QUOTE(Dolli_ @ 2010 01 06, 16:07)
kaip suprasti kaip manojoj duonkepej tuos produktus deti, jei receptu knygutei pirma surasyta pvz
ir kaip jau viskas sudedu tada galima jungti duonkepe ir ji pati susiminkys ir pakildins ta duonyte? bet kada reikia isjungti ja kad galeciau issimti ta dali kuri minko ta duonyte nes nesinori kad kartu su ja iskeptu, vienu zdziu zale kaip reikalas as, bet labai noriu ismokti kepti
Kaip parašyta, ta seka ir sudėk

Mano duonkepės variante visi sausieji produktai pačiam gale, tai aš dedu į atskirus kampus, ypač jei programa su pradiniu įkaitinimu (t.y. rupių grūdų, tamsiai duonai).
Sudedu, įjungiu ir pamirštu (pirmom dienom pro lagelį kas 5 min. žiūrėjau, nes baisiai smalsu buvo

). Aš to maišytuvo/minkytuvo niekada neišiminėju

Iškepa duona ir nusimauna nuo jo, duonoje (dugne/pade) aišku lieka nedidelė skylutė, ale tai maža bėda

O kodėl jums nesinori, kad su juo iškeptų?

Galit išimti, jei labai trukdo

,
bet vis vien pvz. mano duonkepėje yra toks strypukas ant kurio maunasi tas minkytuvas ir tas strypukas neusiima, vis vien duona gaunasi 'pamauta'
QUOTE(ratuto @ 2010 01 06, 16:31)
Miargai, nu tai kap Jum Kenwoodo matavimo indų užrašai? Nesitrina?
Aš mažai naudoju, bet nesitrina

Miltus man greičiau susvert el. svarstyklėm, o skysčiams dar turiu graduotą 'menzūrėlę' iš turgaus n metų ir užsimiršus kartais ja pamatuoju