Įkraunama...
Įkraunama...

Pampersas nakčiai

Sveikos. Maniškė be pampių nuo 1,5m, dėdavau tik naktį. O nuo 1,8m visai be pampių. Buvo tik kelios nelaimės dieną, naktį nei karto. Tai sakyčiau gerai mums pavyko. thumbup.gif
Na ir prisiskaičiau jūsų istorijų... Tik nesupykit, bet manau, kad virš 2m lelkinas daro rimtą reikalą į pampį, tai jau nenormalu. Bet čia tik mano nuomonė. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 18 liepos 2010 - 15:49
mum 1.7 ir mes darom tik y pamperi........... g.gif
Atsakyti
QUOTE(maximuz @ 2010 07 18, 22:05)
mum 1.7 ir mes darom tik y pamperi........... g.gif

Na tai sodink ant puodo ir nereiks pamperio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suneliui metai ir beveik 11 men, diena jau seniai miega be Pamperso, o nakti - tik su juo. Mano mazius neuzmiega neatsigeres misinuko, todel ryte Pampersas buna pilnutelis. Dienos metu sedasi pats ant puoduko, net nesiprasydamas. smile.gif
Atsakyti
o pas mumi lyg ir ne pries ant puodo sest, bet vat nerimauju, kad nesipraso doh.gif
per pietus jau be pamperio miegam, o vat nakti dar nesiryztu, nes miega su mumis lovoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 07 19, 00:21)
Na tai sodink ant puodo ir nereiks pamperio mirksiukas.gif

Buvo reikalas. Bendravau su psichologe. Patarė jokiais būdais vaiko per prievartą ant puoduko nesodinti. Ir jos patarimas pasiteisino. Atėjo laikas (2 metai), pradėjo pats prašytis ant puoduko. Nakties metu dar atsitinka "įvykių", kai miega be sauskelnių.
Atsakyti
Kai tik pradejom daryti sisiuka ant puoduko (1,5), tai buvo labai nedrasu be pamperso eiti miegucio ir kur nors keliauti, bet dabar kai ji pradejo prasytis, tai miegam be pamperso. Pries nakti stengiuosi neduoti daug skysciu ir ismiegam visa nakti sausos. Tiesa, viena nakti buvo, kad pabudo verkdama ir sakydama ssssss.., bet padarem ant puoduko ir toliau nuejom miegoti ax.gif
Atsakyti
pries dvi dienas pasibaige mums pamperiai ir su vyru nutarem nebepirkti daugiau smile.gif
jau dvi naktis musu maziukas sekmingai ismiegojo be pamperio ir be avariju biggrin.gif
tiesa miegant diena avariju pasitaiko, bet puikiai pagelbsti paklodes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2010 08 01, 15:02)
pries dvi dienas pasibaige mums pamperiai ir su vyru nutarem nebepirkti daugiau  smile.gif
jau dvi naktis musu maziukas sekmingai ismiegojo be pamperio ir be avariju  biggrin.gif
tiesa miegant diena avariju pasitaiko, bet puikiai pagelbsti paklodes  4u.gif

Musu paklodes neapsaugo schmoll.gif ,jei apsisisioja tai viskas slapia ir antkode ir pagalve doh.gif ,tai nakti vis dar dedam pampersa blush2.gif ( 1m.10men.)
Atsakyti
mano mazui 1metai ir 11men jokiais budais neseda nei ant puodo nei ant toleto, jei nededu pamperso darys ant grindu, jam visai vienodai ziuri ir daro doh.gif Kad neivaryti vaikui kazkokios baimes as jo ir nesodinu ant to puoduko, nors visada pasiulau, jis ji atsinesa pasako, kad cia reikia daryti, bet neseda arba atsiseda ir atsistoja. Nezinau kaip cia tai mums viskas taip unsure.gif mergaite nuo 1.7 jau nenesiojo pampersu. Nu vistiek kazkaip ismoksime, del sito net neabejoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 07 18, 16:33)
Sveikos. Maniškė be pampių nuo 1,5m, dėdavau tik naktį. O nuo 1,8m visai be pampių. Buvo tik kelios nelaimės dieną, naktį nei karto. Tai sakyčiau gerai mums pavyko.  thumbup.gif
Na ir prisiskaičiau jūsų istorijų... Tik nesupykit, bet manau, kad virš 2m lelkinas daro rimtą reikalą į pampį, tai jau nenormalu. Bet čia tik mano nuomonė.  ax.gif

o cia kas taip nustate ,kad nenormalu ? lotuliukas.gif maniskis iki 2 metu is vis pamates puoduka rekti pradedavo tongue.gif o suejo 2m 3 men. ir pradejo be jokiu problemu dienom i tualeta prasytis , nei pratint reikejo,nei lakstyt paskui . nakti dar ir dabar (2m 6 men. ) miega su pampersu . ir man tai visiskai normalu cool.gif ryte pampersas visada pilnas,taip ,kad nematau prasmes tris kartus per nakti zadinti vaika ,kaD padarytu i puoduka . ateis laikas nuimsim pampersa ir nakciai ( planuoju tai padaryt pavasari ,kai vaikui bus 3 metai )
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2010 08 31, 14:39)
o cia  kas taip  nustate ,kad nenormalu ?  lotuliukas.gif maniskis iki 2 metu is vis pamates puoduka rekti pradedavo  tongue.gif  o suejo 2m 3 men. ir pradejo be jokiu problemu dienom i tualeta prasytis , nei pratint reikejo,nei lakstyt paskui . nakti dar ir dabar (2m 6 men. ) miega su pampersu . ir man tai visiskai normalu  cool.gif ryte pampersas visada pilnas,taip ,kad nematau prasmes tris kartus per nakti zadinti vaika ,kaD padarytu i puoduka . ateis laikas nuimsim pampersa ir nakciai ( planuoju tai padaryt pavasari ,kai vaikui bus 3 metai )

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Netgi mokslininkai yra padare tyrimus,kad geriausiai vaika mokinti ant puoduko ta vasara,kai jam yra sueje 2 metai. Mums dabar yra 2m 4 men. diena bunam be pamperio,bet dideli reikala daro i kelnytes,pradejom eiti i darzeli,aukletojos praso,kad atnestumem pampersu,tai ir nesu,nedarau is to problemos. Ir diena ir nakti kol kas dar miegam su pampersu,bet attsikeliam visada sausi,taijau bandysiu,nors diena nebedet.
Saunu,kad kiti vaikuciai ismoksta anksti sedeti ant puoduko,bet kitu del to nereikia vadinti nenormaliais.
Atsakyti