QUOTE(sauze2006 @ 2010 01 28, 09:16)
Naudoju italu gamintojo,kurie skyrti salonams "selective care"sampunus,kondicionierius,ampules,kaukes ir viskas kas skyrta plauku gydymui ir prieziurai.Mane ne tenkina parduotuviu siulomi lenkiski"produktai " 

man labai patinka selektyvo kauke aminokeratin,tikrai jauciasi poveikis,dar ampoles gerules nebrangios tokios,kur ir po 1vnt pardavineja,ten nenuplaunamas kondicionierius,labai suglotnina plaukus
QUOTE(Gaivilė @ 2010 02 09, 16:39)
koki galetumete rekomenduoti kondicionieriu kad plaukai nesiveltu..nes ziauru kaip jie man velias..
susidaro vienas toks guzas kiekviena akrta po plovimo..jau net nzn ka daryti... 

pirmiausiai tau reiketu atlikti plauku laminavimo procedura,sampunas ir kondicionierius yra nerealus is Sebastiano linijos laminates,bet jeigu reikia kazko pigesnio tai galiu parekomeduoti profesionlia plauku kosmetika Teotema maitnamaji,drekinamaji arba dazytu plauku sampuna ir kondicionieriupagal situacija,tau patartu meistras kuris dirba su siomis priemonemis,sampuno 1litras kainuoja-45lt,balzamas 1litras-45lt,arba gali kauke nusipirkti dazytiems plaukams arba drekinamaja,priklausomai nuo plauku bukles(0,5l-55lt).As pati sias priemones naudoju,pirma karta tai gavau dovanu,man sampuno ir kaukes uztenka 6menesiams