Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

maniskis iki metu tai is abieju valge, o dabar viena daugiau pripazysta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikis-Puikiss: 22 kovo 2008 - 20:42
maniškiui kol kas užtenka vienos. tiesa, kai buvo pirmoji pieno krizė, gal jis ir norėjo gauti ir iš antros, bet aš nedaviau. užtat pradėjau maitinti kas valandą, tad vaikas tikrai pasisotindavo.

kas bus toliau - žiūrėsim, nes mes dar labai mažiukai wub.gif
Atsakyti
as visada pamaitinu tik su viena krutimi, manau, jei vaikas neverkia ir nepraso daugiau, jis pasisotina g.gif
Atsakyti
Mano pupai užtenka pienuko iš vienos krūties. Sprendžiu iš to,kad ji gerai priauga svorio ir yra žvali pavalgiusi iš vienos smile.gif
Atsakyti
brangiosios mamytes , gal kam yra taip atsitike kaip man . Turiu suneli 5men. maitinu MP , tik viena beda , su viena krutine , o kita visiskai maza palyginus su ta kuria maitinu , taigi ir vaikstau su vienu didesniu . verysad.gif
Atsakyti
gal reiketu stengtis maitint is abieju unsure.gif jei tai neimanoma,tai patarciau ilgai nemaitinti,nes atsiras nugaros skausmai del stuburo iskrypimo arba kt. dar galima isideti idekla i mazesnes kruties liemenuko kauseli,kad svoris butu apylygis(geriausia kreiptis i ortopedus del ideklu) o siaip tai kai baigsi maitinti krutys suvienodes rolleyes.gif
Atsakyti
aciu uz patarima notworthy.gif . na pas mane kitoj krutineje yra du perskyle speneliai blush2.gif , tai mazius jos neima , o kita normali , tai jis su malonumu is jos valgo smile.gif
Atsakyti
na maniškė visada išskyrus naktį reikalauja ir antro papulio smile.gif nevisada antrąjį pilnai išvalgo, tai po to pradedam nuo jo. Kažkaip pradžioj man atrodė, kad blogai darau su abiem vieną valgymą duodama ir uošvienė taip keistai į mane žiūrėjo lotuliukas.gif O po to, kai pamačiau, kad svoris auga thumbup.gif ir šiaip viskas gerai, tai nutariau, kad gerai ir iš dviejų.
manau, kiekviena mamytė jaučia, kaip jai ir jos mažiukui patogiau - svarbu abu sveiki ir laimingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bora @ 2008 04 03, 13:14)
brangiosios mamytes , gal kam yra taip atsitike kaip man . Turiu suneli 5men. maitinu MP , tik viena beda , su viena krutine , o kita visiskai maza palyginus su ta kuria maitinu , taigi ir vaikstau su vienu didesniu . verysad.gif

pas mane panasios bedos nes vienas ciulptukas storesnis toks kaip dvigubas tai irgi nevalge iki 2men. bet pabandziau pasiguldzius po pazastimi ant lovos krasto ir pradejo valgyti tai dabar ir ant ranku valgo is to neskaniojo papulio, tad pabandyk pakaitaliot pozas gal kurioj ir patiks toks ciulptukas ax.gif , nes as kol maitinau is vieno tai nugarai buvo sakes, vyras masazavo ir masazavo o man maitinimo metu tokie skausmai uzeidavo tad nusprendziau kad reik ieskot budu ir valgidint is kito juk jegu turi tad reik tik priverst tuos mazius smaliziaut ir is kitokio biski lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Beveik nuo gimimo dukrytė turėjo vieną mylymiausią krūtį. ax.gif Dabar,jau didesnė,būna renkasi iš kurios geria.Ir pabandyk neduoti tos,kurios nori! biggrin.gif
Atsakyti
as ir viena maitinima maitinu is vienos, kita is kitos, tik nakti kartais duodu ta pacia antra karta, todel pastebejau, kad toje krutyje visada daugiau pieno, praktiskai galeciau matinti vien is jos, nes mes jau kosem maitinames, todel papuku mazai reikia biggrin.gif , praktiskai tik nakti.
Atsakyti
as vyresneli maitinau is abieju, jauneliui gimus, prisiskaiciau, kad rekomenduojama is vienos viena maitinima, is kitos - kita. Taip ir bandziau pirmus menesius, bet po to ir mazylis reikalavo daugiau ir man paciai labai jau sunku buvo sulaukti maitinimo (sunki, tempianti krutis).. galiausiai baigdavosi guzais.. doh.gif . Taigi man patogiau ir lengviau maitinti is abieju biggrin.gif viska istustinam ir ramiai, lengvai ax.gif laukiam sekancio maitinimo. Taip mes gyvenam jau 6 men. ir papildomai dar nieko nevalgom. thumbup.gif
Atsakyti