As tai jau belekiek buvau isbandziusi visokiu balzamu, ir net furtererio pradejau pirkti (nors man jis baisiai brangus) ir tai vargsiukai visai plaukuciai atrode. bet paskui radau diksono balzama su chitonu ar chitosanu kazkas tokio, tai taip atsigavo, dabar labai dziaugiuosi
man smagiausia dalis, kad kvepia pasakiskai
o cia kazkas rase apie laminavima, ar galetumet parasyti kas tai yra?

QUOTE(lande @ 2010 02 15, 19:32)
As tai jau belekiek buvau isbandziusi visokiu balzamu, ir net furtererio pradejau pirkti (nors man jis baisiai brangus) ir tai vargsiukai visai plaukuciai atrode. bet paskui radau diksono balzama su chitonu ar chitosanu kazkas tokio, tai taip atsigavo, dabar labai dziaugiuosi
man smagiausia dalis, kad kvepia pasakiskai
o cia kazkas rase apie laminavima, ar galetumet parasyti kas tai yra? 

yra atskira tema apie laminavima,ten nemazai informacijos
nusipirkau natura siberica balzama sausiems ir pazeistiems plaukams
QUOTE(atira01 @ 2010 02 15, 21:56)
nusipirkau natura siberica balzama sausiems ir pazeistiems plaukams
Laukiu atsiliepimų

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 00:41)
viena forume skaiciau, tai merginos ji labai gyre, jei patiks tai kai pasibaigs mano live clean sampunas tai bandysiu natura siberica

turiu sarasa ka pirksiu ateiti ir netrumpa

Aš naudoju NIVEA šampūną ir balzamą, sausiems ir pažeistiems plaukams, naudoju purškiamą kondicionierių GLISS KUR taipogi pažeistiems plaukams ir tepu galiukus, kad neskilinėtų, su serumu iš AVON

QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 20, 01:00)
Aš naudoju NIVEA šampūną ir balzamą, sausiems ir pažeistiems plaukams, naudoju purškiamą kondicionierių GLISS KUR taipogi pažeistiems plaukams ir tepu galiukus, kad neskilinėtų, su serumu iš AVON

O tas Gliss kur kondicionierius kokios spalvos? As turiu oranzina,tai labai patinka kolkas-neriebina plauku,papurina juos siek tiek,bet kartu ir tiesus buna,skaniai labai kvepia

QUOTE(atira01 @ 2010 02 16, 01:07)
viena forume skaiciau, tai merginos ji labai gyre, jei patiks tai kai pasibaigs mano live clean sampunas tai bandysiu natura siberica

tai va isbandziau ir galiu pasakyti, kad plaukai svelnus po jo, bet labai jau daug det reikejo
Nauduoju dabar Kaaral Life dazytu plauku krema,tai be galo fainas,padaro viska ko man reik,plaukai blizga,nesielektrina,kvepia svelniai ir maloniai,bukle issilaiko iki kito plovimo,bendra plauku bukle gereja