naudoju loreal elvital su biciu pieneliu ir labai dziaugiuosi. Mano kriterijai : susvelnintu plauka, jo neapsunkintu, suteiktu blizgesio, suminkstintu. Viska atitinka, labai svelnus plaukai
pries tai naudojau margaritos su soju lecitinu, tai antra kart nepirkciau..

QUOTE(pinkClarin @ 2010 01 05, 21:25)
sveikos . siandien nuejau i "medines sukos " ir kilo nemazai klausimu .
gal kuri bandete PRIMARIA ELGON priemones ?
internete raso , kad labai naturali sudetis ir pan . taigi labai idomu butu suzinoti tu nuomone , kurios bande
gal kuri bandete PRIMARIA ELGON priemones ?

internete raso , kad labai naturali sudetis ir pan . taigi labai idomu butu suzinoti tu nuomone , kurios bande

Turiu kaukę,riebeims plaukams,labai nepatogus įpakavimas,bet ir kaukė labai nekokai,bent man jkio efekto,taip ir guli nenaudojama

Aš naudoju Joico silk rezult, mano plaukams puikiai tinka

Naudoju italu gamintojo,kurie skyrti salonams "selective care"sampunus,kondicionierius,ampules,kaukes ir viskas kas skyrta plauku gydymui ir prieziurai.Mane ne tenkina parduotuviu siulomi lenkiski"produktai "

Neseniai isigijau nenuplaunama kondicionieriu franco battaglia professional, man patiko

pats paciausias balzmas loreal expert absolute repair , ji maitina ir atstato pazeistus plaukus, nebe taip sakojasi galai , tikrai geras profesionalus produktas

QUOTE(*spanguolyte @ 2010 02 03, 17:24)
pats paciausias balzmas loreal expert absolute repair , ji maitina ir atstato pazeistus plaukus, nebe taip sakojasi galai , tikrai geras profesionalus produktas 

Man ji kaip tik drauge padovanojo Nauju Metu proga - paskutinis s****, atsiprasau, nenoriu nieko izeisti...nulis emociju, toks jausmas kad koki "pigiaka" buciau gavus. Visiskai jokio efekto nepajutau. Galu gale vyras naudoja

koki galetumete rekomenduoti kondicionieriu kad plaukai nesiveltu..nes ziauru kaip jie man velias..
susidaro vienas toks guzas kiekviena akrta po plovimo..jau net nzn ka daryti...

QUOTE(deisse @ 2009 12 21, 01:35)

Bet ištikrųjų jei teisybę pasakius, nes matau, kad nežinote, tai profesionalios plaukų priežiūros priemonės yra skirtos TIK KIRPYKLOJE naudoti, kad būtų lengva sutvarkyti plaukus ir jie gražiai atrodytų bei gulėtų, bet tikrai ne dažnam naudojimui, kadangi yra per stiprios plaukam, jose daug chemijos, dėl jos plaukai gražiai ir atrodo !!!!!! Taip, kad truputi pasidomėkite apie tas profesionalias plaukų priežiūros priemones daugiau, o ne vien kirpėjos klausykite, kuriai bile parduoti ar etiketes skaitykit.......
QUOTE(jurune @ 2010 02 10, 23:31)
Bet ištikrųjų jei teisybę pasakius, nes matau, kad nežinote, tai profesionalios plaukų priežiūros priemonės yra skirtos TIK KIRPYKLOJE naudoti, kad būtų lengva sutvarkyti plaukus ir jie gražiai atrodytų bei gulėtų, bet tikrai ne dažnam naudojimui, kadangi yra per stiprios plaukam, jose daug chemijos, dėl jos plaukai gražiai ir atrodo !!!!!! Taip, kad truputi pasidomėkite apie tas profesionalias plaukų priežiūros priemones daugiau, o ne vien kirpėjos klausykite, kuriai bile parduoti ar etiketes skaitykit.......
O kazin vaistinese parduodamos plauku priemones,tokios kaip Vichy ar Klorane yra praskiestos ar ne?