Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(miilita @ 2010 01 10, 14:03)
Labas, ai žinokit jau viskas......... kaltina viskuo kuo tik gali..... o skaudžiauisa, kad kaltina dėl dukrytės.............. lyg aš pati save per mažai graužiu, kaltinu................. tai jam dar negana............. pjauna be peilio.............. o taip skauda.................... norisi sustot ir pasakyt gana........................ nebegaliu......................... tik sūnelis laiko mane..................

Labas mamos smile.gif vis paskaitau, nesiraso visiskai...

Milita console.gif vyrai jie yra vyrai, jie ne mama...jis nesupranta taves...neturi sirdies tokios, o jei jis kaltina del dukrytes, tai isvis zasinas (atsiprasau) doh.gif

Pries metus mano mazyliukas isvydo pasauli si unsure.gif tai buvau baznycioj, vaiku misiose, begau ant kapelio, nes Vilniuj tokia puga, taip salta, viskas apsnigta, balta, uzdegiau zvakutes, tik jos salta vejuota speiguota diena susildys zemele...ziurejau i angelelius baznycioj ir galvojau ar uzdege zvakute kas suneliui, ar svencia jie Ten...ar apkabino ji silta ranka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 01 10, 14:14)
uzdegiau zvakutes, tik jos salta vejuota speiguota diena susildys zemele...ziurejau i angelelius baznycioj ir galvojau ar uzdege zvakute kas suneliui, ar svencia jie Ten...ar apkabino ji silta ranka wub.gif

...ir speiguočiausią dieną mus šildo Jų prisiminimai... wub.gif

..nežinau, norėtųs kitąkart nueit į bažnyčią, pasėdėt su savim.. nu bet negaliu... ant tiek ten svetima jaučiuos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 01 10, 13:03)
Labas, ai žinokit jau viskas......... kaltina viskuo kuo tik gali..... o skaudžiauisa, kad kaltina dėl dukrytės.............. lyg aš pati save per mažai graužiu, kaltinu................. tai jam dar negana............. pjauna be peilio.............. o taip skauda.................... norisi sustot ir pasakyt gana........................ nebegaliu......................... tik sūnelis laiko mane..................

o neiseina issakyt jam visko ka manai... gal laiska parasyk... g.gif galu gale galima eit skirtingais keliais... ar pabut atskirai.... net nebezinau....
Atsakyti
SiguteS console.gif miilita laikykis,nekreipk demesio ka tavo vyras sneka,neprisigalvok jokiu blogybiu.....mes su tavimi ir uz tave 4u.gif O baznycia ir manes netraukia,as atradau jus-angeliuku mamos,ir tikrai jauciuosi ne tokia vienisa kai uzplusta liudesys..........
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2010 01 10, 12:51)

*neturiu kada prisest prie kompo,su vyru nepasidalinam doh.gif

**liksim visai savaitei vienos,issiuncia musu teti i komandiruote,nezinau kaip cia mum seksis doh.gif gal "guguot" nepradesiu kartu su panom lotuliukas.gif
bet vienas geras dalykas-nereikes valgyt gamint thumbup.gif

* ir pas mus tas pats doh.gif kol maitinu tai tiek ir prisedu.

**o moteriskas kolektyvas liksis thumbup.gif su mum cia pabendrausi ir nepamirsi kalbet mirksiukas.gif

QUOTE(miilita @ 2010 01 10, 13:03)

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
miilita, kaip skaudu... buvo ir mūsų gyvenime visko. pagalvok pirmiausia apie save. ko TU norėtum, kaip turėtų viskas būti. pasiūlyk ramiai pasikalbėti. o gal pavyks. juk nė vienam nėra gerai. gal atsiras už ko užsikabinti. aišku, kaltinti niekas neturi teisės. gal pasako įtūžęs, žino, kur labiausiai skauda. o tu nepasiduok, būk stipresnė. jei mes sugebame pakelti vaiko netektį, tai užgauliojimai ar kvaili neapgalvoti žodžiai jau mūsų labiau neįskaudins. jei nepavyks pasikalbėti, tada sprendimą priimsi pati. ir bet kokiu atveju jis bus teisingas. būk stipri smile.gif

žydrute, taip, apie tavo Nojuką ir galvojau. jezau, kaip skaudu ir neteisinga tokiu būdu rasti likimo draugų. ką padarysi... mes buvom šiandien nuvažiavę, pridegėm žvakelių. niekaip skausmas nemažėja verysad.gif

dažnai pati išsigąstu, kad glaudžiu prie širdies Ernestuką, o galvoju apie Markutį. dieve, jei tik jis žinotų...
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 01 08, 14:09)
sveikutes 4u.gif
na as tai sedziu ant biliotenio ilgalaikio  tai dabar laikas kaip slinks letai doh.gif

Labutis, kaip džiaugiuosi už jus wub.gif
...ir man nesirašo kažko...
Atsakyti
Sveikos, ačiū jums už palaikymą, ramiai pakalbėti jau seniai nebemokam...... jis net negirdi ką sakau..... tik aš turiu jį išgirsti.... jį suprasti...... nežinau gal ką ne taip darau, atrodo stengiuosi, bet............. žinot kas skaudžiausia, kad jis pasako, įskaudina, o po to tikina, kad nieko nesakė, o aš tik prisigalvoju............... aišku jis žino kur mano kraujuojanti vieta, o kai ją paliečia.................. nebegaliu būt stipresnė, o gal ir nebenoriu, nes pavargau būt pati stipriausia, pati protingiausia, pati viską padaryt....... palauksiu kol sodra perves pinigėlus ir važiuosiu... pabūsim atskirai... gal tada bus matyt...
Bandau aš su juo kalbėtis, sakyt kas man skaudu, klaust ką jis masto, jaučia.... bet jo atsakymas vienas ir tas pats: apie tai aš nekalbėsiu, ir viskas stoja tyla, o aš nusiviliu dar kartą...... na nieko.... kaip nors.... gal mus veikia artėjančios metinės..................
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 01 10, 22:12)
Sveikos, ačiū jums už palaikymą, ramiai pakalbėti jau seniai nebemokam...... jis net negirdi ką sakau..... tik aš turiu jį išgirsti.... jį suprasti...... nežinau gal ką ne taip darau, atrodo stengiuosi, bet............. žinot kas skaudžiausia, kad jis pasako, įskaudina, o po to tikina, kad nieko nesakė, o aš tik prisigalvoju............... aišku jis žino kur mano kraujuojanti vieta, o kai ją paliečia.................. nebegaliu būt stipresnė, o gal ir nebenoriu, nes pavargau būt pati stipriausia, pati protingiausia, pati viską padaryt....... palauksiu kol sodra perves pinigėlus ir važiuosiu... pabūsim atskirai... gal tada bus matyt...
Bandau aš su juo kalbėtis, sakyt kas man skaudu, klaust ką jis masto, jaučia.... bet jo atsakymas vienas ir tas pats: apie tai aš nekalbėsiu, ir viskas stoja tyla, o aš nusiviliu dar kartą...... na nieko.... kaip nors.... gal mus veikia artėjančios metinės..................

Labai pažystamas vaizdas...kažkada buvo pas mane taip, bet dabar viskas ok...reikia laiko tam ir didelės kantrybės 4u.gif Stiprybės tau...

Sveikos...na pukšiu kaip garvežys ir bijau kas dar laukia tuos paskutinius mėnesius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 01 10, 22:12)

Gal ir gera iseitis pabut atskirai,kiekvienam su savim.O paskui matysi ar verta dar but kartu.Bet kokiu atveju tau stiprybes ir stipriai apkabinu console.gif
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 01 10, 23:12)

kaip aš tave suprantu...tik skirtumas pas mane toks, kad jis neskaudina manęs žodžiais, nekaltina, bet tyli ir žiūri kažkur pro šalį... o mane tas veda iš proto. ir mane laiko šeimoje stipresne, bet aš nenoriu tokia būti, atsibodo visus temti, nebepajėgiu...O kai pratrūkstu: išsirėkiu, išsiverkiu, tada kažkas sureaguoja ir padėtis vėl kuriam laikui pasitaiso. Taip ir tursenu mažais žingsneliais į priekį su grįžimais atgal ir vėl į priekį...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Milita laikykis 4u.gif mum tokiu problemu nebuvo,bet gal del to kad maniskis nuolat komandiruotese buvo,mes visa savaite budavom atskirai,gal del to ir nebuvo tos trinties tokios...
Tina,as tai net prisimint nenoriu savo puksejimo doh.gif nei pasilenkt,nei batus apsiaut,iki poliklinikos valanda eidavau vezlio greiciu,kur dabar 20 minuciu uztenka doh.gif sakiau daugiau viskas,nebent is vaiku namu ax.gif
Vaivos juosta,Sigute jus teisios,tie prisiminimai susildo wub.gif man atminti taip ir stovi musu angeliuko juokas,jo sypsenele wub.gif
Edita,skaudes dar ilgai,pirma pusmeti lekiau kaip isprotejus ant kapelio kasdien,zvakutes nenustodavo degti,ir blioviau kiekviena nakti,net miegot bijodavau eit,zinojau kad uzmikt negalesiu,tik galvosiu ir galvosiu... verysad.gif
Atsakyti