Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

linalina644
user posted imageuser posted image
Eik gyvenimo saulės sutikti,
Neškis šypsenas, laimę kartu.
Tegul niekas nedrįsta sutrypti,
Kas svajonėse bus tau brangu.
Jeigu skausmas ranką ištiestų
Netikėk, kad laimės nebus.
Tu gyvenki, šypsokis ir džiaukis,
Nes gyvenimas žmogui brangus.

happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
su gymtadeniu linalina 664 happybday.gif clap_1.gif birthday.gif
Atsakyti
žolelė-sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
sekmes siandien dirbancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 21, 10:53)
linalina644
user posted imageuser posted image
Eik gyvenimo saulės sutikti,
Neškis šypsenas, laimę kartu.
Tegul niekas nedrįsta sutrypti,
Kas svajonėse bus tau brangu.
Jeigu skausmas ranką ištiestų
Netikėk, kad laimės nebus.
Tu gyvenki, šypsokis ir džiaukis,
Nes gyvenimas žmogui brangus.

happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

blink.gif o kokios dovanos. Aciukas visoms mergytes, nors jus nuotaika pakelet. Kaskaip nuo ryto kaip nesava verysad.gif
Atsakyti
Matau Zolele prisitatyneja, o as vis tyliu:) is mano puses negrazu:)
zodiu viskas nuo praziu: man 30 metuku..esu is vilniaus..turiu vyra ir dukra kuriai 3.5 metu:)
noriu atsidarysti savo parduotuvele-kad ir nedidele bet jaukia visos matyt mes to norime:)
o seip net nezinau ka daugiau ir pasakyt:0 jus paklauskite , o as paildysiu apie save:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I@I: 21 gruodžio 2009 - 09:50
Prisijungiu ir aš prie sveikinimų linalina644. Ačiū atsiliepusioms ir priėmusioms mane po savo vėliava. Vajuta, o nieks tavęs nėra tikrinęs dėl patalpų? Gyvenamosioms nėra jokių papildomų reikalavimų, o komercinėms turbūt visokių pribambasų reik. Ar tiesa? Ecka rašė, kad jos patalpos komercinės. O kokie papildomi reikalavimai komercinėms? Na, gal jums jau ir praeitas etapas dėl tokių klausimų, bet man labai aktualu. Jei galima gyvenamojoj, tai gal aš savo kaime ir iš kiemo galėčiau prekiaut? Ačiū iš anksto visoms atsakiusioms.
Atsakyti
linalina644 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SU GIMSIUKu!!!!
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2009 12 21, 11:52)
Prisijungiu ir aš prie sveikinimų linalina644. Ačiū atsiliepusioms ir priėmusioms mane po savo vėliava. Vajuta, o nieks tavęs nėra tikrinęs dėl patalpų? Gyvenamosioms nėra jokių papildomų reikalavimų, o komercinėms turbūt visokių pribambasų reik. Ar tiesa? Ecka rašė, kad jos patalpos komercinės. O kokie papildomi reikalavimai komercinėms? Na, gal jums jau ir praeitas etapas dėl tokių klausimų, bet man labai aktualu. Jei galima gyvenamojoj, tai gal aš savo kaime ir iš kiemo galėčiau prekiaut? Ačiū iš anksto visoms atsakiusioms.

Aciu uz sveikinimus. Sveika prisijungus, malonu, kad gretos dideja. 4u.gif
Atsakyti
Nu gi atejau i darba ir galiu pasakyt eina naaaa.......... tas saltis patalpoj +6 doh.gif tai takeli kol nusikasiau biskiuka apsilau fitness4.gif kaip reiks visa diena issedet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(I@I @ 2009 12 21, 12:09)
linalina644 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
SU GIMSIUKu!!!!

Aciu aciu. Jau per balionus manes nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Na, dėl platesnio prisistatymo... Esu žemaitė (kaip suprantu dauguma čia bendraujančių-aukštaitės), gyvenu kaime, bet neūkiškai. Vyras taip pat bedarbis (nors paslapčia truputį uždarbiauja)...Dirbau biudžetinėje įstaigoje, bet sumažino etatą. Krizė...Man laaabai nesvetima ir privati veikla. Netgi arčiau širdies už valdišką darbą. Vyresnei dukrai 18, o jaunėlei-6 metukai. Mes, senoliai, buvom pamiršę iš kur vaikai atsiranda..., tai ir prisidirbom...Dar tik du mėnesiai kaip netekau darbo, bet kažkaip nenusėdžiu. Dar iš darbo biržos pašalpų priklauso, tai verslo liudijimą imčiau vyrui. Kol kas. Paskui aš pati išsiimčiau. Na, nežinau dar, ar verslo liudijimą, ar individualios veiklos pažymėjimą.. Kai išsiaiškinsiu kas geriau, apsispręsiu. iš mano pakraščio tik blakstienukė prisiregistravus... Nesu karštakošė, kažkaip turiu savybę pamėtėti mintis į priekį mąstydama: o kas bus jeigu bus...Tai manau, kad pradėdama šį verslą, nieko nepralošiu. Neišeis-bandysiu kažką kitą. dar patiktų dirbti kirpėja. Vyras visada prašo nukirpti,o jei reikia į kirpyklą, tai iš kirpyklos grįžta piktas ir nepatenkintas. Na, bet čia tik pamastymai. Kaip sakoma, svajoti reikia tyliai... Tai tiek apie mane. O iš kur jūs sužinote, kada kieno gimkė? Info nieko negalima pamatyti. gathering.gif
Atsakyti