Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Ramzyte, tai kad ne tik rauksleta, bet... nu kazkokia... nu tikrai ne jauna g.gif
Atsakyti
Bliamba nedekit foto su pravertais skruostais doh.gif Nu kaip man pavidu, kaip fainai tas vaikina satrodo (kur tik 2 auskarai skruostuose wub.gif ) ach wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 01, 11:46)

O čia toks realus auskaras? nemačius dar tokio... ir labai užsimaniau... palauksiu dar pusmetį jei vis dar norėsiu tai teks taupyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 02, 20:01)

Nu koks zavuolis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 05 02, 19:01)
Baik tu  g.gif Aš tai rankai duočiau 50+ metų.....

Rankos visada atskleidžia tikrąjį žmogaus (ypač moterų) amžių, tai man irgi "matosi", kad ne jauna ta ranka.. g.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 02, 22:29)
Bliamba nedekit foto su pravertais skruostais 

Tai kad ten net nelabai skruostais pavadinsi.. Ten pas jį labiau "lūpiniai" nei "skruostiniai" auskarai g.gif

QUOTE(mielka @ 2010 05 03, 11:30)
O čia toks realus auskaras?

Realus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 05 03, 13:04)

Tai kad ten net nelabai skruostais pavadinsi.. Ten pas jį labiau "lūpiniai" nei "skruostiniai" auskarai  g.gif

Vistiek grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

man reikia jusu patarimo/nuomones..

zodziu turejau tuneli ausyje, neatsimenu tu mm, bet diametras kazkiek didesnis uz cigaretes ploti, praejo jau gal kokie 4 metai kai isemiau, ir iki siol negaliu nesioti normaliu auskaru, nes ausys atrodo tragiskai sad.gif((

nezinau ka daryti, noriu 'sumazinti' atgal ta skyle, bet nezinau kaip.. gal yra kokiu proceduru kaip tai galima padaryti? gal susiuna kaip nors ar dar kazka?

aciu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš įsivaizduoju,kad ji pati jau ir neužsitrauks unsure.gif tai nebent siūti g.gif
Atsakyti

Iki tam tikro diametro tai uzsitraukia, bet nepamenu iki kiek, cia jau ch ch pasakys, bet tai dbr vienintelis budas operacija man regis g.gif

O ta ranka tai man neatrodo sena, nes pas vyresnes moteris labai graziai kraujagysles islenda su metais ant plastaku, o va pas ja ner g.gif
Atsakyti
taip, aisku iki kazkiek susitrauke, bet vistiek normaliu auskaru nesioti negaliu, nes atrodo , kaip pas sena boba, kuri visa gyvenima auksa nesiojo ausyse sad.gif(

jau apskambinau turbut visus plastikos chirurgijos centrus, vieni juokiasi, kiti sako tai ateikit konsultacijai ( 170 lt) ir t.t. o realiai tai ten profesionalui viena estetine siule uzdeti.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
aš tai įsivaizduoju,kad ten ne tą skylutę sukabintų,o reiktų net spenelį įpjauti g.gif
Atsakyti
kam speneli ipjauti? lotuliukas.gif
Papildyta:
gal jeigu labai didelis ten tai ir reiketu speneli pjauti, o kai pas mane buvo nu gal 6-8 mm diametro o dabar ta skylute nu gal 3-4 mm diametro ir gan susitraukusi, tik jeigu koki auskaru isegu tai tada jau ziauriai negraziai..
Atsakyti