Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(Egle C @ 2010 01 20, 11:03)
Ir dar niekaip neprisiverčiu skambint dėl paminklo. Žinau, kad jau reikia, jei norim iki vasaros turėt, bet rankos nekyla. Negaliu ir viskas. Nenoriu.

Kai palaidojom dukrytę - niekaip negalėjau prisiversti ir aš užsakinėti paminkliuko... taip ir prabuvo kokius 1,5 metų. O kai šalia paminkliuko dar teko pastatyti ir kryželį...tada jau greičiau susirūpinau (po kokių 4-5 mėn.), nes man nepatiko kad tas kryželis atskirai stovi... džiaugiuosi, kad įveikiau šį etapą. O ir meistras labai geras pasitaikė-nieko neklausinėjo, nesmalsavo, leido rinktis ilgai, leido pačiai išsipiešti formą, dydį ir t.t. Ko pasigedau pirmuoju atveju - ten kaip turgaus boba diedas vis klausė: taip kaip čia buvo, gal ką kėlei, gal kas dar...užmušė tokie klausimai. Ar jums neteko su tuo susidurti?
renciau, edita - o aš ant kapelio nenorėjau eiti dažnai, man ten nieko nėra, tuščia, ten ta vieta, kuri atėmė mano vaikus... tik noriu, kad ten būtų gražu, tvarkinga, o kad mane ten trauktų schmoll.gif o namie man gera: žiūriu į jo nuotraukas, prisimenu, nusišypsau, žvakutę uždegu...
kristule - labai graži dovana sūneliui, o mažoji labai primena mano terliukus-kaip jiems smagu savo rankytėmis tai daryti thumbup.gif aš dažnai leisdavau saviesiems terliotis, dar kartais ir dabar dukrelė norėtų kaip tarzanas rankomis valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos...na ir šalta...o savaitgalį iki 25 praneša doh.gif
Ką veikinėjat g.gif Aš tai pietus darau ir prie sms dar pažioplinėju... blush2.gif Kas pas jumis pietų bus g.gif Pas mane tai ežiukai per tarką...na taip pasiilgau iš varškės kažko, kad jau mėsos, daržovės, tarkiai atsibodo doh.gif Tai sugalvojau iš miltų ir varškės ežiukų...vaikai labai mėgsta...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 21, 13:23)
Kas pas jumis pietų bus g.gif Pas mane tai ežiukai per tarką...na taip pasiilgau iš varškės kažko, kad jau mėsos, daržovės, tarkiai atsibodo doh.gif Tai sugalvojau iš miltų ir varškės ežiukų...vaikai labai mėgsta...

as jau apie vakariene galvoju rolleyes.gif , pietums buvo vakaryksciai barsciai su mesos kukuliais ir lasisu farso kotletai
Klausykit mergai o iki kokios temperaturos gali vesti pradinukus mokytoja i lauka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 21, 13:45)
as jau apie vakariene galvoju  rolleyes.gif , pietums buvo vakaryksciai barsciai su mesos kukuliais ir lasisu farso kotletai
Klausykit mergai o iki kokios temperaturos gali vesti pradinukus mokytoja i lauka  g.gif ?

pradinukams kad į mokyklą nereikia tai žinau kai šala 20...o dičkiams tai 25... į lauką tai manau kad kokia 14 g.gif nežinau šito tiksliai...o tai dar pati mokytoja vedžioja ar kokia eskursija buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2010 01 21, 12:51)
gal ką kėlei, gal kas dar...užmušė tokie klausimai. Ar jums neteko su tuo susidurti?

Meistrai pasitaikė tokie jauni ( šeima), ramiai išklausinėjo mūsų pageidavimų ir tik kai pasakėm, kad čia mergytei, tada kažkaip nutilo, ne tai kad nepatogiai pasijautė, bet kitaip.. ne kasdien tokie užsakymai būna..
Atsakyti
QUOTE(2010 01 21 @ 13:23)
Pas mane tai ežiukai per tarką...na taip pasiilgau iš varškės kažko, kad jau mėsos, daržovės, tarkiai atsibodo doh.gif Tai sugalvojau iš miltų ir varškės ežiukų...vaikai labai mėgsta...

kokie Tina***, pastave skanus pietus:geda2: kaip as tokiu noreciau bet turbut valganciu nebutu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 21 sausio 2010 - 14:20
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 21, 13:48)
pradinukams kad į mokyklą nereikia tai žinau kai šala 20...o dičkiams tai 25... į lauką tai manau kad kokia 14 g.gif nežinau šito tiksliai...o tai dar pati mokytoja vedžioja ar kokia eskursija buvo g.gif

veda pasiciuzinet i lauka doh.gif . Siandien vede, o priestai kita klase buvo lauke kai salo 18 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 21, 14:24)
veda pasiciuzinet i lauka doh.gif . Siandien vede, o priestai kita klase buvo lauke kai salo 18 doh.gif

įdomiai čia ji.... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės mirksiukas.gif

kad ir pavėluotai sveikinu jūsų mažiukus su praėjusiais gimtadieniais happybday.gif

kažko nesirašo visai g.gif gal taip šaltis veikia unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytės, graži diena šiandien, saulutė taip fainai šviečia (bent jau Kaune), šaltas savaitgalis nusimato...
Atsakyti
Labas, šaltą rytą...

išėjo vaikinas i mokyklą visas piktas- juk nebuvo tokio šalčio, kad galėtų namie likt smile.gif . vakar vežiau merginą skiepyt. tai dar pasvėrė, pamatavo. sveriam 7300. ūgis 68. tai vat jau 3 mėn ,kai priaugam svorio normaliai thumbup.gif . gydytoja jau leido varškytę pradėt skanaut, žiūrėsim kaip ši patiks merginai.
sumustinių dar mes tikrai nevalgom, kaip matėt nuotraukoje biggrin.gif . ten tiesiog nuo brolio nušiauštas buvo, ir aišku, laaabai skanus.
kažko nuotaika vėl krenta.... vis dažniau užmiegu verkdama. kas čia vėl darosi?
Atsakyti
labukas 4u.gif
Kristule cia gal taip oras ir laikas veikia g.gif , man ir kazkaip nei siaip nei taip...
as vaikio siandien neleidau i okykla, nes pas mus rode -22 7val ryte, o 10 vis dar virs 20 buvo, lyg pradinukai gali neit nuo -20?
Atsakyti