Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 29, 15:17)
Egle nebepyk , del savo vaiko ir tu darai viska, gal kartais pagalvoji kaip tai paveiks kitus, bet dazniausiai per ta rupesti savo vaiku nepastebi , kad ir kita iskaudinai

Aš nepykstu, ir tada nepykau, nors iš tiesų tai nėra mano santykiai su ta teta geri. Tada tokia kaip zombė buvau, kaip aparatas kažkoks prisukamas ėjau, tai tik galva palinksėjau, o po to nuėjau prie tos savo pusseserės ir persakiau jai jos mamos žodžius, kaip savus. Nes myliu ją kaip sesę, nes kaip sesė ji man visą gyvenimą ir yra. (Beje, šiandien ji pagimdė pirmagimį sūnų ir aš labai dėl jų džiaugiuosi...) Tiesiog kartais sunku suvokti, kad čia tik mano gyvenimas suskilo, o kitų ir toliau tokie patys...
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 31, 18:12)
Žiūrėjau dabar pro langą - dangus visom vaivorykštės spalvom mirga  wub.gif , saulė lig išprotėjimo raudona...

gražu tikriausiai Ten mūsų vaikams.........
Mūsų....o ne su mumis jie......

Sėdžiu ant grindų kompiuterį ant kelių pasidėjus...

Dešinėje - sūnus, sėdi ant sofos, kramto vynuoges ir labai susikaupęs žiūri "Medžioklės sezoną"...

Kairėje - dukra, šypsosi nuotraukoje ant palangės juoduojančio dangaus fone, apšviesta mirgančios žvakės šviesos...

Sėdžiu, o šalia manęs - abu mano vaikai...

Susikaupsim ir gyvensim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle C: 31 sausio 2010 - 17:34
QUOTE(Egle C @ 2010 01 31, 17:33)
Tiesiog kartais sunku suvokti, kad čia tik mano gyvenimas suskilo, o kitų ir toliau tokie patys...

reik laiko... daug laiko... kad ismoktai gyvent is naujo, kitaip.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 31, 17:49)
... kad ismoktai gyvent is naujo, kitaip.

Ir tikrai - po To atsirado dalykų, kurių neturėjom.. neturėjau kur eit per Vėlines....
Atsakyti
Žiūrėjau dabar pro langą - dangus visom vaivorykštės spalvom mirga  wub.gif , saulė lig išprotėjimo raudona...

lydaus šiandien nuo jūsų kalbų. Ir ramu širdy, ir ilgu tuo pačiu wub.gif

p.s. o pyragas tai išties geras gavosi - toks drėgnas, toks šokoladinis. Galvoju, kad nepamaišytų lazdyno riešutai jame. Jau du gabaliokus su kefyru sutvarkiau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 01 31, 18:33)

Sėdžiu, o šalia manęs - abu mano vaikai...

Susikaupsim ir gyvensim...

As kasvakara, uzmigdau visus tris... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:

Grazu...man Ten atrodo toks nesuvokiamas, neapciuopiamas, toks tyras pasaulis, juk Ten visur balta...kaip Smilte sake "Jie ten su baltais baltais is plonyciu kauleliu sparneliais"...sviesu...sventa...taip artimas tas kitas pasaulis... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2010 01 31, 19:34)
..kaip Smilte sake "Jie ten su baltais baltais is plonyciu kauleliu sparneliais".

fantastiškai čia.......
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 01 31, 20:26)
p.s. o pyragas tai išties geras gavosi - toks drėgnas, toks šokoladinis. Galvoju, kad nepamaišytų lazdyno riešutai jame. Jau du gabaliokus su kefyru sutvarkiau  ax.gif

Ziezulele, labai labai noriu recepto... smile.gif Nes mano abu vyrai toookie šokoladiniai, turėčiau jiems įtikti su šitokiu kepiniu.

Pagaliau prisiruošiau paminklų klausimu užsiimt. Visą šeštadienį prie akmenų prastovėjau: tas gražus, tas nelabai, tas visai ne... Taip ir neišsirinkau iki galo. Kai pagalvoji iš vienos pusės, norisi kažko tokio, kokia Ji buvo: šviesaus, šilto, raminančio.. Kai pagalvoji iš kitos pusės - koks skirtumas, kokį akmenį ant savo vaiko užritint... Labiausiai gal tiktų tas, kuris ant širdies guli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle C: 01 vasario 2010 - 09:10
o mes vakar ilgai vakarojom.šiąnakt buvo du mėnesiai...žiūriu į laikrodį - 10 val vakaro. Jis atėjo pas mus į kambarį ir pasakė, kad negali užmigti. 23.50 - vėl atėjo, tačiau nieko nepasakė, tik pasilenkė prie mano veido ir nežadino... 00.05 - negaliu užmigti, eisiu pažiūrėti, ar miega. tai, ką pamačiau, prisimenu kasdien ir nepamiršiu visą gyvenimą. lig šiol jaučiu Jo veiduko šilumą, kai pasilenkė prie manęs taip arti arti. tai buvo atsisveikinimas... o Dieve!
Atsakyti
....Edituk..... šiurpulys kūnu bėga.........
Atsakyti
Labas rytas mamytės, žiema vis dar nesitraukia

QUOTE(EditaRuckiene @ 2010 02 01, 10:41)
o mes vakar ilgai vakarojom.šiąnakt buvo du mėnesiai...žiūriu į laikrodį - 10 val vakaro. Jis atėjo pas mus į kambarį ir pasakė, kad negali užmigti. 23.50 - vėl atėjo, tačiau nieko nepasakė, tik pasilenkė prie mano veido ir nežadino... 00.05 - negaliu užmigti, eisiu pažiūrėti, ar miega. tai, ką pamačiau, prisimenu kasdien ir nepamiršiu visą gyvenimą. lig šiol jaučiu Jo veiduko šilumą, kai pasilenkė prie manęs taip arti arti. tai buvo atsisveikinimas... o Dieve!

Laikykis Edita, suprantu kaip tau skaudu...Tiesiog laikykis...

Radau tokį eilėraštį...

Tavęs nebėr...
O aš nešiojuos ilgesį,
Kaip krepšį kasdieninių būtinų daiktų.
Einu žeme –
Tik nerandu to taško – atsispirti,
Sparnus išskleisti ir pakilti...

Tai aš irgi kasdien tą krepšį nešiojuosi...

Atsakyti
Sveikos, ir mane liūdesys palaužė...verkiu be priežasties... tiksliau ta priežastis visada šalia, bet dabar ypatingai jautriai reaguoju į kiekvieną atsiminimą, į žodį, kuris bent kiek primintų mano angelą...Už lango pūga, kaip ir mano širdy-baisi sumaištis... Ir vėl slystu į tą kančių upę, kabinuosi nagais, bet vistiek slystu...nebeturiu jėgų...
Atsakyti
QUOTE(EditaRuckiene @ 2010 02 01, 09:41)

console.gif .Dieve, šiurpas eina paskaičius...
Labas rytas.
jau ir vasaris, kaip greitai bėga laikas. didieji vyrai į savo darbukus, o mes likom kutuliuotis namie. Urtė jau kelinta naktis blogai miega, slogytė gal neleidžia, o gal dar kas g.gif .ir šiaip jau toookia ožkytė ima darytis smile.gif , jei tik ko negauna- urzgia, nereaguoji- taip ima šaukt pilvą mėtydama. berniukai dar pakosti, bet jau į pabaigą mūsų ligos thumbup.gif .
geros Jums dienelės 4u.gif .
P.S. wizija, labai gržūs žodžiai.
Atsakyti