Ramzyte, tai kad ne tik rauksleta, bet... nu kazkokia... nu tikrai ne jauna

Bliamba nedekit foto su pravertais skruostais
Nu kaip man pavidu, kaip fainai tas vaikina satrodo (kur tik 2 auskarai skruostuose
) ach

QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 01, 11:46)
O čia toks realus auskaras? nemačius dar tokio... ir labai užsimaniau... palauksiu dar pusmetį jei vis dar norėsiu tai teks taupyt

QUOTE(Mustachio @ 2010 05 02, 19:01)
Rankos visada atskleidžia tikrąjį žmogaus (ypač moterų) amžių, tai man irgi "matosi", kad ne jauna ta ranka..

QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 02, 22:29)
Bliamba nedekit foto su pravertais skruostais
Tai kad ten net nelabai skruostais pavadinsi.. Ten pas jį labiau "lūpiniai" nei "skruostiniai" auskarai

QUOTE(mielka @ 2010 05 03, 11:30)
O čia toks realus auskaras?
Realus

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 05 03, 13:04)
Tai kad ten net nelabai skruostais pavadinsi.. Ten pas jį labiau "lūpiniai" nei "skruostiniai" auskarai

Vistiek grazu

sveikos merginos,
man reikia jusu patarimo/nuomones..
zodziu turejau tuneli ausyje, neatsimenu tu mm, bet diametras kazkiek didesnis uz cigaretes ploti, praejo jau gal kokie 4 metai kai isemiau, ir iki siol negaliu nesioti normaliu auskaru, nes ausys atrodo tragiskai
((
nezinau ka daryti, noriu 'sumazinti' atgal ta skyle, bet nezinau kaip.. gal yra kokiu proceduru kaip tai galima padaryti? gal susiuna kaip nors ar dar kazka?
aciu
man reikia jusu patarimo/nuomones..
zodziu turejau tuneli ausyje, neatsimenu tu mm, bet diametras kazkiek didesnis uz cigaretes ploti, praejo jau gal kokie 4 metai kai isemiau, ir iki siol negaliu nesioti normaliu auskaru, nes ausys atrodo tragiskai

nezinau ka daryti, noriu 'sumazinti' atgal ta skyle, bet nezinau kaip.. gal yra kokiu proceduru kaip tai galima padaryti? gal susiuna kaip nors ar dar kazka?
aciu

Aš įsivaizduoju,kad ji pati jau ir neužsitrauks
tai nebent siūti

taip, aisku iki kazkiek susitrauke, bet vistiek normaliu auskaru nesioti negaliu, nes atrodo , kaip pas sena boba, kuri visa gyvenima auksa nesiojo ausyse
(
jau apskambinau turbut visus plastikos chirurgijos centrus, vieni juokiasi, kiti sako tai ateikit konsultacijai ( 170 lt) ir t.t. o realiai tai ten profesionalui viena estetine siule uzdeti..

jau apskambinau turbut visus plastikos chirurgijos centrus, vieni juokiasi, kiti sako tai ateikit konsultacijai ( 170 lt) ir t.t. o realiai tai ten profesionalui viena estetine siule uzdeti..

aš tai įsivaizduoju,kad ten ne tą skylutę sukabintų,o reiktų net spenelį įpjauti

kam speneli ipjauti? 
Papildyta:
gal jeigu labai didelis ten tai ir reiketu speneli pjauti, o kai pas mane buvo nu gal 6-8 mm diametro o dabar ta skylute nu gal 3-4 mm diametro ir gan susitraukusi, tik jeigu koki auskaru isegu tai tada jau ziauriai negraziai..

Papildyta:
gal jeigu labai didelis ten tai ir reiketu speneli pjauti, o kai pas mane buvo nu gal 6-8 mm diametro o dabar ta skylute nu gal 3-4 mm diametro ir gan susitraukusi, tik jeigu koki auskaru isegu tai tada jau ziauriai negraziai..