Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

Baxer (berods toks pavadinimas) balzamas + linu semenu aliejukas. Tai kol kas plaukams visai patinka. ax.gif
Atsakyti
As tai jau belekiek buvau isbandziusi visokiu balzamu, ir net furtererio pradejau pirkti (nors man jis baisiai brangus) ir tai vargsiukai visai plaukuciai atrode. bet paskui radau diksono balzama su chitonu ar chitosanu kazkas tokio, tai taip atsigavo, dabar labai dziaugiuosi tongue.gif man smagiausia dalis, kad kvepia pasakiskai wub.gif o cia kazkas rase apie laminavima, ar galetumet parasyti kas tai yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lande @ 2010 02 15, 19:32)
As tai jau belekiek buvau isbandziusi visokiu balzamu, ir net furtererio pradejau pirkti (nors man jis baisiai brangus) ir tai vargsiukai visai plaukuciai atrode. bet paskui radau diksono balzama su chitonu ar chitosanu kazkas tokio, tai taip atsigavo, dabar labai dziaugiuosi  tongue.gif  man smagiausia dalis, kad kvepia pasakiskai  wub.gif  o cia kazkas rase apie laminavima, ar galetumet parasyti kas tai yra?  g.gif

yra atskira tema apie laminavima,ten nemazai informacijos
Atsakyti
nusipirkau natura siberica balzama sausiems ir pazeistiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 02 15, 21:56)
nusipirkau natura siberica balzama sausiems ir pazeistiems plaukams

Laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 00:41)
Laukiu atsiliepimų  4u.gif

viena forume skaiciau, tai merginos ji labai gyre, jei patiks tai kai pasibaigs mano live clean sampunas tai bandysiu natura siberica g.gif

turiu sarasa ka pirksiu ateiti ir netrumpa lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju NIVEA šampūną ir balzamą, sausiems ir pažeistiems plaukams, naudoju purškiamą kondicionierių GLISS KUR taipogi pažeistiems plaukams ir tepu galiukus, kad neskilinėtų, su serumu iš AVON ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 20, 01:00)
Aš naudoju NIVEA šampūną ir balzamą, sausiems ir pažeistiems plaukams, naudoju purškiamą kondicionierių GLISS KUR taipogi pažeistiems plaukams ir tepu galiukus, kad neskilinėtų, su serumu iš AVON  ax.gif  ax.gif

O tas Gliss kur kondicionierius kokios spalvos? As turiu oranzina,tai labai patinka kolkas-neriebina plauku,papurina juos siek tiek,bet kartu ir tiesus buna,skaniai labai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 02 16, 01:07)
viena forume skaiciau, tai merginos ji labai gyre, jei patiks tai kai pasibaigs mano live clean sampunas tai bandysiu natura siberica g.gif

turiu sarasa ka pirksiu ateiti ir netrumpa lotuliukas.gif

tai va isbandziau ir galiu pasakyti, kad plaukai svelnus po jo, bet labai jau daug det reikejo
Atsakyti
SVEIKOS,

ESU DAUGOKAI ISBANDZIUS.NA,KA PIRKCIAU DAR KARTA IR PATARCIAU TAI:
1.MARLIES MOLLER PRIEMONES.TIK KAD BRANGOKOS.
2.L'OCCITANE PRIEMONES.SPEC.KVAPAS
3.JOHN FRIEDA.KAI PAGAL KAINA,TAI SUPER PRIEMONES.
4.TIGI NAUDOJU DABAR.SUPER KVEPIA.BLIZGA PLAUKAI. thumbup.gif

Atsakyti
labai daug esu balzamu isbandziusi ,bet nieko geriau uz pantene pro-v nera bent jau man smile.gif sampunai tai nera stebuklingi ,bet po balzamo plaukai minksti ,zvilga ,nesielektrina smile.gif
Atsakyti
Nauduoju dabar Kaaral Life dazytu plauku krema,tai be galo fainas,padaro viska ko man reik,plaukai blizga,nesielektrina,kvepia svelniai ir maloniai,bukle issilaiko iki kito plovimo,bendra plauku bukle gereja thumbup.gif
Atsakyti