Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

sveikutes 4u.gif

na ka ir pas mene garuoja pilnas puodas spurgu ax.gif rugsėjė uznesiai spurgu virusiuka biggrin.gif

sandrynja console.gif

simple28 4u.gif laikykis

Atsakyti
Sandrynja console.gif

QUOTE(simple28 @ 2010 01 06, 15:27)
Sveikos ir mano sventes sios labai labai liudnos, nes gruodzio 1 diena pagimdziau savo mergyte, nes ji pilvelyje mano mire, o buvo jau 31 savaiteles beveik...tai ir mes turim kapeli , kuri lankom, va dabar rasau ir noriu pas ja nuvykti, pabuti prie jo....skausmas sirdele pleso...

console.gif kaip liudna...
Atsakyti
Lygiai pries du metus, tuo paciu metu....musu angelas pakele sparnelius....
Aciu mergaites uz parama...
Atsakyti
QUOTE(simple28 @ 2010 01 06, 14:27)
Sveikos ir mano sventes sios labai labai liudnos, nes gruodzio 1 diena pagimdziau savo mergyte, nes ji pilvelyje mano mire, o buvo jau 31 savaiteles beveik...tai ir mes turim kapeli , kuri lankom, va dabar rasau ir noriu pas ja nuvykti, pabuti prie jo....skausmas sirdele pleso...

labas.ir mano sūnutis gruodžio 1 dieną Angeliuku tapo.tik jau buvo 7 metų ir 8 mėn.taigi vienodai netekties dieneles skaičiuojame.liūdžiu kartu su tavimi ir apkabinu stipriai.

sandrynja,skaudžios sukaktys verysad.gif .laikykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaRuckiene: 06 sausio 2010 - 16:46
QUOTE(simple28 @ 2010 01 06, 15:27)

sveikutė verysad.gif liūdžiu su tavimi...

sandrynja priimk ir mano apkabinimą console.gif
o mano nuotaika šiek tiek pasitaisė...bent jau su vyru bendrą kalbą radom, kol kas, bet ir tiek gerai. Ir namie nebereikia keletą dienų sėdėti, vis darbas, darbas. O jis atitolina liūdnas mintis nors kuriam laikui... Nusprendžiau, kad šie metai bus labai geri ir stengsiuosi, kad taip ir būtų ax.gif
O spurgyčių ir aš norėčiau, bet kad nelabai moku jas gaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2010 01 06, 17:54)
O spurgyčių ir aš norėčiau, bet kad nelabai moku jas gaminti  blush2.gif

zinok ir is manes prasta konditere, bet spurgos liuks gaunasi ir dar siltas suvalgo
receptukas ir kaip darau, tik miltu nedek visu is karto, pagal tesla ziurek, kad minkstesnes butu http://ramunynas.blo...1/kepiniai.html
Atsakyti
sveikutes

sandrynja console.gif

o cia truputi nuotaikai praskaidrint

http://www.youtube.c...MY&feature=fvhr
Atsakyti

Labas vakarelis.

apkabinimas naujai mamytei.... gaila kad musu vis daugeja verysad.gif
Sandrynja- console.gif
o as po gydytoju... tai va, vezio siaip nemate, tyrima darys tik kovo men( kova sueis 2m kai dariausi). o cia sake neatsistate slapimo pusle po gimdymo. vaistu gert dar negaliu, nes maitinu- o jie sake gana stiprus. skyre tik raumenu manksta, o baigus maitint ziures- vaistai ar operacija. zodziu susidevejau smile.gif .
nakti pranesa puga, fui kaip nekenciu tokio oro. eisiu pyrago kept, ryt zadu pas drauge vaziuot. savo seimyna kepiniais lepinu nuo kuciu- sliziukai, pyragai, bandeles, skruzdeliukas. sakiau -basta vyrai, pertrauka.
gero vakarelio.
Atsakyti
kristule,šaunu,džiaugiuosi už tave.

o mano mažajam kažkas pasidarė.visai mane ignoruoja.neleidžia apkabinti,prisiglausti,net pasaką vakare prašo tėvelio paskaityti.taip skaudu verysad.gif.gal čia tokia reakcija į broliuko netekimą.nežinau...
Atsakyti
Labas vakaras,

Sandrynja, simple28 abi jus stipriai apkabinu console.gif

o man prasidėjo štilis..... jausmai kažkaip tais sustojo vietoj..... atrodo negaliu nei pravirkti, nei džiaugtis..... artėja... nenumaldomai artėja..... bandau sau neleisti galvoti, kad greit bus ta diena..... svajonės praradimo diena.......
po sūnaus gimimo reikėjo pasidaryt tyrimus, tai tik šį pirmadienį pasidariau, ir žinot gal pagalvosit, kad aš kažkokia tais nenormali, bet tikėjausi, kad kažkas bus blogai.... kad tada paaiškės... kodėl ir aš turiu angelą... bet ne - viskas gerai.... gal reik kapstyti kažkur giliau..... nežinau..... vistiek nėra paaiškinimo priežasties..... o man jos reikia... gal tada būtų ramiau.... nežinau........
Atsakyti
miilita,ir mane kamuoja klausimas KODĖL.kartais atrodo eisiu kalnus nuversiu,viską išsiaiškinsiu.kartais atrodo,kad atsakymų į mano klausimus tiesiog nėra.mano paskelbtoje temoje "išėjo sūnelis..." yra bicės atsakymas,kurį nuolat perskaitau.gal ir tu paskaityk suradusi.man jis labai padeda.o šiuo metu man viskas atvirkščiai-verkiu ir verkiu,ko pirmomis dienomis nebuvo.galvodavau,kad mano širdis akmeninė,jei ašaros nebėga
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pas mane KODEL kitoks,as visada zinojau kad taip gali but bet kada,bet buvau isitikinus kad bent transplantacijos sulauksim ir turesim dar viena sansa,bet nespejom...o kodel nespejom zino tik "tas" virsuje,gal toks likimas...tokia dalia..toks kryzelis skirtas nest... verysad.gif

gerai kad turiu mergytes,dabar jos privercia sypsotis,"kalbasi" tarpusavi,net visas butas skamba wub.gif
va mano pamaivos...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 07 sausio 2010 - 10:46