Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(vdapr @ 2010 01 15, 22:02)
Komiadiantai jie man su tom pasalpom.... tipo tie 97 lt vaikui isgelbes juos....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na nesakyk ir tas 97 bent man tai daug...
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 15, 22:03)
MB sake jei kils riauses prie seimo ir jis varys akmenu pasirinkes langu dauzyt

tai dar parų gaus biggrin.gif jau geriau taip keikt negu langus daužyt vistiek mes nieko nepakeisim su tais daužymais...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 15, 22:03)
na nesakyk ir tas 97 bent man tai daug...

as kalbu apie valdzios vyrus o ne apie seimas.... aisku kad ir tie 97lt yra daug... as isvis negalvoju dar kaip mes gyvensim... mazdaug gausis 1100lt 4 asmenim pragyvent mokescius sumoket...
Atsakyti
jei vadinamasis dekretas yra didesnis už 525 - tų 97 lt ( arba virš 100 kur daugiavaikės gaudavo ) - dabar negaus. nesvarbu, ar tu vieną vaiką turi, ar keturis cool.gif .
kristulle, už Urtę 52 turėtum gaut. kaip ir už berniokus. čia jau seniūnijoj klaust turėtum. Ieva gaus dabar už gruodį paskutinius litukus ir kvit.
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2010 01 15, 22:06)
as kalbu apie valdzios vyrus o ne apie seimas.... aisku kad ir tie 97lt yra daug... as isvis negalvoju dar kaip mes gyvensim... mazdaug gausis 1100lt  4 asmenim pragyvent mokescius sumoket...

tai tavo abu vaikai gaus išmokas.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 15, 22:06)
jei vadinamasis  dekretas yra didesnis už 525 - tų 97 lt ( arba virš 100 kur daugiavaikės gaudavo ) - dabar negaus. nesvarbu, ar tu vieną vaiką turi, ar keturis  cool.gif .
kristulle, už Urtę 52 turėtum gaut. kaip ir už berniokus. čia jau seniūnijoj klaust turėtum. Ieva gaus dabar už gruodį paskutinius litukus ir kvit.

o tai tau dar nepravedė, mano jau senai pravesta ir išleista...
Papildyta:
va man klausimas iškilo dabar mes už dekretą gausim pinigus ir paskui tik po pusę metų tai man bus galima ieškotis vaiko pinigų nes pajamų tai jokių nebus iš mano pusės...ar ne taip galvoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 15, 22:10)
va man klausimas iškilo dabar mes už dekretą gausim pinigus ir paskui tik po pusę metų tai man bus galima ieškotis vaiko pinigų nes pajamų tai jokių nebus iš mano pusės...ar ne taip galvoju... g.gif

nelabai suprantu apie ka tu cia? nes deklreto pinigai tai butent ir yra uz ta puse metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 01 15, 22:13)
nelabai suprantu apie ka tu cia? nes deklreto pinigai tai butent ir yra uz ta puse metu...  ax.gif

bet tai jie rodysis tik kai išeisi į dekretą o paskui po 3 mėnesių galėsim ieškotis man taip atrodo g.gif gal aš neteisi...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 15, 22:10)

nee, tu gi kas mėnesį gausi dekreto pinigus. ( niu tą 90 proc. algos ). nebent ji bus mažesnė už 525.
Atsakyti
as i dekreta isejau 05.20 pinigus gavau apie birzelio viduriuka. vaikui gimus gavau vienkartine. gimdymo atostogos baigesi 09.20 tada ir susitvarkiau Sodroje. pinigus gavau 10.20
pinigelius gausiu taip- uz Domuti, Mata ir Kristuka- po 52lt. taip pat turetu but ir Urtei, nes is Sodros tegaunu ( gaudavau) 496lt. bet kaip bus- suzinosiu kita men. tegu jie paspringsta tais pinigais, tik tiek kad maziau ka benupirksi vaikams- juk maistui kiek isleidziam. o siaip tai prasisuksiu, turiu daug darzoviu prisikonservavusi, bulves irgi savo, uogienes savo, isgyvensim. virbalus dazniau i rankas paimsiu( jei vaikai leis), gal ir kiaule pati uzsiauginsiu biggrin.gif (tikiuos nepadvestu badu).
Atsakyti
o tai dabar dekreto pinigus ne ant syk išmoka už tą visą laikotarpį, su dukra tai kai nunešiau biuletenį tai po kelių dienų išmokėjo visą suma ir 5 berods mėn. jokių pinigų negavau kol nepasibaigė biuletenis...paskui jau auginimo tai gavau kas mėn. tai va aš dėl to ir klausiu kaip bus už tą laikotarpį juk pajamų tai O tai vaiko pinigai priklausytų... g.gif
Ai kaip bus taip...tegul paspringsta, išgyvensim gyvi į žemę nelysim...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 15, 22:49)
o tai dabar dekreto pinigus ne ant syk išmoka už tą visą laikotarpį, su dukra tai kai nunešiau biuletenį tai po kelių dienų išmokėjo visą suma ir 5 berods mėn. jokių pinigų negavau kol nepasibaigė biuletenis...paskui jau auginimo tai gavau kas mėn. tai va aš dėl to ir klausiu kaip bus už tą laikotarpį juk pajamų tai O tai vaiko pinigai priklausytų... g.gif
Ai kaip bus taip...tegul paspringsta, išgyvensim gyvi į žemę nelysim...

sugalvojai tu čia biggrin.gif .
gausi paskui kokių parų, kaip Jackaitė.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 15, 23:04)
sugalvojai tu čia  biggrin.gif .
gausi paskui kokių parų, kaip Jackaitė.

ankščiau sėsiu, greičiau išeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne veltui abi bendravardės esat biggrin.gif .
Atsakyti