Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(Egle C @ 2010 01 20, 10:03)

Ir dar niekaip neprisiverčiu skambint dėl paminklo. Žinau, kad jau reikia, jei norim iki vasaros turėt, bet rankos nekyla. Negaliu ir viskas. Nenoriu.

Mums baisiausia buvo ištarti meistrui Jos vardą....
Atsakyti
labas

na o mums paminklo uzsakymas buvo suvokimas ,kad visakas dedam paskutini taska,ir pripazinimas kad mes tikrai nebeturimsavo angeliuko. Buvo labai sunku ir neviena asara nubraukta wub.gif
Atsakyti
Labutis.
trečia diena gyvenam be vandens doh.gif . pikta juodai, juk po baliaus indų krūvos doh.gif . o čia močiutės dovana Matui smile.gif ( piešė dailininkė)
user posted image
o čia mažoji vaišinasi smile.gif
user posted image
Atsakyti
oi smagaus darbelio mazoji turejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rencius* @ 2010 01 20, 11:28)
oi  smagaus darbelio mazoji turejo thumbup.gif

nu grazus paveikslas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 01 20, 11:03)

"Užmušė" mane kažkaip netikėtai Maximos baneris supermamose... 20 proc. nuolaida kūdikių prekėms ir sauskelnėms... Nebeturiu aš kūdikio. Ir tų prekių nebereikia...

Ir dar niekaip neprisiverčiu skambint dėl paminklo. Žinau, kad jau reikia, jei norim iki vasaros turėt, bet rankos nekyla. Negaliu ir viskas. Nenoriu.

Man labai skaudu buvo kai sekančią dieną po sūnelio mirties dar būnant klinikose į palatą užėjo moteriškė ir pasiūlė pirkti kūdikių drabuželių, tą sekundę susivaldžiau ir atsakiau kad nereikia, bet jai uždarius duris pratrūkau balsu...dabar vis mastau kad to gi neišvengsiu ir reikia tiesiog išmokti susitaikyti ir susitvardyti, nors nuėjus į parduotuvę akys kliūna už mamų su kūdikiais, vaikiškų prekių, verkti norisi net kai per teliką rodo pampersų reklamą...

O apie paminklą jau ir mes pradedame galvoti, nes noriu iki vasaros kad viskas būtų sutvarkyta...noriu suoliuko prie sūnyčio kapelio, kad būtų kur su vyru prisėsti ir ašarą nubraukti...
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 01 19, 19:36)
mes Edita  savo angelelio netekome  grazu pavasari cray.gif ,tai ant kapeliu vaziuodavom beveik kiekviena diena  ,kitaip niekaip negaledavau ,traukdavo beproto  vis atrodydavo  kad arciau jos ,kad su ja,ir taip budavo ramu wub.gif kai  pradejo vasara eiti i pabaiga maniau isdurnesiu galvojau kas bus rudeni ,ziema  kai taip jau daznai nebegalesiu aplankyti savo meiles wub.gif ,bet kaskaip po truputi savaime ,o gal naturaliai  viskas susitvarke,nebedrasko toks jau didelis skausmas krutines  kad negaliu salia jos pabuti wub.gif visada namuose prisimenam  ,daznai dega zvakute prie nuotraukos  wub.gif  po biskuti ateis ramybe ir i tavo sirdute ax.gif

tikriausiai tu teisi.reikia laiko.o jis tarsi sustojo.po tų negerų sapnų užsakėme mišias.penktadienį 18 val.kas sukalbės maldelę už mūsų Angelą,dėkoju.dabar negaliu žiūrėti nuotraukėlių,paimti kokio Jo daiktelio,nes žinau kad pratrūksiu.kažkaip baisu,kad stengiuosi tarsi pabėgti.tikuosi,kad tai praeis.visą mėnesį kasdien važiavome į kapus,ir žvakutės degė.paskui jau patys stengėmės save raminti,nes matėme,kad sveikata neatlaiko.spaudimai sukilę,skausmai širdies plote,baimė,nerimas.juk mažąjį turime užauginti,jis mus stebi ir laukia mūsų dėmesio ir šilumos.

kristule,likau sužavėta jūsų močiutės dovana smile.gif . o mažajai skanaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaRuckiene: 20 sausio 2010 - 12:57
QUOTE(kristulee @ 2010 01 20, 11:25)

Vau bigsmile.gif jauciu suniukas labai patenkintas tokia dovana 4u.gif

O jau mazoji kaip skaniai lapnoja mmmmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Jeckau, koks matuko paveikslas wub.gif .

Urtė - šlapianką ten doroja?? doh.gif biggrin.gif Baisu man tokie vaizdai... bijau dar galvot apie primaitinimą blush2.gif .
Atsakyti
kristulee labai grazus sunelio portretas thumbup.gif
O jau maze lotuliukas.gif nerealiai uzsimaniau sumustiako paziurejus tokia nuotrauka.
Atsakyti
pritariu visoms kad paveikslas labai gražus...kiek kainavo jei nepaslaptis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 20, 19:05)
pritariu visoms kad paveikslas labai gražus...kiek kainavo jei nepaslaptis... ax.gif

aciū už pagyrimus 4u.gif . kiek kainavo nezinau, bet ta dailininkė mano mamos bendradarbė, tai visus paveikslus mums piešia juokingai maža kaina.
šiaip ir aš buvau nustebinta smile.gif . Matui irgi patiko, toks lyg be žado kurį laiką stovėjo ir žiūrėjo pats į save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 20, 20:05)

Kiek kainavo sitas tikrai nezinau, bet drauge savo dukrytes uzsakinejo portreta pas dailininke tai mokejo 200 lt ax.gif

Laba ryta visoms 4u.gif
Atsakyti