Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(Sunreja @ 2010 02 23, 20:44)
O kaip jus ji naudojat?  4u.gif

Taip kaip parasyta.smile.gif Uzsitepi ir palaikai ~20min,kartais siltai smile.gif Man cia grynai eilinis kondicionierius/kauke dazytiesm plaukams. Turiu abu variantus; clear shine besvalvi ir brunetems skirta,kuri sekmingai naudoja sviesiaplauke mama geltonai spalvai papilkint,nes man jis isviso jokio poveikio nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 23 vasario 2010 - 20:02
QUOTE(dilgelyt @ 2010 02 23, 20:01)
Taip kaip parasyta.smile.gif Uzsitepi ir palaikai ~20min,kartais siltai smile.gif  Man cia grynai  eilinis kondicionierius/kauke dazytiesm plaukams. Turiu abu variantus; clear shine besvalvi ir brunetems skirta,kuri sekmingai naudoja sviesiaplauke mama geltonai spalvai papilkint,nes man jis isviso jokio poveikio nedaro.

Kad parasyta 3 min..... duse blush2.gif , nieko blogiau nenutiks jei daugiau nei 3 min? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 02 23, 21:10)
Kad parasyta 3 min..... duse  blush2.gif , nieko blogiau nenutiks jei daugiau nei 3 min?  blush2.gif

kazkaip neatsimenu ant rudu parasyta 3 o ant bespalvio ar ne 20? g.gif Poveikis turetu but tik geresnis..
Na laminavo tai 20 min , o jeigu laikysit tik 3min tada nors garsiai nesakykit,kad tapatinat tai su laminavimu, nes isvis nieko panasaus nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
O tas apie kuri cia diskutuojate kai uztepi ir siltai palaikai irgi sukieteja?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 24, 10:48)
O tas apie kuri cia diskutuojate kai uztepi ir siltai palaikai irgi sukieteja?

Cia apie John Frieda color glaze - kai galva issiplauni sampunu, tada kondicionierius ir tada jau tas " gleizas " blush2.gif , nepamineta ant jo, kad siltai laikyti.... na siltai, tai aisku naudos daugiau manyciau g.gif , nors vat ka tik ji nusiskalavau, tai plaukai po kondicionieriaus buvo slidus ir svelnus, o po to gleizo tokie siurkstus, kieti blink.gif Palauksiu, kol isdzius, ziuresiu, kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

netycia uzklydau i sia tema, ir noriu pasidalinti mintim :>
sita vadinamaja 'nauja' plauku prieziuros procedura dariausi jau pries 5 metus savo mazam miestely, pas viena nuostabia kirpeja, kuri viskuo domisi :> Tai atliko su selective priemone, nes ji dirbo tuo metu su os kompanijos gaminiais. Man efektas laikes apie gera menesi <galva ploviau kasdien>. Geriausiai poveikis pasijuto po keliu plovimu, atsimenu, kad tikrai ne iskart, nes pradzioj kaip ir per slidus buvo :>
O pati poveiki apibudinciau kaip super stipraus kondicionieriaus/balzamo efekta plius kazkiek stiprinancios plaukus priemone. Kadangi dariausi ne karta chemini susukavima, tai plaukus labai atgaivindavo - neatrodydavo nusauseje, prarade blizgesi, atgaudavo lankstuma. Na, man tiko :> O ir kaina kosmine nebuvo :> Taigi jokia cia 'naujove', o tiesiog gal kiek uzmirstun metodu istraukimas i dienos sviesa marketingui atgaivint ;>
Atsakyti
tikrai 5 metus g.gif ,nes man pristate kaip nauja produkta ta Selektyvo laminata,keista gal tiesiog naujas ipakavimas arba formule nauja smile.gif
Labai smagu girdeti kad patinka,o kokia kauke jusu kirpeja naudoja pries laminavima ir ar ja nuskalauja nuskalauja pries laminavima?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 28, 22:12)
tikrai 5 metus  g.gif ,nes man pristate kaip nauja produkta ta Selektyvo laminata,keista gal tiesiog naujas ipakavimas arba formule nauja  smile.gif
Labai smagu girdeti kad patinka,o kokia kauke jusu kirpeja naudoja pries laminavima ir ar ja nuskalauja nuskalauja pries laminavima?

Na, tik sakau, kad jau laaaabai seniai isbandzius ta dalyka, bet dabar jo nesidarau, tai ir prisimint jau sunku, ka naudojo mano kirpeja blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

kas gali rekomenduoti kokią kirpyklą Vilniuje? noriu išbandyti laminavimą, bet per netą randu vos vieną, kuri atlieka šią procedūrą g.gif
Atsakyti
Sveikos,visos temos neskaiciau, sorry blush2.gif 4u.gif
Vienas klausimas: ar laminavimas duoda spalva kazkokia? g.gif gincas buvo su pazistama g.gif
Atsakyti
Ar laminavimas nors kiek pastorina plauka?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 03 04, 11:16)
Ar laminavimas nors kiek pastorina plauka?

Taip
Atsakyti