Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 19, 20:58)
Hmm, gaila, kad ne vilnietė esat  verysad.gif Bet gal kada atvažiuojat į Vilnių?

parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Man burbuliukai labai grazu - kai pati niekaip nesugebu padaryt - tai toks stebuklelis atrodo smile.gif
Atsakyti
Dosikas - dailučiai auskariukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2010 02 19, 12:22)
Auskarai
Stiklas, metalines detales, sidabriniai auskaru uzsegimai, karoliukai.
Ilgis 3 cm
Auskarai
Karoliukai, metalines detales.
Ilgis 6,5 cm

Sveiki,
norejau paklausti, ant ko verti karoliukai burbuliukams? ant valo ar vielutes ar troselio?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 02 20, 12:09)
Sveiki,
norejau paklausti, ant ko verti karoliukai burbuliukams? ant valo ar vielutes ar troselio?

aciu  4u.gif

Ant valo, greičiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 02 20, 13:39)
Ant valo, greičiausiai  mirksiukas.gif

As taip pat veriu ant valo, bandziau ir ant troselio, bet atsirisa kartais, tad daugiau neberizikuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 20, 10:50)
As taip pat veriu ant valo, bandziau ir ant troselio, bet atsirisa kartais, tad daugiau neberizikuoju  schmoll.gif

o valas, tai ale kaip zvejybine zilka?
As namuos bandau ant plonos vielytes - niekaip nesugauna - susipainioju ka kur vert reik...
Atsakyti
Mano asimetriški auskarėliai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
editukas_tukas, gan keistai atrodo skirtingi auskarai, bet apskritai, tai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
JuodaKatyte - labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
editukas_tukas man tai labai patiko tavo auskariukai thumbup.gif ir butent del tos asimetrijos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos už nuomones mirksiukas.gif Asimetrija iš tikrųjų suteikia kitoniškumo, keistumo įspūdį, todėl suprantama, jog anaiptol ne kiekvienam patinka. O man vakar norėjosi šiek tiek ištrūkti iš įprastų rėmų, tokie tad rezultatai gavosi ax.gif
Atsakyti