Dukrytei dieną pamperso nebedėjau nuo 2 metukų, o naktį atsisakė, 2m 1 mėn. Bet tenka naktį miegančią sodinti ant puodo 1-2 kartus, nes pati neatsibunda paprašyti
mano merginai 2,2m. be pampio vaikstom jau koki menesi..nededu ir ant nakties,nes mazai geria ji,tai ir is po nakties atsikelia sausa..ismiega ~10val ir nieko...
na,va,mamkos,galesit mane pasmerkti..mano vyrui jau 2,10.o nakti ir darze pilnu chodu dedam pampersa...kodel?nu niekaip neiseina kitaip...diena..be problemu jau seniai,pats visus reikalus tvarkosi,jei reikia pasikviecia po rimto reikalo...o su naktim-be sansu...jau buvom grieztai su tetciu pasiryze:vargom 2 men.visa sausi ir vasari,rezultatas O, pirma savaite dar iki 6 ryto pratraukdavo,paskui reikia ji priplesti,nes ziauriai kietai jis miega,galima aplink siurbti-negirdes, tai saukia -klykia,nenoriu,pasodini per prievarta-padaro,sekancia savaite jau ir iki 3 val.nebeistrauke,tai pradejom kaip laikrodziai kelt 3val.ir dar kokia 6val.,nes jei 3 padaro,tai paryciais visvien slapias,reziume,tas jo priplesimas nakti tai baisu,rekia,saukia,kad nenori,nedarys,jei neplesi,budavo,palieki,uz pusvalandzio slapias,bet keisciausia tai,kad gali ramiausiai ismiegoti slapias iki ausu,kad ir 3 val.,bet negi leisi,tai tada nakti,kai nepataikai pakelt,reikia visa perrengti,pakeist paklode,uzsistaugia,tada kol uzmiega,kol uzmiegam mes,o ryte tai anksti i darzeli, savaitgali pietums kai migdem,lygiai tas pat,pamiega kokia valanda,nueinu patikrinti,akurat,jau slapias,o parpia ramiausiai....nors megejas numigt pietums apie 3 val.,tai budavo,po pietu miego leidziu miegot tik 1 val,po to priplesiu,kad butu sausas,reziume: uzkniso juodai,jis visas nusikamaves,mes taip pat,2men.vargo triuso ir nieko...nusispjovem....gal vasara vel grisim,nes norisi pailset,tiesa,gerti tai tikrai ribodavom pries miega ir i wc pries miega butinai nueinam,po sia diena,nera atsikeles sausu pampiu, darzelyje bandem prasyt,kad neduotu tiek gert,bandytu irgi pietums be pampio migdyt,reziume:kiekviena diena skalbiau darzelio paklodes....na ir ka dabar padarysi???kaip pasakytu mano "didelis vyrutis"...
realiai - kankiniesi toliau.. Nes dabar tai tikrai jūsų visas vargas šuniui ant uodegos. jei jau pasiryžot, reikėjo iki galo ie "varyt", taip sakant, iki pergalingo finišo.
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.
realiai - kankiniesi toliau.. Nes dabar tai tikrai jūsų visas vargas šuniui ant uodegos. jei jau pasiryžot, reikėjo iki galo ie "varyt", taip sakant, iki pergalingo finišo.
na as saviskiui pampersa naktimis moviau iki 2.6,bet kai jau pastebejau,kad pilnai sausas lieka, nebemoviau, tai tik pora kartu i lovyte yra padares, siaip miela kai pats per miegus atsibunda,atsikelia,atsiseda ant puodukoir toliau i lova krinta miegot nematau nieko blogo tame,kad pamiega 2m vaikutis su pampersu nakti,gi ir tevams ir vaikui reik issimiegoti,viskam ateina laikas naturaliai
na,va,mamkos,galesit mane pasmerkti..mano vyrui jau 2,10.o nakti ir darze pilnu chodu dedam pampersa...kodel?nu niekaip neiseina kitaip...diena..be problemu jau seniai,pats visus reikalus tvarkosi,jei reikia pasikviecia po rimto reikalo...o su naktim-be šansų
nėra ko savęs ėsti. Yra nemažai vaikų, dažniau tai berniukai- kurie "varo" į lovą iki kokių 7 metų. O kartais iki paauglystės, ir nieko nepadarysi. Pasiklausinėkite giminėje ar yra tokių, tai paveldima . Jei ir didesnis vis dar neišmiegos sausas, dėl visa ko reiktų nueiti pas gydytoją nefrologą.
nėra ko savęs ėsti. Yra nemažai vaikų, dažniau tai berniukai- kurie "varo" į lovą iki kokių 7 metų. O kartais iki paauglystės, ir nieko nepadarysi. Pasiklausinėkite giminėje ar yra tokių, tai paveldima . Jei ir didesnis vis dar neišmiegos sausas, dėl visa ko reiktų nueiti pas gydytoją nefrologą.
as irgi galvoju su gydytoja pasikonsultuoti...sakau,keisciausia tai,kad jam visiskai dzin...miegas slapias iki ausu ir ne krust,jei priplesi...tai piktas nervotas...suprasciau,kad atsibunda nuo slapumo ir verkia...
as irgi galvoju su gydytoja pasikonsultuoti...sakau,keisciausia tai,kad jam visiskai dzin...miegas slapias iki ausu ir ne krust,jei priplesi...tai piktas nervotas...suprasciau,kad atsibunda nuo slapumo ir verkia...
tai ir nejaučia kad šlapias, nes labai giliai įminga. Žadininimas po kelis kartus per naktį ir sodinimas ant puodo, kai miegas pačiame gilume- tai tik savęs ir vaiko kankinimas, kuris neduoda jokios naudos. Arba reikia gydyti, jei tai pvz. silpna šlapimo pūslė, ar dar kas, arba reikia išaugti.
O aš neįsivaizduoju, kaip jo nedėti nakčiai ar pietų miegui-visada šlapia atsikėlia, nes ir miega ilgai, be pabudimų. Dieną nebededu nuo 1 m 8 mėn, o dabar 2 m 5 mėn, bet naktį vis dar su.
kai nebedejom diena, greitai atsisake ir nakti pamperso ismiega berniukas nakti sausas, ryte atsikelia ir i wc eina. buvo pora kartu nelaime, bet nieko baisaus... vienkartine palute visada po paklode patiesta.. darzelyje niekad nera prisidirbes..
kai nebedejom diena, greitai atsisake ir nakti pamperso ismiega berniukas nakti sausas, ryte atsikelia ir i wc eina. buvo pora kartu nelaime, bet nieko baisaus... vienkartine palute visada po paklode patiesta.. darzelyje niekad nera prisidirbes..