Oi, sveikos mergaitės, aš jus kaip palikau kokioj 9 temoj, o jau žiū ir 11 baiginėjat.
Aišku, visko suskaityt ir nebespėju, bet noriu palinkėt gerų ateinančių metų, gerų pirkėjų, puikių prekyčių. O aš pati vis dar neatmetu tos galimybės, kad kovo mėn. atsidarysiu, nes dabar kol gaunu DB pinigėlius, tai kam jų netekti?
O šiaip, kiek einu pro padėvėtus, tai pilna žmonių, maniau, gal ieško Naujųjų vakarėliui kažkokių aprėdų...
Bet jei rašot, kad nieko neperka, tai gal tiesiog smalsiukų daug ir tek, o naudos mažai.
Tai vat ir linkiu, kad neužgestų noras dirbti, nes kaip matom visiems ne pyragai, tereikia dar išlaukti ir viskas bus OK
O šiaip, kiek einu pro padėvėtus, tai pilna žmonių, maniau, gal ieško Naujųjų vakarėliui kažkokių aprėdų...
Tai vat ir linkiu, kad neužgestų noras dirbti, nes kaip matom visiems ne pyragai, tereikia dar išlaukti ir viskas bus OK
visoms visoms ačiū, smagu buvo su jumis, tikiuosi seksis, o tada, išsikviesiu pas save
SKR palieku jūsų globai, jei užklys, neišvarykit, pamačykit su kainomis
(naujų jau nebepirksim, ko gero, nors negali žinoti
). Ikis, turiu reikaliukų dabar jau >>>>>>
Velniava,nebespejau Eckai palinket sekmes
Gerbiu jos apsisprendima,bliamba saunuole.
Sveikos visos.Rimtai,kur lasiukas dingo?Ir dar kitu nariu pasigedau,kazkaip likom tos pacios(nesakau kad nesmagu).O man kaip nuotaika orai sugadini,sako kita sav vel -15 bus...nu tu velnias,vel neis man dirbti...vandens gi dar lik siol neturiu darbe.Prekyba pusetina,nu jau sis tas,ne tai kaip pries Kaledas.
Sveikos visos.Rimtai,kur lasiukas dingo?Ir dar kitu nariu pasigedau,kazkaip likom tos pacios(nesakau kad nesmagu).O man kaip nuotaika orai sugadini,sako kita sav vel -15 bus...nu tu velnias,vel neis man dirbti...vandens gi dar lik siol neturiu darbe.Prekyba pusetina,nu jau sis tas,ne tai kaip pries Kaledas.
QUOTE(ovimama @ 2009 12 29, 21:02)
Velniava,nebespejau Eckai palinket sekmes
Gerbiu jos apsisprendima,bliamba saunuole.
lasiukas matyt su sv.marija kariauja
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 12 29, 20:32)
visoms visoms ačiū, smagu buvo su jumis, tikiuosi seksis, o tada, išsikviesiu pas save
SKR palieku jūsų globai, jei užklys, neišvarykit, pamačykit su kainomis
(naujų jau nebepirksim, ko gero, nors negali žinoti
). Ikis, turiu reikaliukų dabar jau >>>>>> 
ecka as pirma eilei stoviu siusk ta fura su rubais is ten priimsiu
sveikos mergaites..ziuriu paieska ir mano jau paskelbta
nepalikau as jusu,tiesiog tokia nuotaika susikta po sv.marijos nesamoniu pridirbtu,kad atsigaut ji man neduoda iki siol...dabar pakeliu ja 6 ryto ir tempiuosi su savim i darba lai sedi tarp skuduru ir miega,atimu rubus kad nepabegtu..blexa kaip ji mane zlugdo kad nebera ir zodziu...sendiena jau kaip ir sviesiau akyse..ir kalbet jau norisi su zmonem..prekyba nera stebuklinga,taciau ir vietoje nestovi.
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 29, 20:17)
sveikos mergaites..ziuriu paieska ir mano jau paskelbta
nepalikau as jusu,tiesiog tokia nuotaika susikta po sv.marijos nesamoniu pridirbtu,kad atsigaut ji man neduoda iki siol...dabar pakeliu ja 6 ryto ir tempiuosi su savim i darba lai sedi tarp skuduru ir miega,atimu rubus kad nepabegtu..blexa kaip ji mane zlugdo kad nebera ir zodziu...sendiena jau kaip ir sviesiau akyse..ir kalbet jau norisi su zmonem..prekyba nera stebuklinga,taciau ir vietoje nestovi.
Janau janau,nu kaip merga proto neturi....... Ir nemanau kad cia musus zodziai tave paguos,bet .....jai bogu,kaip man gaila taves...
QUOTE(ingace @ 2009 12 29, 21:25)
pirmiausia tai ECKA-
sekmes dideliausios
lasiuk suprantu tave, kad ne iki kompo tau
o as pasigirsiu kad neteko su 50cnt i namus eit surinkau 17lt
eisiu ir rytoj gal daugiau ka surinksiu
padariau 75% nuolaida bet ir tai nelabai padejo
as ryt darau viska po 3 litus o striukem ir paltam 50 proc.nuolaida
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 29, 21:25)
pirmiausia tai ECKA-
sekmes dideliausios
eisiu ir rytoj gal daugiau ka surinksiu
padariau 75% nuolaida bet ir tai nelabai padejo
as ryt darau viska po 3 litus o striukem ir paltam 50 proc.nuolaida
labukas visoms
su praejusiom ir ateinanciom sventem
baigiu atsipaipalot
kazkaip sia savaite prekyba supergera
cia turbut paskutinis pasispardymas pries visiska ztiliu
bet nenusiminkim viska istversim ania?
pirmadieni vaziuoju tonos pasiimt, ziuriu pigios prekes labai paklausios, tai gal kaip nors per ziema isporceliuosiu
baigiu atsipaipalot
pirmadieni vaziuoju tonos pasiimt, ziuriu pigios prekes labai paklausios, tai gal kaip nors per ziema isporceliuosiu
Labas vakarelis
ecka didziausios sekmes
mes praradom nuostabia pasnekove
Smagu, kad nors Lasiukas atsirado. Vis krauja pravarines.
Man prekyba sekasi dar neblogai. As tikejausi kad bus barankos. Bet rytoj tai manau panasai ir bus. Reikes kokios nuolaidas taikyti.
ecka didziausios sekmes
Smagu, kad nors Lasiukas atsirado. Vis krauja pravarines.
Man prekyba sekasi dar neblogai. As tikejausi kad bus barankos. Bet rytoj tai manau panasai ir bus. Reikes kokios nuolaidas taikyti.