Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Fui kokia neidomi diena. Visa diena kaip balastas vaikstau ir dirbt tingiu ir gulinet nusibodo biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif Sakau reik šiandien ir čia užsukt pasilabint biggrin.gif
Vėl iš parodos, biški reklamos pasidarėm. MB tempimo petnešas mūsų šuniui siuvo, tai šiandien dvi moteriškės užsisakė. Šventės jau sotesnės bus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif labu vakaru
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
O man diena labai idomi blush2.gif . Nuvaziavau kirptis , pamirsau pinigine. Nukirpo tada turejau gristi namo paimti pinigus ir gristi atgal. Kadangi apsale troleibusu langai isedau ne i troleibusa, nes beveik nesimate numerio. Nuvaziau ne i ta puse,
tada kol susigaudziau kaip vaziuoti. Teko laukti troleibuso 40 min.
Vienu zodziu graziai praleidau laisva diena. Susalau ir pasivazinejau troleibusais. doh.gif
Papildyta:
Tiesa uzmirsau paklausti kaip jus dirbsite per sventes.
Atsakyti
bent as iki treciadienio dirbsiu
Atsakyti
O idomu per kucias ir gruodzio 31 apsimoka dirbti
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 12 20, 22:16)
O idomu per kucias ir gruodzio 31 apsimoka dirbti

jei namie neturi ka veikt per tokes dienas tai eik pasedesi ,bet ar kas ateis tai abejoju doh.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
aciu merginos uz palaikyma mirksiukas.gif as ir manau, kad man vietos pakeitimas iseis i nauda.. smile.gif o jei nieko nerasiu, tai vadinas nelemta man tuo uzsiimt..
nors savaitgali nedirbau, bet uzdirbau biggrin.gif vaziavau pas mama i svecius. buvau parinkus rubu ten saviskiams, tai suprekiavau beveik visus
Atsakyti
Labas vakaras, merginos. Linkiu dižiausios sėkmės dirbančioms šį sunkų darbą. Ar priimsit naujokę po savo verslo vėliava? Perskaičiau visą 1-ą temą nuo A iki Z ir šitą naująją. Tarpines pasilikau. Bet jūs gerai pabendravot nuo rugsėjo iki gruodžio-net 7 ar 8 temos... Man susidarė labai gera nuomonė apie jus. Nepavydžios, nuoširdžios ir užjaučiančios. Šiais laikais tai stebuklas. Kadangi patapau bedarbe, tai ieškau išeities ir noriu pradėti prekiauti dėvėtais rūbais, tik nežinau nuo ko pradėti. O dar ir žiemos vudurys, manau tik durniai gali tokiu metu pradėti tokį verslą. Bet išeities neturiu. O dar esu toks žmogus, kad sunku būti be veiklos. Savo laiku, prieš 10 metų, prekiavau turguj mėsa. Bet, kaip sakoma, eto bylo davno...Esu iš provincijos, kaip Statkevičius sakė...Turiu didelių abejonių, nors vilčių taip pat. Ką pirmiau reikėtų daryti: susirasti butą nuomai, ar išsiimti verslo liudijimą? Beje, ar gyvenamos paskirties bute galima prekiauti dėvėtais rūbais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2009 12 20, 22:33)
Linkiu dižiausios sėkmės dirbančioms šį sunkų darbą. Ar priimsit naujokę po savo verslo vėliava? Perskaičiau visą 1-ą temą nuo A iki Z ir šitą naująją. Tarpines pasilikau.

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Malonu gerą žodį apie mūsų namučius išgirst 4u.gif Pirmos temos galbūt vertingiausios,ten nėra nukrypimų ir viskas į temą biggrin.gif Kuo toliau tuo labiau suidraugaujam ir nukrypstam į lankas apie vyrus,vaikus ir ligas lotuliukas.gif doh.gif
Bet vis tiek pas mus tikrai šilta group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 20 gruodžio 2009 - 21:30
4u.gif roginta tau linkiu greiciau nuomos sutarty pasirasyt
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 20, 21:29)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif Malonu gerą žodį apie mūsų namučius išgirst  4u.gif Pirmos temos galbūt vertingiausios,ten nėra nukrypimų ir viskas į temą  biggrin.gif Kuo toliau tuo labiau suidraugaujam ir nukrypstam į lankas apie vyrus,vaikus ir ligas  lotuliukas.gif  doh.gif
Bet vis tiek pas mus tikrai šilta  group.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif bet tarp tu paklabiu ir vertingu perliuku galima atrasti lotuliukas.gif
Atsakyti