Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Nu aš jai tik kokius 16-lika duočiau smile.gif tikrai kaip paskutinių klasių mokinė atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 10, 15:13)
Cherry_cherie, nori pasijuokti??

Ghm.. Jau nebejuokinga net.. Jei gaučiau siūlų, tai mielai už kavą ir saldainiais padaryčiau.. mastau.gif

QUOTE(Valenthe @ 2010 05 10, 18:29)
tai jei tie tuneliukai nera mega dideli;D tai visai graziai atrodo thumbup.gif

Pas mane 20mm... unsure.gif

QUOTE(ramzyte @ 2010 05 11, 07:45)
kad manyčiau visi auskariukai PS pripaišyti  biggrin.gif

Kakle tikrai kaip PS atrodo smile.gif
Atsakyti
Cherry_cherie, kava, saldainiai ir brendis/likeris as you wish biggrin.gif

o kas yra PS?
Atsakyti
Kad siūlų neturiu doh.gif

PS - photoshop smile.gif
Atsakyti
Ch Ch
tai nera labai dideli;D sakyciau normalus i didesne puse smile.gif smile.gif mano akimis:>
random nuotraukyte googlej radau , va joje tuneliukai tai jau nebe tuneliukai o tuuuuuneliai biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

paperdoll
ziurek vienas is sprendimo budu, pasidaryk dekupazinius tuneliukus smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 11 gegužės 2010 - 22:06
Kas per ziaurumas! blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fantastiška dalyvė - ateina, pareiškia, kaip baisu ir laukia kitų reakcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 05 11, 23:09)
Fantastiška dalyvė - ateina, pareiškia, kaip baisu ir laukia kitų reakcijos biggrin.gif

man atrodo jin ir tattoo tempje yra kazka tokio parasiusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gal pats laikas sturmuot priaugintnagiu foruma kaip man nepatinka priauginti nagai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 11 gegužės 2010 - 22:33
O,tai kas cia tokio,jeigu zmogus pareiskia,kad tokie tuneliai yra ziauru! biggrin.gif
Atsakyti
O tai jei aš valgau mėsą, turėčiau eiti į vegetarų temą ir aiškinti, kokios jos nesveikos??? blink.gif Jei nepatinka ir manai, kad žiauru, tai neini ir neaiškini, kai tau nepatinka. Tema skirta kalbėti apie auskarus, visas jų formas, vietas ir būdus, o ne įlysti ir pasakyti "Žiauru".
Atsakyti
Labai atsiprasau,jeigu ka izeidziau,va balionas! 4u.gif Cia juk ne bendraminciu temele,man negrazu tie lankai ausyse dydziuliai,tai,taip ir pasakiau smile.gif Bet nieko nenorejau izeisti rolleyes.gif Be to as niekam,nieko neaiskinu,kad vertis ten ar ten ir nesakau,kad jus nesveikos blink.gif biggrin.gif Pasakiau,viska i tema,kad toks auskaras ,man ziauru ir tiek.
Viskas,baigiam mirksiukas.gif
Atsakyti
oj, nu mano rankos ne is tos vietoj auga, as nemoku nei auskaru pasidaryti, nei ka smile.gif
o vat idomu po uzsiuvimo kiek turi laiko praeit, kad vel pradurt smile.gif
Atsakyti