p.s. baisiai juokinga "rankos ne iš tos vietos auga"
Cherry_cherie, menesi? ohooo!!!!!!! kaip ilgai, galvojau vasara jau galesiu vaiksciuot su normaliom ausim
( o gal visgi anksciau uzgys :/
Papildyta:
sian paskambinau sake vakare rytoj skambint...ech..tikiuosi jis nepaves ir gales man padeti kuo greciau, nes laikas tai jau bega
((
Papildyta:
sian paskambinau sake vakare rytoj skambint...ech..tikiuosi jis nepaves ir gales man padeti kuo greciau, nes laikas tai jau bega
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 05 24, 15:35)

Koks fainas auskariukas antakyje
Labas vakaras
gal kuri esate isiverusi toki auskariuka?
My Webpage
Sakykit kiek laiko mazdaug gyja? suprantu, kad tai priklauso nuo organizmo ir visiems skirtingai, bet kaip dazniausiai buna? turiu auskara ausies virsuje, tai gijo gerai, nebuvo jokiu problemu, gal ir cia panasu. Ir sakykit ar labai skauda, nes juk krezmyte cia nera labai jau plona.
Aciu atsakiusioms
My Webpage
Sakykit kiek laiko mazdaug gyja? suprantu, kad tai priklauso nuo organizmo ir visiems skirtingai, bet kaip dazniausiai buna? turiu auskara ausies virsuje, tai gijo gerai, nebuvo jokiu problemu, gal ir cia panasu. Ir sakykit ar labai skauda, nes juk krezmyte cia nera labai jau plona.
Aciu atsakiusioms
QUOTE(evaneva @ 2010 06 03, 20:53)
suprantu, kad tai priklauso nuo organizmo ir visiems skirtingai - turiu auskara ausies virsuje, tai gijo gerai, nebuvo jokiu problemu
Pati paklausėt, pati ir atsakėt
Paperdoll, kaip auselės??
Aš turiu tuneliuką 4-5mm jau gana seniai(apie 1,5metų). Ar jį išsiėmus susitrauks skylutė ar teks susiūt?