Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(Egle C @ 2010 01 28, 10:36)
Labas rytas užpustytas...
Beje, mane pastaruoju metu visi aplinkiniai kaip susitarę baigia užmėtyti pranešimais, kad ta ar ana laukiasi, tada ir tada gimdys, bus tas ir tas... Išsišiepiu tokiais momentais kaip botulino padauginusi, kinkuoju galvą kaip asiliukas ir laidau visokius "o, faina", "ohoho", "wow, kaip šaunu", o mintyse nepaliaujamai kartoju "užsičiaupk!!!"

Oj kaip tave suprantu, jauciuosi lygiai taip pat...man dar buvo labai sunku kai laikrasciai pradejo rasyti kad pagimde Jasaityte-Ceburiak, Diawaros is Skamp zmona, Akcijonaite, Ruta Lukoseviciute ir kitos Lietuvos "zvaigzdes", kurios gimde iskart po manes. Verkiau vilko asarom, kai tik perskaitydavau, taip skaudu buvo, kad nemoku apsakyti...bet verkiau ne todel kad joms pasiseke, o todel kad man nepasiseke. Siaip i vaikus mieste ar parduotuveje man dar labai sunku ziureti, kai pirma savaite po laidotuviu isejau i parduotuve su vyru ir pamaciau maza vaikiuka vezymelyje tai kaip stulpas sustojau ir nei is vietos negalejau pajudeti, ziurejau i ta vaikiuka ispletus akis ir galvojau kaip neapsiverkti, o galvoje buvo tik vienas klausimas KODEL, KODEL KODEL???? verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Antuke, jeckau kiek nebedaug liko iki susitikimo su leliuku wub.gif . net šiurpuliukai perbėgo prisiminus savo paskutines dieneles.
na o vaikai į savo būrį įtraukė ir mane doh.gif . vadinasi tikrai turim šiom dienom siaučiantį virusą- vėmimas, viduriavimas, temperatūra. tik tiek, kad sakė jis greitai praeinantis.
Zydrute, kol auga vienas ar du vaikučiai, ligos taip nesisėja-juolab jei abu namuose. bet mūsų brolis mums vis parneša kokį virusą kaip dovaną- tai iš mokyklos, būrelio, dienos centro. jis didelis, jam tik sloga išlindo. o mums va visa puokštė kliuvo smile.gif .
Wizija, EgleC- nenusiminkit 4u.gif . ateis laikas, kai apie Jus lygiai taip pat kalbėsim- va, jau ši laukiasi, o dabar dar ir ta biggrin.gif . tikrai ateis, tik truputis kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2010 01 28, 10:18)
32 savaiteles tai jau tikrai labai gerai, bet prasau VdaPR nelysti be eiles  lotuliukas.gif Prasom palaukti kol mano burbuliukas gims  lotuliukas.gif

Na as kaip ir iki 37 savaiteles nezadu pabyret.... Juolab laukia 17 diena viuzitas pas giniu... tada sakau gal jau ka konkreciau suzinosiu... g.gif

Kristulee zinok as ir i namus parnesiau virusa tai prasisukau tik su gerulia sloga... o va visi kiti krito kaip reikiant... doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites.

Egle C, Wizija console.gif Man tas pats jasmas. Atrodo visi aplinkui tik laukiasi ir gimdo. Koki zurnala bepaimi, koki kanala isijungi aplink tik nestuke.gif ir vaikuciai, vakar is tos serijos -isijungiu "Kas tu toks" ir Lukosevisciute su pilvuku.
O siandien mano mazulei butu 4 menesiukai angel_sadangel.gif

kristulees seimynai sveikatos, ir atsparumo virusams bjauriems.
antuke kaip nedaug liko iki susitikimo wub.gif wub.gif Bet kaip velai iseini atostogu g.gif
vdapr ir dau jau nedaug liko wub.gif Laikyk pilvuzika, ir greit pareis tos savaiteles
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 01 28, 10:36)
Labas rytas užpustytas...
Beje, mane pastaruoju metu visi aplinkiniai kaip susitarę baigia užmėtyti pranešimais, kad ta ar ana laukiasi, tada ir tada gimdys, bus tas ir tas... Išsišiepiu tokiais momentais kaip botulino padauginusi, kinkuoju galvą kaip asiliukas ir laidau visokius "o, faina", "ohoho", "wow, kaip šaunu", o mintyse nepaliaujamai kartoju "užsičiaupk!!!"

Kai paskaitys dabar kas nors iš tų žmonių, tai greit būsiu nuteista už veidmainiavimą... Bet nejaugi taip sunku pasukti smegenis ir suvokti, kad tokios žinios manęs nedomina ir nedžiugina taip, kaip turėtų... Ai, kiekvienam savo...

taip ir yra na tikrai labai skaudu girdėt tokias naujienas po netekties ,bet kaip sakant na neidėsi žmonėm proto kad pagalvotų g.gif
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 01 28, 11:42)
Oj kaip tave suprantu, jauciuosi lygiai taip pat...man dar buvo labai sunku kai laikrasciai pradejo rasyti kad pagimde Jasaityte-Ceburiak, Diawaros is Skamp zmona, Akcijonaite, Ruta Lukoseviciute ir kitos Lietuvos "zvaigzdes", kurios gimde iskart po manes. Verkiau vilko asarom, kai tik perskaitydavau, taip skaudu buvo, kad nemoku apsakyti...bet verkiau ne todel kad joms pasiseke, o todel kad man nepasiseke. Siaip i vaikus mieste ar parduotuveje man dar labai sunku ziureti, kai pirma savaite po laidotuviu isejau i parduotuve su vyru ir pamaciau maza vaikiuka vezymelyje tai kaip stulpas sustojau ir nei is vietos negalejau pajudeti, ziurejau i ta vaikiuka ispletus akis ir galvojau kaip neapsiverkti, o galvoje buvo tik vienas klausimas KODEL, KODEL KODEL????  verysad.gif

o mum tenka su tuo susitaikit verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2010 01 28, 12:44)
O siandien mano mazulei butu 4 menesiukai angel_sadangel.gif

console.gif rytoj mano angeliukui trys metukai verysad.gif

nestukes nebyrekit anksciau laiko nono.gif maziau ligoninej reikes guleti 4u.gif
Kristulee tikrai didesni vaikiukai parnesa virusu ax.gif vyro dukros mes net neimam jeigu sirguliuoja,kad mazes neuzkrestu,o tai isproteciau viena su dviem ligoniukais doh.gif

o as dar ir dabar su pavydu ziuriu i tokio amziaus vaikucius,kaip buvo manasis,nors ir turiu savo pupas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaRuckiene @ 2010 01 26, 17:22)
kaži kaip su tais metais...  doh.gif taip susiklostė, kad mano vaikučiai vėlyvi. ne dėl sveikatos, tiesiog taip gavosi. tai vis juokdavausi, kad nieks mano metų neatspės. kai vaikai maži, tai ir mama jauna thumbup.gif . o dar liga, kuri vyresnįjį pakirto, gali būti paveldima verysad.gif . tai daugiau gaunasi prieš, negu už. o širdyje labai norėčiau, kad augtų ne vienas vaikutis...labai,labai...

Na ,vos ne vienodi likimai,tik pas mane viskas dar veliau tongue.gif Nors mes ,kiek supratau vienmetes,bet as nieko negaliu su savimi padaryti as noriu leliuko.Veju nuo saves tas mintis kad gal jau nebereikia .....bet po minutes kitos nusispjaunu ir vel svajojiu.Ir atrandu daug pavyzdiu kurios pasigimde ir po keturesdesimties.Na matyt sau noriu yrodyti kad ne velu.Va taip ir gyvenu abejonese verysad.gif wizija,egle C jungiuosi prie jusu,nes viskas taip artima.......... console.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2010 01 28, 15:08)
Na ,vos ne vienodi likimai,tik pas mane viskas dar veliau tongue.gif Nors mes ,kiek supratau vienmetes,bet as nieko negaliu su savimi padaryti as noriu leliuko.Veju nuo saves tas mintis kad gal jau nebereikia .....bet po minutes kitos nusispjaunu ir vel svajojiu.Ir atrandu daug pavyzdiu kurios pasigimde ir po keturesdesimties.Na matyt sau noriu yrodyti kad ne velu.Va taip ir gyvenu  abejonese verysad.gif            wizija,egle C  jungiuosi prie jusu,nes viskas taip artima.......... console.gif

As biski pasmalsausiu, jums leidus. Jei nenorit neatsakinekit.
O kiek tas velai? Jei ne paslaptis, kada susilauket pirmojo vaikelio? Pas mane irgi velai. Tai tas tai anas - tai buto reik, tai pinigo.... Va taip ir isejo, tai dabar jau meteliu kruva o leliuko nera verysad.gif
Atsakyti
kokie mes grazus
user posted image
Atsakyti
vdapr, rugsėje, kokios sumos už šildymą šiais metais ateina? Pernai tai buvo kosmosas kažkoks..
Papildyta:
O kuj šunio akys?? - Miglė užklausė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 28, 16:46)
vdapr, rugsėje, kokios sumos už šildymą šiais metais ateina? Pernai tai buvo kosmosas kažkoks..
Papildyta:
O kuj šunio akys?? - Miglė užklausė smile.gif

na uz gruodi tai tikrai mazesnes gavom nei uz praeita sezona, o va uz sausi tai bijau laukt doh.gif
o akys po zila seveliura tongue.gif
vis dar neturejom jokio drabuzelio, tai vakar vaikas sake mokysis megzt ir numegs sunei megztini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 28, 17:06)
na uz gruodi tai tikrai mazesnes gavom nei uz praeita sezona, o va uz sausi tai bijau laukt doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti