29, 15:05)
Nu pz...į stygą?Į balso stygą?  umn.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi tu kieta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Belamy @ 2010 04 29, 22:24)
Šiaip esu 16 metų ir ne visur veria nepilnamečius.

Vienas iš pasirinkimo tinkamumo - įstatymų laikymasis. Jei meistras nesilaiko bendros tvarkos ir veria auskarus nepilnamečiams be tėvų sutikimo, anoks ten ir meistras.. Priežastys paprastos: jei kažkas su auskaru bus negerai, vaikas nebus registruotas, nes verta nelegaliai ir tėvai neįrodys, jog procedūra atlikta ten. Geram meistrui nėra ko bijoti ir dėl tokio dalyko savo reputacijos nesigadins 4u.gif Taigi pagalvok apie savo saugumą ir apie kokybę mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Kaip grazu wub.gif ech... noreciau , kad visuomene , darbdaviai butu labiau tolerantiski, kad zmonems nereiketu galvoti "o kaip cia i mane ziures, ar i darba priims, ar neismes? " Kad jei nori zmogus rankoves tai darosi be parkiu, jei nori pravertu zandu tai ir veriasi ir nieks kreivai neziures ir darbui netrugdys.
Atsakyti
Aš tai kažkaip manau, kad jei man tektų rinktis tarp darbo ir kūno puošybos reikalo, tai rinkčiausi tai, su kuo man gyventi reikės.. Ir jei darbdaviui netinka mano išvaizda, tai gal jam netiks ir darbuotoja(-jas) kuris netradicinės plaukų spalvos, akių, veido formos ar kūno sudėjimo.. Jei kažkas turi teisę dirbt vien todėl, kad darbdaviai bijo baudų ir teismų už netoleranciją, tai aš tokius atvejus netolerantiškumui irgi priskirčiau.. Jei aš su auskarais ar tattoo, tai nereiškia, kad aš tą darbą atlikčiau prasčiau nei tas, kuris jų neturi.. Čia ne pasiūlymas, o pamąstymas wink.gif
Atsakyti
Nu,po truputį,po truputį tolerantiškėjam... Kai išmirs visi manantys,kad tatuiruotė tai kalinio aksesuaras,bus beveik visai gerai.... smile.gif Ir tatuiruotųjų vis daugėja devil.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kokia sena ranka su tuo driežu..... Maladiec močiutė biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Man visai normaliai ta ranka atrodo g.gif nu aišku gal ne kaip 20-30m ,bet tarkim mano tokia po dešimt metų galėtų būti unsure.gif
Papildyta:
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 02, 17:58)
Man visai normaliai ta ranka atrodo  g.gif  nu aišku gal ne kaip 20-30m ,bet tarkim mano tokia po dešimt metų galėtų būti  unsure.gif

Baik tu g.gif Aš tai rankai duočiau 50+ metų.....
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Mustachio @ 2010 05 02, 19:01)
Baik tu  g.gif Aš tai rankai duočiau 50+ metų.....

Velnias,reikia man saviškes kažkaip gaivinti,nes jau dabar visos raukšlėtos unsure.gif
Atsakyti