Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Gazelle @ 2010 01 07, 13:02)
Nagi tie kur tu verei  biggrin.gif Is kur tu zinosi is ko padaryti kiti  g.gif  biggrin.gif

Taigi aš tau palstiką vėriau g.gif

QUOTE(spiderwoman @ 2010 01 07, 21:14)
Na visažine, Ch Ch, pasakyk, ar man nepavojinga eit į pirtį su auskariuku tarp krūtinės? Neįkais jis man smarkiai ir nenudegins ten kur nors odos ?  g.gif

Neturėtų. Aišku, žiūrint kokia ta pirtis, bet aš drąsiai einu su visais savaisiais, nes kol išsiimčiau, pirtis atvėstų biggrin.gif Įkaista tie auskarai ir papuošalai, kurie kabo, o tie kurie yra prie kūno turi kaisti kartu su kūno temperatūra. Bet kokiu atveju, derėtų prisidengti rankšluostuku, o jei auskaras neseniai įvertas tai išvis į pirtį eiti nepartatina.. p.s. aš nesu visažinė... ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 01 08, 01:29)
Taigi aš tau palstiką vėriau g.gif

As apie pacius burbuliukus kalbu smile.gif Jie gi neplastmasiniai? g.gif
Atsakyti
Tai ir klausk apie burbulus, o ne apie auskarą biggrin.gif Med. plienas mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokie auskarai veriami tarp krūtinės? man įvertas toks lenktas,o kadangi nešioju jau pusę metų norėčiau pasikeist į kitą auskarą. tik nežinau ar jie kuom nors skirias nuo bambos auskarų ar ne? smile.gif
Atsakyti
Tarp krūtų turi būti veriami poodiniai auskarai, jie atrodo taip user posted image ar bent taip user posted image

Lenktas auskaras negali būti veriamas į niekur, kur oda tiesi..
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 01 08, 15:41)
Tai ir klausk apie burbulus, o ne apie auskarą biggrin.gif Med. plienas mirksiukas.gif

Na mano supratimu, tai man auskaras yra visuma - ir burbulai ir vielute smile.gif Aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
Turim va tokių gražių auskariukų ax.gif

user posted image

Ir va koks šaunus berniukas:

user posted image
Atsakyti
ČČ,pas tą berniuką čia vienas lenktas auskariukas? smile.gif
Atsakyti
Nea, pas jį du. Kai gausim užsakymą, bus kaip pas šitą:

user posted image
Atsakyti
Nice bigsmile.gif bet man tie auskariukai atrodo,kad čia būtų vienas kaip žiedelis - lenktas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu kaip fainai ta barzdike smile.gif
Atsakyti
o man berniukas toks fainas... ryyzas toks wub.gif
Atsakyti