Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

QUOTE(sauze2006 @ 2010 01 28, 09:16)
Naudoju italu gamintojo,kurie skyrti salonams "selective care"sampunus,kondicionierius,ampules,kaukes ir viskas kas skyrta plauku gydymui ir prieziurai.Mane ne tenkina parduotuviu siulomi lenkiski"produktai " unsure.gif

man labai patinka selektyvo kauke aminokeratin,tikrai jauciasi poveikis,dar ampoles gerules nebrangios tokios,kur ir po 1vnt pardavineja,ten nenuplaunamas kondicionierius,labai suglotnina plaukus

QUOTE(Gaivilė @ 2010 02 09, 16:39)
koki galetumete rekomenduoti kondicionieriu kad plaukai nesiveltu..nes ziauru kaip jie man velias..  4u.gif susidaro vienas  toks guzas kiekviena akrta po plovimo..jau net nzn ka daryti... g.gif

pirmiausiai tau reiketu atlikti plauku laminavimo procedura,sampunas ir kondicionierius yra nerealus is Sebastiano linijos laminates,bet jeigu reikia kazko pigesnio tai galiu parekomeduoti profesionlia plauku kosmetika Teotema maitnamaji,drekinamaji arba dazytu plauku sampuna ir kondicionieriupagal situacija,tau patartu meistras kuris dirba su siomis priemonemis,sampuno 1litras kainuoja-45lt,balzamas 1litras-45lt,arba gali kauke nusipirkti dazytiems plaukams arba drekinamaja,priklausomai nuo plauku bukles(0,5l-55lt).As pati sias priemones naudoju,pirma karta tai gavau dovanu,man sampuno ir kaukes uztenka 6menesiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 11, 01:48)

pirmiausiai tau reiketu atlikti plauku laminavimo procedura,sampunas ir kondicionierius yra nerealus is Sebastiano linijos laminates

domina Sebastian laminates produktai, is kur uzsisakineji?
Atsakyti
Šiuo metu Fiath In Nature su kanapėmis thumbup.gif
Atsakyti
Kazkada senai kai dar mano tetis veždavo masinas is Vokietijos parvezdavo situ sampunu,jis pirkdavo juos jei gerai pamenu tokiose parduotuvese kurios vadinamos "Aldinėmis" atrodo.Tai ka galiu pasakyti,patys vokieciai ju neperka schmoll.gif Nes jie ten yra pakankamai pigus daugiausia juos perka uzsienieciai,vieni is ju lietuviai smile.gif Siaip jei neturi problemu su plaukais,tai nieko,bet kai man prasidejo problemos tai visiskai netikti pradejo man jie. O prasidejo problemos tada kai prasidejo dazymai ir visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 11, 12:35)
Šiuo metu Fiath In Nature su kanapėmis  thumbup.gif

As tai kazkodel turiu toki isankstini nusistatyma,kad po naturaliu sampunu labai sunku issukuoti plaukus,tie sampunai visai neputoja,tai bijau bandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 20:54)
As tai kazkodel turiu toki isankstini nusistatyma,kad po naturaliu sampunu labai sunku issukuoti plaukus,tie sampunai visai neputoja,tai bijau bandyti doh.gif

sita is faith in nature ir as naudoju - man jis nerealus. plaukai sausi mano, tai belekaip gerai buna po jo sudrekinti, blizga, o ir putoja tikrai normaliai mirksiukas.gif mano plaukai tikrai isrankus sampunams, na bet sitas tai mano tikrai lb mylimas yra smile.gif tikrai nebijokite cool.gif
UPS tik parasius pamaciau, kad cia kondicionieriu tema, o as apie sampuna doh.gif biggrin.gif na, bet kas liecia naturalius kondicionierius tai man geriausias yra is AO su kamelijomis. visu tuo norejau pasakyt tai, kad ne tik nuo silikoniniu priemuniu palukai gali buti svelnus, sudrekinti ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 11 vasario 2010 - 20:05
QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 20:54)

Na mano plaukai iš esmės nesivelia, tai man su šukavimu problemų nėra smile.gif o šiaip jis napadaro tokių nenatūralai švelnių plaukų, kaip paprasti kondicionieriai, bet taip suminkština plauką, nu žodžiu patinka man labai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 02 11, 20:59)
visu tuo norejau pasakyt tai, kad ne tik nuo silikoniniu priemuniu palukai gali buti svelnus, sudrekinti ir pan  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 12, 00:29)
Na mano plaukai iš esmės nesivelia, tai man su šukavimu problemų nėra smile.gif o šiaip jis napadaro tokių nenatūralai švelnių plaukų, kaip paprasti kondicionieriai, bet taip suminkština plauką, nu žodžiu patinka man labai  smile.gif

Ai tai geriau ir neprasidesiu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 11, 23:40)
Ai tai geriau ir neprasidesiu gal biggrin.gif

Nu pabandyt gali, nieko neatsitiks biggrin.gif bet sakau man jausmas kitoks, nei nuo silikoninių..
Atsakyti
Siuo metu naudoju TIGI CATWALK kondicionieriu dazytiems plaukams
user posted image
o siaip mano pats megstamiausias ir labiausiai patinkantis is Umberto Giannini zvylgesio suteikentis kondicionierius stai sis
Atsakyti
Faith in nature thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrele299 @ 2010 02 11, 16:35)
Kazkada senai kai dar mano tetis veždavo masinas is Vokietijos parvezdavo situ sampunu,jis pirkdavo juos jei gerai pamenu tokiose parduotuvese kurios vadinamos "Aldinėmis" atrodo.Tai ka galiu pasakyti,patys vokieciai ju neperka  schmoll.gif  Nes jie ten yra pakankamai pigus daugiausia juos perka uzsienieciai,vieni is ju lietuviai smile.gif Siaip jei neturi problemu su plaukais,tai nieko,bet kai man prasidejo problemos tai visiskai netikti pradejo man jie. O prasidejo problemos tada kai prasidejo dazymai ir visa kita smile.gif

tu apie ka cia? biggrin.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 12, 11:56)
Faith in nature thumbup.gif

o konkreciai? g.gif
Atsakyti