Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

Didelis aciu Zemuogyteigirl, man zodis menas buvo didzdiulis ivertinimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 02 17, 22:52)
Peržiūrėjau visus darbelius, ir toli gražu net nepanašu, kad pradedančioji..  wub.gif  Tikrai nuostabūs darbeliai...  wub.gif  Likau sužavėta.. Taip ir toliua..  thumbup.gif 

Aciu uz gerus zodzius, stengsiuos nenuvilti wub.gif
Atsakyti
neberandu vieno puslapio, gal ir jūs matėt?
berods blogas, pilnas papuošalų, prie auskarų buvo Beata Čičkauskaitė vestuvių dieną raudona suknele ir auskarais help.gif
Atsakyti
Mano nauji darbeliai
http://public.fotki....ata27/auskarai/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata26: 18 vasario 2010 - 21:52
Auskarai
Stiklas, metalines detales, sidabriniai auskaru uzsegimai, karoliukai.
Ilgis 3 cm
user posted image

Auskarai
Karoliukai, metalines detales.
Ilgis 6,5 cm
user posted image
Atsakyti
Kažkas matau labai burbuliukus mėgsta.. biggrin.gif Nuostabūs auskariukai Angelina.. wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jegle aciu ax.gif , tai veni is pirmuju mano burbuliukiniu auskaru mirksiukas.gif
Atsakyti
EditaR - labai fainuoliški auskariukai wub.gif 4u.gif .

Manieji:
Kalnų krištolas
user posted image
Onikso blyneliai
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
iškarto atsiprašau už offtopic, bet labai reikia pagalbos ax.gif Gal kuri kaunietė turi parduoti anglišką užsegimą, va tokį: Auskariukai Reiktų vienos poros 4u.gif Arba gal kas norėtų siųstis iš e-parduotuvės kartu? Dvi poras auskariukų truputį brangokai siuntimas blush2.gif Tik pirkčiau kitoje parduotuvėje, ši neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 02 19, 20:16)
Sveikos mergaitės,
iškarto atsiprašau už offtopic, bet labai reikia pagalbos  ax.gif Gal kuri kaunietė turi parduoti anglišką užsegimą, va tokį: Auskariukai  Reiktų vienos poros  4u.gif Arba gal kas norėtų siųstis iš e-parduotuvės kartu? Dvi poras auskariukų truputį brangokai siuntimas  blush2.gif Tik pirkčiau kitoje parduotuvėje, ši neturi  doh.gif

Jums reikia sidabrinių tokių pačių užsegimų?
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 19, 20:51)
Jums reikia sidabrinių tokių pačių užsegimų?

taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 02 19, 20:53)

Hmm, gaila, kad ne vilnietė esat verysad.gif Bet gal kada atvažiuojat į Vilnių?
Atsakyti