Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

QUOTE(ingace @ 2009 12 29, 15:29)
kazkaip pradejau galvot lai eina viskas velniop siemet blush2.gif gal kitais metais bus geriau ax.gif nors paskaicius horoskopa tai doh.gif < sypsokis rytoj bus dar blogiau> cia tokia fraze ozku metais gimusioms doh.gif

Labas Visoms...
SU ARTEJANCIAIS!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu sakes ir as ozka:( negi nesiseks...?
O jei rimciau-tai tariuosi su iki parduotuve del 38 kv.m patalpu uz 1000 lt. tai po svenciu bus aisku...
ir zadu dar prekiauti naujais rubais-padaryti nauju rubu isparduotuve..zinoma bus ir padevetu..
Tai va...nezinau kaip cia bus...reiks dar zmogu samdyt pusei etato...
Tai jei viskas pavyks atsidarynesiu vasario viduryje per valantinke tikriausiai:))))
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 29, 13:43)
Laba diena visoms mergelėms biggrin.gif

Jo iš ten pat,tik aš ėmiau gal 400kg kažkur smile.gif

Na ir kaip?Nepasigailėjai? smile.gif

QUOTE(ingace @ 2009 12 29, 14:25)
oho kaip pavariau iki pietu 50cnt thumbup.gif  doh.gif  cray.gif

QUOTE(vilite @ 2009 12 29, 14:27)
lotuliukas.gif  tai dar turtinga maniškis baronkas valgo  doh.gif

Maniškis irgi su baranka doh.gif biggrin.gif Tai 50cnt vis šis tas lotuliukas.gif
O iš tikrųjų, tai manau panelės nenusiminkim, dabar žmonės viską šventėm išleidę, tai užsuka tik pasišildyt.Reik laukt algelių ir viskas pajudės kažkiek smile.gif
Reikia labai tikėt ir viskas bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(I@I @ 2009 12 29, 14:39)
Labas Visoms...
SU ARTEJANCIAIS!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu sakes ir as ozka:( negi nesiseks...?
O jei rimciau-tai tariuosi su iki parduotuve del 38 kv.m patalpu uz 1000 lt. tai po svenciu bus aisku...
ir zadu dar prekiauti naujais rubais-padaryti nauju rubu isparduotuve..zinoma bus ir padevetu..
Tai va...nezinau kaip cia bus...reiks dar zmogu samdyt pusei etato...
Tai jei viskas pavyks atsidarynesiu vasario viduryje per valantinke tikriausiai:))))

Aš irgi mąsčiau apie tokį variantą - prekiaut dėvėtais, bet padaryt ir išparduotuvės kampely, netgi reklamą buvau pasidarius.Tačiau padirbėjus pamačiau, kad pas mus žmonės taip deris, todėl nusprendžiau tik dėvėtais užsiimt - šiais laikais žmogus geriau pigiau dėvėtą perka, negu už etiketę penkis kart daugiau moka. verysad.gif Baisu, kad pinigai užšaldyti bus verysad.gif
Tikiuos tavo krašte bus kitaip, tad linkiu didžiulės sėkmės atsidarinėjant 4u.gif smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Aš irgi mąsčiau apie tokį variantą - prekiaut dėvėtais, bet padaryt ir išparduotuvės kampely, netgi reklamą buvau pasidarius.Tačiau padirbėjus pamačiau, kad pas mus žmonės taip deris, todėl nusprendžiau tik dėvėtais užsiimt - šiais laikais žmogus geriau pigiau dėvėtą perka, negu už etiketę penkis kart daugiau moka. verysad.gif Baisu, kad pinigai užšaldyti bus verysad.gif
Tikiuos tavo krašte bus kitaip, tad linkiu didžiulės sėkmės atsidarinėjant 4u.gif smile.gif
[/quote]
Ir as taip galvojau kazin kaip cia pasiseks,nu pagyvensim pamatysim...
Mano vyras sako tai kam tada devetais jei prekiauk naujais...tai ir sprendziu kaip cia...
O naujus pirksiu sveriamus-kg kaina apie 25 litus..
Atsakyti
Nu žinok nelabai,kaina atitinka kokybę,megztukų labai nedaug,vos keli,daug paltų,striukių,bet aišku mada labai nepasižymi,avalynės nemažai. Manau,kad apsimoka,jei turi ir normalių prekių.
Atsakyti
As tai labai dziaugiausi,kad imiau tona,pries atsidarinejant parde-daug ismeciau,bet ir daug pardaviau,man jie atpirko ,,visa irengima parduotuves,per 3 savaites,niu aiskiai ne ,,mados,,rubai,bet einami
Kazi kur Lasiuks dingo g.gif ?
Atsakyti
Laba diena visiems. Gal tiksliau visoms smile.gif Pirmiausia sveikinu visas drąsias prekybininkes! Iš pradžių labai atidžiai sekiau Jūsų temą, nes pati turėjau minčių atidaryti drabužių parduotuvę. Bet dėl pasikeitusių tam tikrų aplinkybių planai liko neįgyvendinti. Iš tų gražių planų dar liko neparduotų pakabų virš 500 vnt. Jeigu kam reikia, galiu padovanoti už dyką. Pakabos geros, nesulūžę. Aš iš Vilniaus, Grigiškių. Rašykit į AŽ, nes temos nebeseku.
Dar kartą didžiausios sėkmės visiems pradedantiesiems ir jau gerokai įsivažiavusiems!!!! Gerbiu visus nesėdinčius sudėjus rankų.
Atsakyti
Mergičkos, išskrendu į Norvegiją. Nzn ar prisijungsiu, manau daug reikalų reikės tvarkyti, nebus kada..... Tad geros prekybos, gerų švenčių, palieku savo SKR , gal kada parašys kokį posmą ir perduos linkėjimus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 29, 18:02)
Mergičkos, išskrendu į Norvegiją. Nzn ar prisijungsiu, manau daug reikalų reikės tvarkyti, nebus kada..... Tad geros prekybos, gerų švenčių, palieku savo SKR , gal kada parašys kokį posmą ir perduos linkėjimus biggrin.gif  4u.gif

4u.gif pasiilksim taves verysad.gif didziuliausios sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Mergičkos, išskrendu į Norvegiją. Nzn ar prisijungsiu, manau daug reikalų reikės tvarkyti, nebus kada..... Tad geros prekybos, gerų švenčių, palieku savo SKR , gal kada parašys kokį posmą ir perduos linkėjimus biggrin.gif  4u.gif

Ir gaila,ir kartu džiugu 4u.gif Manau ten bus geriau. Sveikinu su tokiais pokyčiais, sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 29 gruodžio 2009 - 16:48

viskas bus gerai! 4u.gif SEKMES smile.gif
Atsakyti
SEKMES ECKA!!!!
MES SU TAVIM!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 29, 16:02)

gaila kad mus paliksi verysad.gif verysad.gif bet džiaugiuos bent kad gal pasiseks ir viskas susitvarkis 4u.gif 4u.gif

o tikrai o kur lašiukas unsure.gif unsure.gif
Atsakyti