Įkraunama...
Įkraunama...

Pampersas nakčiai

pradejau sodinti ant puoduko nuo 7men.,o nuo 1.1men pasipraso pati smile.gif diena miegam be pampersu,bet nakciai vis dar reik mums 2.3men ax.gif
Atsakyti
nu ir kas,mano vaikui 2,8m ir vis dar nakti miega su pampiu. Nematau,cia nieko blogo kai ateis laikas,tai ir pats atsisakys to pampio.
Atsakyti
Mes nuo 2 m nebededam nakčiai, nes ir pati dukrytė nebenori, labai priešinosi jau. Bet kartą per naktį miegančią ant puodo pasodinam. Kitaip būtų nelaimė lovytėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 02 26, 15:47)
Mes nuo 2 m nebededam nakčiai, nes ir pati dukrytė nebenori, labai priešinosi jau. Bet kartą per naktį miegančią ant puodo pasodinam. Kitaip būtų nelaimė lovytėje smile.gif

drinks_cheers.gif mano vyresnėlis irgi 2m jau be pamperso miegojo, naktį pasiprašydavo ant puoduko arba jei pradėdavo labai vartytis aš pakeldavau ir paklausdavau ar nenori.
Atsakyti
Desiu tol nakciai kol reikes wink.gif visiems gi skirtingai pajutimas ateina tongue.gif Diena jau senokai be pampiu buna, bet miegui visada dedu smile.gif
Atsakyti
manau tėvų apsileidimas, jau nuo 1,6 naktį miegam be pamperso ir aišku dieną dar anksčiau pradėjom be sauskelnių pietų miego miegoti
Atsakyti
3 dar dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2010 03 08, 13:44)
manau tėvų apsileidimas, jau nuo 1,6 naktį miegam be pamperso ir aišku dieną dar anksčiau pradėjom be sauskelnių pietų miego miegoti

Tai jum pasiseke ir tiek, koks cia gali buti apsileidimas, jei vaikas nejusdamas ir net neprabusdamas balute padaro, arba miega kitam kambary, nesimuisto ir neprasibudineja kad paklaustum ar noretu ant puodo.Kam taip kritiskai? g.gif

Musiske diena ben pampio miega, uztat tik 2val.Atsibunda ir pati padaro, o nakti miega kietai, kiek bandem be pampio, tiek keliose vietose slapia buna, o ji nejaucia...saldus miegelis.
Atsakyti
Sveikos.mano spindulelis 2-eju su trupuciu.pampersa dedu tik nakciai,per pietu miegeli ne,nes pries ji visada padarom ka norim ir ismiegam sausuciai smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytem 1,9men. pampersa naudojam tik nakciai,manau vasaros laiku bandysim atsisakyti visai,ziurint kaip seksis.
Zinau kas naudojo pampersa nakciai budami ir 4 metuku,ir nieko blogo jei yra beda tai ner kitos iseities.
Atsakyti
Labai teisingai! smile.gif tai ne beda jei tikrai reikia.
mano drauges 2vimetukas ne uz ka neseda ant puoduko ir nieko nepadarysi,ateis laikas atsises smile.gif bet va as dirbau Danijoj aukle,priziurejau 2 vaikiukus.mergaite buvo 4-veriu metuku ir istisa para tevai dedavo pampersa(paaiskino,kad neturintys visiskai laiko pratint ant puodelio,mokos dirba ir vaikam laiko nelieka)cia manau beda g.gif
Atsakyti
ant puodo sėdasi ir prašosi nuo 1m 3 mėn, bet naktį vis dar dedu, nors jau nelabai nori, bet prisidaro kiekvieną kartą dar vis
Atsakyti