QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 07, 09:40)
aga..o aš pagal nuorodą radau kitą, kad buvo nurodyta:
mano bezdzioniu duona - virsus gerai paskrudo, nes barsciau cukrum ir cinamonu. Kepiau orkaitej, o recepta naudojau skirta duonkepei:
3st miltu
2 v s gliuteno (nebutinai)
2 v s medaus
1 v s aliejaus
30+70g sviesto
1.5 a s druskos
200ml pieno
2 kiausiniai (pienas + kiausiniai turi sudaryti 320ml)
1 v s mieliu
Sudetis visus produktus, iskytus 70g sviesto. Nustatyti teslos ruosimo programa. Po 1.5val, tesla padalyti i dvi dalis, iskocioti 1cm storio, supjaustyti rombeliais. Istirpinti ir atvesinti sviesta. Kiekviena gabaleli mirkyti svieste ir kloti i forma. Leisti 1val pakilti. Kepti kepimo programa (bake) apie 1val. (paprasciausia nustatyti kepimo progr su 1val atidejimu).
tai va kai perskaičiau apie rombelius, dalijimą tešlos, tai ..nu vnž kol SB skaipu nepaprotino, tol blūdijau

.. Būč be įdarų padarius..dūra.
Man trūko miltų, bet pridėjus, tešla gavos puiki, elzastinga , puri.. skani
QUOTE(Terra2 @ 2010 01 07, 09:55)
Trinasi, trinasi...Bet, kai tik tą dalyką pastebėjau, iškart ėmiausi tam priešintis. Tiesiog su geliniu šratinuku viską paryškinau ir užklijavau lipnią juostelę. Kaip pastebėjau greitai nuima užrašymus, naudojant kad ir fairy. Aš net anr pačios duonkepės užklijavau juosteles, kur yra užrašai.
aš galvoju gal Kenwoodo atstovams kokį claimą parašyt? Rimtai aš..
QUOTE(Laimuske @ 2010 01 07, 09:59)
O as paklaust noreciau, su lasinukais nebuna suru?
dar nebandžiau su lašinukais Beždžionių, bet šoiaip..aš pridedu dar svogūnų, pipirų.. pats gazas prie alaus

O jei rimtai, priklauso nuo lašinukų sūrumo. Anie gi skirias.
QUOTE(Margareta @ 2010 01 07, 12:24)
kita karta daryciau kur kas mazesnius tuos rutuliukaus, nes gavosi daug "bulkos"
man išėjo 25 bandukės, bet kitą kart darysiu mažesnes. Tiesiog dėl smagumo laužant. ..
Žinau vieną, kai kitą kart važiuosiu pas ką į svečius, vešiu beždžionkas..