Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 04, 11:54)

O kokia konkrecia priemone pasiulytumete toms, kurios pirma karta nori laminuotis savarankiskai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 03 04, 12:33)
O kokia konkrecia priemone pasiulytumete toms, kurios pirma karta nori laminuotis savarankiskai? smile.gif

pati nezinau biggrin.gif skaiciau cia,kad suteikia apimties laminavimas biggrin.gif gyrdejau yra is kaaral firmos priemones laminavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 04, 11:53)
Sveikos,visos temos neskaiciau, sorry blush2.gif  4u.gif
Vienas klausimas: ar laminavimas duoda spalva kazkokia? g.gif  gincas buvo su pazistama g.gif

yra laminato bespalvio ir su spalva,dabar kalbesiu butent apie Sebastian laminata,Sebastian'o yra 9 spalvu laminatas:3blond,3red,3 brunet atspalviai ir permatomas,kuris yra be spalvos.

QUOTE(Azazella @ 2010 03 04, 13:33)

siulyciau isbandyti bespalvi laminata,ir toki kur nereikia dar papildomu priemoniu ar prietaisu,o firmu yra paciu ivairiausiu.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 04, 12:40)
yra laminato bespalvio ir su spalva,dabar kalbesiu butent apie Sebastian laminata,Sebastian'o yra 9 spalvu laminatas:3blond,3red,3 brunet atspalviai ir permatomas,kuris yra be spalvos.
siulyciau isbandyti bespalvi laminata,ir toki kur nereikia dar papildomu priemoniu ar prietaisu,o firmu yra paciu ivairiausiu.

Man reiketu konkretaus pavadinimo, nes man tos priemones - tamsus miskas blush2.gif
Atsakyti
beveik visos profesionalios firmos turi savo laminata,tik jie vadintis gali skirtingai vadintis,pvz as dirbu su Sebastian laminates.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 04 kovo 2010 - 13:03
linuxox, minejai laminatas kad 9 sp. buna, man idomu kokie tie 3 blond atspalviai? ar ryskus jie, kaip dazai, ar vos vos?butu nieko pasviesinti plaukus, bet kad atsiplautu po to ax.gif
Atsakyti
As tik permatoma naudoju,apie spalvotus mazai ka galiu pasakyti smile.gif
Atsakyti
negi niekas nežino, kur vilniuje atlieka šią procedūrą? ax.gif
Atsakyti
mano kliente sake eis si sekmadieni laminuotis plaukucius Vilniuje,galiu paklausti kur,bet sekanti karta ja pamatysiu tik po 2-3 menesiu...Pabandyk gal pasigooglinti.
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Klaipedietes suzinojau kad Ramunes Linijoje daro plauku laminavima thumbup.gif Kita savaite uzsirasiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 03 22, 22:32)
Nei vienas nera laminuojantis schmoll.gif

Ar galit kas padeti, kaslabiau tuose laminujanciuose gaudotes, ir parodyti kuris siame psl. yra laminuojantis 4u.gif
Atsakyti
turetu buti pavadinime "laminate"
Atsakyti