Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

QUOTE(IngaKalv @ 2012 10 09, 13:49)
Sveikutes, atsiprašau jei tokia tema jau buvo tačiau nemačiau ir norėčiau paklausti gal kas išbandėte plaukų balzamą  HAIRBELL kuris iki trijų kartų paskatina plaukų augimą, idomu kokie atsiliepimai smile.gif

Sveikos, smile.gif as isbandziau ir dar vis bandau. ten yra ju puslapyje daug geru atsiliepimu, taigi beveik jau 2 menesius naudoju, tai per ta laika gal ir pridejo koki 1 cm, bet tikrai man plaukai nepaaugo 3 kartus greiciau, g.gif nes tikrai buciau pastebejus, reguliariai dazau.
Atsakyti
user posted image
šiuo metu neiškeisčiau į joki kitą balzamą smile.gif pabandžiau ir labai patiko ir tiko mano plaukams smile.gif gal po metų ar dviejų išbandysiu kitą
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 11 11, 11:45)

Kuo butent patiko? wink.gif
Atsakyti
Kelios savaitės turiu Organix drėkinantį kondicionierių su makadamios aliejumi. Duoda daug slidumo plaukams, neblogas. Ateityje gal bandysiu kažką kito iš Organix asortimento.
user posted image
Atsakyti
senokai jau tokiu nebenaudoju,juk kondicionieriai ir balzamai tai yra tos pacios kaukes,tik praskiestos wink.gif todel ir naudoju kauke,jei man reikia lengvo efekto tepu ant visiskai slapiu plauku vos laseli,jeigu stipresnio reikia-tada nusausinu savo plaukus ir uztepus palaikau kokias 3min. o jeigu jau atstatancio ir labai jau rimto-i savo kauke isipilu skysto gryno keratino,uzsitepu ir palaikau kokias 10-15min wink.gif P.S. naudoju tik kokybiskas,profesionalias kaukes.P.S. nepamirskite kad nei kaukiu nei kondicionieriu negalima tepti ant plauku saknu-sie produktai yra tepami tik ant plauku galu!Plaauku galai yra viskas kas 10cm zemiau plauku saknu wink.gif
Atsakyti
Na kas is kaukiu tai man nepakeiciamiausia siuo metu yra Keunes SO PURE kaukė sausiems, pažeistiems plaukams.
user posted image
Atsakyti
Live clean,kauke su arganu. puiki ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilkas: 08 balandžio 2013 - 18:06
Aussie 3 Minute Miracle Moist Deeeeep Conditioner tikrai daro stebuklus, mano plaukai buvo išsausėję, visiškai praradę blizgesį, , nuo šviesinimo tokie kaip negyvi unsure.gif Šitas kondicionierius jau po pirmo naudojimo pakeitė plauko išvaizdą: švelnūs, mikšti ir tikrai jaučiasi, kad stipriai padrėkinti. Suglotnina plaukus-kas man ypač patinka, nes plaukai linkę pūstis. Kvapas nuostabus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 04 08, 19:41)
Aussie 3 Minute Miracle Moist Deeeeep Conditioner tikrai daro stebuklus, mano plaukai buvo išsausėję, visiškai praradę blizgesį, , nuo šviesinimo tokie kaip negyvi unsure.gif  Šitas kondicionierius jau po pirmo naudojimo pakeitė plauko išvaizdą: švelnūs, mikšti ir tikrai jaučiasi, kad stipriai padrėkinti. Suglotnina plaukus-kas man ypač patinka, nes plaukai linkę pūstis. Kvapas nuostabus wub.gif 
user posted image

O kur perki šitą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 04 09, 19:17)
O kur perki šitą? smile.gif

Drugstore, per tarpininkes mirksiukas.gif

dar prie ankstesnio komentaro pridėsiu, kad naudoti ne kiekvieną plovimą nes tikrai perdaug apsunkins plaukus. Aš tik kartą į savaitę tepu 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka TRESemme Naturals kondicionieriai. Naudoju abu, ir Vibrantly Smooth, ir Nourishing Moisture. Mano plaukai yra ploni, ilgi, sausi ir labai veliasi. Jiems reikia, kad kondicionierius būtų pakankamai riebus, kad naudojant visi plaukai gerai pasidengtų ir pasidarytų slidūs. Jei plaukų priemonei trūksta to riebumo, mano plaukai po to neišsišukuoja ir būna sausi. Na, jei gerai paaiškinau smile.gif Ši linija nėra per daug natūrali, bet jame nėra silikono, petrolato, 'cones'. Man jis patinka tuo, kad gerai išsisklaido, gerai drėkina plaukus, bet jų neapsunkina, nes tai labai svarbu turint sausus ir plonus plaukus. Po jo plaukai gerai išsišukuoja. Po plovimo iš karto šukuoju su TBS retomis medinėmis šukomis, nes mano kuo sausesni būna plaukai, tuo jie sunkiau išsišukuoja. Nei vienas mano turėtas brangesnis kondicionierius nebuvo už šį kažkuo geresnis ir labai dažnai jam iš viso neprilygdavo kokybe. TRESemme šūkis 'Professional, Affordable' jiems tikrai labai tinka, nes jo kaina jo kokybei ir kiekiui yra neįtikėtina.

user posted image

Dar man labai patiko Naked Smooth Jojoba Oil Silky Conditioner Straight/Longer Hair

user posted image

Šio sudėtis labai nebloga, taip pat nėra silikono, petrolato, 'cones'. Dažnai natūralūs kondicionieriai būna labai 'skysti' (nors konsistencija ir būna tiršta, bet juose nebūna pakankamai riebumo), bet šis yra vos ne kaip sviestas. Irgi labai gerai pasiskirsto ant plaukų, bet jų neapsunkina, juos paglotnina, padaro iššukuojamus ir gerai drėkina. Jo kaina irgi labai priimtina.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 04 06, 15:57)
senokai jau tokiu nebenaudoju,juk kondicionieriai ir balzamai tai yra tos pacios kaukes,tik praskiestos wink.gif todel ir naudoju kauke,jei man reikia lengvo efekto tepu ant visiskai slapiu plauku vos laseli,jeigu stipresnio reikia-tada nusausinu savo plaukus ir uztepus palaikau kokias 3min. o jeigu jau atstatancio ir labai jau rimto-i savo kauke isipilu skysto gryno keratino,uzsitepu ir palaikau kokias 10-15min wink.gif P.S. naudoju tik kokybiskas,profesionalias kaukes.P.S. nepamirskite kad nei kaukiu nei kondicionieriu negalima tepti ant plauku saknu-sie produktai yra tepami tik ant plauku galu!Plaauku galai yra viskas kas 10cm zemiau plauku saknu wink.gif

o is kur skysto keratino gavot? g.gif
Atsakyti