Man labiausiai patinka TRESemme Naturals kondicionieriai. Naudoju abu, ir Vibrantly Smooth, ir Nourishing Moisture. Mano plaukai yra ploni, ilgi, sausi ir labai veliasi. Jiems reikia, kad kondicionierius būtų pakankamai riebus, kad naudojant visi plaukai gerai pasidengtų ir pasidarytų slidūs. Jei plaukų priemonei trūksta to riebumo, mano plaukai po to neišsišukuoja ir būna sausi. Na, jei gerai paaiškinau

Ši linija nėra per daug natūrali, bet jame nėra silikono, petrolato, 'cones'. Man jis patinka tuo, kad gerai išsisklaido, gerai drėkina plaukus, bet jų neapsunkina, nes tai labai svarbu turint sausus ir plonus plaukus. Po jo plaukai gerai išsišukuoja. Po plovimo iš karto šukuoju su TBS retomis medinėmis šukomis, nes mano kuo sausesni būna plaukai, tuo jie sunkiau išsišukuoja. Nei vienas mano turėtas brangesnis kondicionierius nebuvo už šį kažkuo geresnis ir labai dažnai jam iš viso neprilygdavo kokybe. TRESemme šūkis 'Professional, Affordable' jiems tikrai labai tinka, nes jo kaina jo kokybei ir kiekiui yra neįtikėtina.

Dar man labai patiko Naked Smooth Jojoba Oil Silky Conditioner Straight/Longer Hair

Šio sudėtis labai nebloga, taip pat nėra silikono, petrolato, 'cones'. Dažnai natūralūs kondicionieriai būna labai 'skysti' (nors konsistencija ir būna tiršta, bet juose nebūna pakankamai riebumo), bet šis yra vos ne kaip sviestas. Irgi labai gerai pasiskirsto ant plaukų, bet jų neapsunkina, juos paglotnina, padaro iššukuojamus ir gerai drėkina. Jo kaina irgi labai priimtina.