Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

labuka mergaites 4u.gif
pas mane sie metai bus saldumynu metais doh.gif lotuliukas.gif
turejau spanguoliu ir gaila ismest, kur panaudot ir nelabai zinau, tai susiorganizavau receptuka ir pyragas orkaitej tongue.gif , pietums nuo vakar liko nemazai, tai bus pietu desertas jei gausis smile.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
labas liūdesio, ilgesio, skanių pyragų draugės smile.gif .

rugsėje, aš turiu šaldikly bruknių - gal ir tos tiktų pyragan? ko dar reik?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 07, 11:15)
labas liūdesio, ilgesio, skanių pyragų draugės  smile.gif .

rugsėje, aš turiu šaldikly bruknių - gal ir tos tiktų pyragan? ko dar reik?

http://www.gaspadine...iu_pyragas.html
galit dabar zvengt iki apsikakojimo, ba mano pyragas neiskilo doh.gif , sumaisiau kepimo miltelius su cukraus pudra doh.gif lotuliukas.gif , bet skonis nieko, liko dar spanguoliu ryt vel kepsim lotuliukas.gif
Papildyta:
va taip atrodo is virsaus, o prapjauto nerodysiu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Aaaiškus kepinys biggrin.gif .

Pasistumdėm kaime su vežimu, grioviai pilni sniego, takai nepraeinami ( o dar planavau lig kapelio nuvažiuot - kur tau - ties pusiaukele būtume strigę ).
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif

Mes vaisinam ax.gif

user posted image
Atsakyti
divėjuk, ir jubiljatę pariodyk ta proga ax.gif
Atsakyti
Labauka smalyziukes

Jau kokie kepyniai wub.gif Nustokit gundyt doh.gif , man dieta doh.gif

Sveikinimai su menesiadieniu divėjos lelytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visoms gero svaitgalio.
Atsakyti
labuka 4u.gif
nu i naktele turejau doh.gif . vaikis apsirgo, uzkilo tempa, vaistu suduot nejo, nes viska isvemdavo, o tempa 39.5 doh.gif , negana to ir suviduriavo. tai nezinau ar cia apsinuodinimas mokyklos maistu, ar rota virusas.
iskvieciau gydytoja, bet ji tik po pietu bus.
o uzvakar dar vienas ligonis buvo - sunei trauke danti su narkoze, tai ir nabagele kol atsigavo pusdienis praejo, graudu ziuret kai kelias valandas liezuvis iskrites, o ji guli ir nekruta.
tokios tokeles, laikau spygas, kad cia tik nuo maisto butu
Atsakyti
divėja,su tortadieniu tavo mažylę 4u.gif .

nu viskas,savaitgalį tupėsiu virtuvėje smile.gif .užtenka laižytis jūsų skanėstus apžiūrinėjant.tik va dar nemoku nuotraukų įdėti,bus proga pasimokyti.mano mažius kosti,tai į sniegą tik pro langą pažiūrim ir pasvajojam kaip gerai būtų nuo kalniuko nulėkt.tiesa,vakar iš močiutės su rogėm parsivežėm,tai prie pat laiptinės į pusnį įvirto biggrin.gif.ir kapeliuose buvom.baltas minkštas patalėlis viską užklojęs.žvakeles uždegėm o daugiau nieko nejudinom unsure.gif

rugsėje,sveikite greičiau visi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaRuckiene: 08 sausio 2010 - 08:39
Laba balta dinelė.

už lango sninga, vaikinai ruošiasi laukelin- sako nors trumpam smile.gif .
Divėja- su mini tortadieniu Tavo auksiuką 4u.gif .
EditaR- žinok pavojinga su tais kepiniais- kai pagauni kabliuką, sustot neįmanoma biggrin.gif , o jau po visko svarstyklės tokių negražių skaičių pradeda rodyt doh.gif ...
geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2010 01 07, 10:31)
sveikos 4u.gif
pas mane KODEL kitoks,as visada zinojau kad taip gali but bet kada,bet buvau isitikinus kad bent transplantacijos sulauksim ir turesim dar viena sansa,bet nespejom...o kodel nespejom zino tik "tas" virsuje,gal toks likimas...tokia dalia..toks kryzelis skirtas nest... verysad.gif

gerai kad turiu mergytes,dabar jos privercia sypsotis,"kalbasi" tarpusavi,net visas butas skamba wub.gif
va mano pamaivos...
user posted image

kiek spėjau pasidomėti, mūsų atveju irgi anksčiau ar vėliau būtų laukęs širdutės persodinimas.viena daktarė sakė,kad jei būtų tekę laukti persodinimo,vaikas būtų neturėjęs vaikystės.bet kiekviena mama sutiktų prižiūrėti ligoniuką,negu jo netekti.dar girdėjome sakant,kad Dievulis gal jį išgelbėjo nuo didelių kančių,pasiimdamas taip greitai.gal...stebuklų būna.deja,mūsų stebuklas neaplankė.žydrute,mes tikriausiai kaskart važiuodami pas avo Angeliuką pravažiuojam ir pro jūsškį
Atsakyti