Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

QUOTE(MUMMY112 @ 2012 09 21, 11:01)
Galva dedu-nuplaunamas mirksiukas.gif turiu,stengiuosi pribaigt pagaliau.ne kazka jis man,kaip is sios firmos-tikejausi daugiau...
Neguldyk, liksi be galvos biggrin.gif . Taip taip, nuplaunamas jis, dabar ir aš jau žinau ax.gif .
Atsakyti
mano plaukai dazyti, tai as naudoju davines nounou pak kauke karta per savaite - plaukai super svelnus ir blizgantys blush2.gif pirkau my studio salone, kainavo apie 70lt, bet naudoju jau simta metu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
patarkit ka daryt unsure.gif plaukai nedažyti, pastaruoju metu iplovus, galai labai pučiasi,pasišiaušę,nepaklusnūs. Jokio balzamo nenaudoju. Išplaunu su H&Sh. turiu kerastase elixyra, bet jis man dedaro nieko. turėjau marocan oil, nuo jo buvo plaukai labai šiurkštūs ir susiklijavę,pardaviau jį. dabar turiu kerastase kauke storiems plaukams,bet neesu labai sužavėta. gal koks balzamas padėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 23 rugsėjo 2012 - 12:09
QUOTE(aGucci @ 2012 09 21, 16:05)
Neguldyk, liksi be galvos biggrin.gif . Taip taip, nuplaunamas jis, dabar ir aš jau žinau ax.gif .

Tikiuosi, čia ne grasinimas biggrin.gif O jei rimtai, tai žymiai labiau patiko Oyster'io kirpykloms skirta linija litrinėse talpose, pirkau pas kirpėją, mokėjau 60lt. Collor booster vadinasi balzamas rolleyes.gif
Atsakyti
Neatsimenu kada paskutini karta teko kondicionieriu ar balzama naudoti.Pati naudoju ir kitiems patariu naudoti kaukes.Nes kondicionieriai tai yra tos pacios kaukes,tik praskiestos su vandeniu.Visiska netiesa,kad kauke per daug apsunkina ir kad reikia naudoti retai.Mano plaukai yra sausi,pazeisti,sveisinami,tiesinami,garbanojami ir t.t. todel jiems privalau skirti daugiau 'maisto' nei sveikiems,nedazytiems plaukams.
Ir dar vienas labai svarbus dalykas,pastebejau,kad merginos noredamos tik paciu geriausiu rezultatu-persistengia.Nereikia priemoniu detis saujomis,ir jokiais budais nedekite ant saknu! Saknims yra skirti visiskai kiti preparatai,jie dazniausiai yra alkoholio pagrindu.O kaukese ir balzamuose butinai rasite silikonu ir keratinu,kurie yra be galo gerai patiems plaukams,bet galvos odai jie nereikalingi wink.gif
Stai mano du mylimukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kirpejos pastumeta isigyjau sampuna ir kondicionieriu su keratinu , seip jie skirti keratinu tiesintiems plaukams bet sake jog jie seip tinkami naudoti ir daug sveikiau plaukams tai jau pora savaiciu naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
susidariau nuomonę,kad pažeistiems dažytiems plaukams yra lengviau išrinkti balzamą ir kitas priemones nei normaliems nedažytiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2012 09 26, 10:23)

gal smulkiau galima aprasyti priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2012 09 28, 00:26)
Kirpejos pastumeta isigyjau sampuna ir kondicionieriu su keratinu , seip jie skirti keratinu tiesintiems plaukams bet sake jog jie seip tinkami naudoti ir daug sveikiau plaukams tai jau pora savaiciu naudoju  mirksiukas.gif

Gal pasakysite kieno priemones pirkot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 28 rugsėjo 2012 - 14:28
Aš jau irgi kurį laiką visai nebenaudoju kondicionierių, mieliau renkuosi kitokias priemones su panašiu efektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziau ekologiska plauku balzama su argano aliejum, na visai patiko, maloniai kvepia, skalsus, plaukai maloniai sukuojasi. Na o kaina isvis juokinga biggrin.gif 15.39lt uz 350 ml ekologiska balzama smile.gif
http://www.kaipsmilg...ean-350-ml.html
PIRKAU NE IS SIOS PARDOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 23, 13:07)
patarkit ka daryt unsure.gif plaukai nedažyti, pastaruoju metu iplovus, galai labai pučiasi,pasišiaušę,nepaklusnūs. Jokio balzamo nenaudoju. Išplaunu su H&Sh. turiu kerastase elixyra, bet jis man dedaro nieko. turėjau marocan oil, nuo jo buvo plaukai labai šiurkštūs ir susiklijavę,pardaviau jį. dabar turiu kerastase kauke storiems plaukams,bet neesu labai sužavėta. gal koks balzamas padėtų g.gif

o čia kokia linija storiems plaukams?

Pabandykit šitą Kérastase Masque Intense Oléo-Curl (200ml)user posted image
Atsakyti