Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

As irgi ieskojau internete tokiu priemoniu, bet nerandu g.gif

Geriausi paieskos rezultatai su "hair rescue" 4u.gif

Radau visokiu idomiu priemoniu, pvz sita galvoju uzsisakyti ir isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 03 23, 06:20)
Ar galit kas padeti, kaslabiau tuose laminujanciuose gaudotes, ir parodyti kuris siame psl. yra laminuojantis 4u.gif

laminatuose nesigaudau, bet angliskai suprantu taip pat kaip lietuviskai, tai dar karta sakau kad nei vienas nera laminuojantis blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės, o kas ir kur kaune atlieka laminavimą? taip norėčiau iki velykų išbandyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2010 03 23, 21:32)
mergaitės, o kas ir kur kaune atlieka laminavimą? taip norėčiau iki velykų išbandyt? 4u.gif

Stilista. Sioje temoje yra daug jos pasisakymu. As irgi pas ja laminavima isbandziau, laaabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2010 03 23, 22:35)
Stilista. Sioje temoje yra daug jos pasisakymu. As irgi pas ja laminavima isbandziau, laaabai patiko.

o, sveika. kaip tau po laminavimo praejus daugiau laiko? gal turi ka pasisakyti daugiau, pasipasakoti? ax.gif nebejai dar karta darytis?
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2010 03 05, 16:06)
negi niekas nežino, kur vilniuje atlieka šią procedūrą?  ax.gif

Pagaliau Vilniuje mano koleges pradejo daryti sia procedura clap.gif Daro kol kas su Selektyvu,bet greitu laiku pasiulys ir Sebastiana,nors Selektyvas taip pat labai geras,bet man kazkodel labiau 'lipo' Sebastianas,is karto parasau adresa kur galima rasti,nes mano a.z. pastoviai perpildyta budavo del sito klausimo.
Raugyklos 19(senamiestis,netoli Conti viesbucio),grozio salonas Stiliaus studija,daro sia procedura Jolanta,tai tikrai,o del kitu nezinau blush2.gif
Atsakyti
gal kas zinot, ar procedura su goldwell "inner effect" irgi kazkas panasaus i laminavima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 03 30, 16:21)
gal kas zinot, ar procedura su goldwell "inner effect" irgi kazkas panasaus i laminavima?  ax.gif

dariausi sias proceduras,tai poveikis lygiai toks kaip apraso merginos apie laminavima,tad man irgi idomu,gal kas abu variantus bande ir gali palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 30, 15:55)
dariausi sias proceduras,tai poveikis lygiai toks kaip apraso merginos apie laminavima,tad man irgi idomu,gal kas abu variantus bande ir gali palyginti smile.gif

rytoj einu as darytis su goldwell ta procedura, reiktu atrast kur klaipedoje daro laminavima.. skambinau i viena salona, kur dirba su paul mitchell, bet apie laminavima pirma karta girdejo g.gif butu idomu palygint.. teko darytis su joico priemonemis atstatancia procedura, tai kazkas panasaus pagal pojucius kaip raso cia merginos (braukiant per plaukus nerealus jausmus, tokie sunkus, glotnus), bet man asmeniskai ganetinai greitai nebesijaute, kad butu kazkas daryta.. kazin ar tos proceduros tik skirtingai vadinasi, ar laminavimas kazkuo skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 23, 22:50)
o, sveika. kaip tau po laminavimo praejus daugiau laiko? gal turi ka pasisakyti daugiau, pasipasakoti?  ax.gif  nebejai dar karta darytis?

Taip pat, kaip ir iki sios proceduros buvo. Bet menesi laikesi puikus efektas, plaukai zvilgejo, kaip niekad. Su MIELU noru daryciausi sia procedura kiekviena menesi, tik finansai neleidzia. 70 lt man ne taip jau mazai + dazymas, prof kaukes, sampunai, balzamai, serumai, vitaminai plaukams.. O dar prisiauginau, tai ilgesniems plaukams kainuotu si procedura dar daugiau. Juolab, kad si procedura - laikinas, galima sakyt dirbtinas efektas, o plauko ji negydo. Lauksiu geresniu laiku blush2.gif
Atsakyti
Tuomet darykis laminavima namie-pigiau kainuos,o priaugintiems plaukams tai laaabai patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 30, 18:13)
Tuomet darykis laminavima namie-pigiau kainuos,o priaugintiems plaukams tai laaabai patiks  thumbup.gif

O kaune paprasta butu ,kazkur nueiti ir nusipirkti laminato?
Atsakyti