Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(Tina*** @ 2010 01 26, 11:43)

Sveikos...namai kvepia vištiena pas mane...tušinu kaimiškai...

Kaip yra tas k a i m i s k a i?

As buvau siandien dvi zvakutes uzdegti,tik kad vejukas buvo.
Pas mus -5 buvo,bet saulute silde,tiesiai i kapeli sviete.Ir nuotaika gera buvo,ne taip kaip vakar smile.gif .

Nors nieko neturiu ka svesti,bet noreciau sampano taure isgerti rolleyes.gif .

Nuo vakar krutine skauda,nesuprantu kas cia uzejo g.gif

Atsakyti
Sveikos, mielosios pleputes 4u.gif
Viki 81... console.gif Ir man teko laime nesiot dvi gyvybes...
Man labai palengveja kai aplankau mazyles kapeli... wub.gif O jei negaliu nueit, degu zvakele namie... wub.gif
Bet kaip isinorejau sampanoooo ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 26 sausio 2010 - 20:09
QUOTE(viki81 @ 2010 01 26, 19:27)
Kaip yra tas  k a i m i s k a i?

O kai išverdi vištytę supjaustytą, ją dedi į keptuvę kepini kad apskrustų tada pjaustai svogūnus kepini kartu su vištyte ir užpili pienuko su tuo sultiniu kur virė mėsytė...na apsilaižyt gali kaip man skanu, gal kitiems ne, bet mano šeima labai mėgsta...
Atsakyti
Bandziau pagrindiniam puslapy paziureti kada mazdaug mano vaisingos dienos,bet ten nera ivesti 2010 metai verysad.gif
Kas zino kaip/kur galima paskaiciuoti?
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 01 26, 21:22)
Bandziau pagrindiniam puslapy paziureti kada mazdaug mano vaisingos dienos,bet ten nera ivesti 2010 metai  verysad.gif

nebandziau ten niekad. as bazine temp. matuodavau, testus naudojau, prie6 Migle - ilgai gydemes, ivairios stimuliacijos ir kt. proceduros buvo.
Atsakyti
Labas šaltas rytas. Mokinukams vėl atostogos -25 už lango...

Aš jau po naktinės pamainos tongue.gif .

Sandrynja, koks šviesus tavo avataras wub.gif ... kiekvienai širdy tokio pavasario reiktų...
Atsakyti
labas rytas
Brrrr kaip salta blink.gif

QUOTE(viki81 @ 2010 01 26, 22:22)
Bandziau pagrindiniam puslapy paziureti kada mazdaug mano vaisingos dienos,bet ten nera ivesti 2010 metai  verysad.gif

www.prisimink.lt as naudoju, ten keli kalendoriu tipai, vartojancioms kontraceptikus, nevartojancioms ir nestuke.gif

sandrynja tikrai koks grazus avataras wub.gif

Tina*** kaip skaniai skamba vistytes receptas, reiks isbandyt. O morkyciu nededi i ta troskinuka?

Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2010 01 27, 08:37)
labas rytas
Brrrr kaip salta  blink.gif
www.prisimink.lt as naudoju, ten keli kalendoriu tipai, vartojancioms kontraceptikus, nevartojancioms ir  nestuke.gif

sandrynja tikrai koks grazus avataras  wub.gif

Tina*** kaip skaniai skamba vistytes receptas, reiks isbandyt. O morkyciu nededi i ta troskinuka?

Matai gali dėt, bet aš kai verdu tą vištą tai ten į sultinį dedu...o paskui tas sultinys pilasi ant troškinimo... mirksiukas.gif
Labas rytas...kaip šalta, o dar šiandien turiu į ligoninę važiuot, biuletenį susitvarkyt...kaip nosį iškišt, gal po piet atšils biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti

labas saltas rytukas 4u.gif
pas mane 9 val buvo 25,tai kiek buvo nakti g.gif
QUOTE(viki81 @ 2010 01 26, 20:27)
Nors nieko neturiu ka svesti,bet noreciau sampano taure isgerti  rolleyes.gif .

QUOTE(sandrynja @ 2010 01 26, 21:08)
Sveikos, mielosios pleputes 4u.gif
Viki 81... console.gif Ir man teko laime nesiot dvi gyvybes...
Man labai palengveja kai aplankau mazyles kapeli... wub.gif O jei negaliu nueit, degu zvakele namie... wub.gif
Bet kaip isinorejau sampanoooo ax.gif  doh.gif

meskites pas mane,kaip tik turiu buteli sampano uzsilikusi nuo nauju tongue.gif

QUOTE(Tina*** @ 2010 01 26, 22:00)
O kai išverdi vištytę supjaustytą, ją dedi į keptuvę kepini kad apskrustų tada pjaustai svogūnus kepini kartu su vištyte ir užpili pienuko su tuo sultiniu kur virė mėsytė...na apsilaižyt gali kaip man skanu, gal kitiems ne, bet mano šeima labai mėgsta...

as irgi taip darau,tik vietoj pieno pilu grietinele,man taip skaniau smile.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 27, 07:45)
Labas šaltas rytas. Mokinukams vėl atostogos -25 už lango...

Aš jau po naktinės pamainos  tongue.gif .
Sandrynja, koks šviesus tavo avataras  wub.gif ... kiekvienai širdy tokio pavasario reiktų...

mano Fauste irgi sianakt sokinejo,mokosi ant pilvuko apsiverst,tai net ir nakti treniravosi lotuliukas.gif
Atsakyti
vdapr, išsiunčiau vakar į paštą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vdapr įmesk chemutę batulų kur mezgei...kažką bandysiu narpliot jei gausis, jei ne gausi man nunarpliot mirksiukas.gif
Atsakyti