Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

mamytes, gal kam taip buvo? pienelio turiu abejose krutyse, taciau dukryte su kairiaja krutimi isdykauja - patraukia akimirka ir suka galva i sona ir taip galetu zaisti ilgai ilgai, o is kitos kruties normaliai valgo g.gif
jau trys dienos kaip tokie bajeriai... o anksciau viskas budavo normaliai
atsiprasau, gal tokia tema yra, taciau jos neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 05 09, 12:19)
mamytes, gal kam taip buvo? pienelio turiu abejose krutyse, taciau dukryte  su kairiaja krutimi isdykauja -  patraukia akimirka ir suka galva i sona ir taip galetu zaisti ilgai ilgai, o is kitos kruties normaliai valgo  g.gif
atsiprasau, gal tokia tema yra, taciau jos neradau  blush2.gif

Pabandykit gal pozas pakaitaliot, apžiojimą pakoreguot...
Ar toji krūtis ne skausminga, neturi guzelių, ar ant spenelio nematot pridžiūvusio pienuko, kas leistų spėti apie užsikimšusi lataką?
Ar šiaip dukrytė jaučiasi gerai, neserga (pvz. slogos nėra? ausytės neskauda?)
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 05 09, 11:19)
mamytes, gal kam taip buvo? pienelio turiu abejose krutyse, taciau dukryte  su kairiaja krutimi isdykauja -  patraukia akimirka ir suka galva i sona ir taip galetu zaisti ilgai ilgai, o is kitos kruties normaliai valgo  g.gif

Aš savo laiku nusileidau dukrytei (ji man nebeėmė dešinės krūties) ir rezultatas - pradėjo toje krūtyje mažėt pieno, kol dingo visai. O tada vaikščiojau su asimetriškomis krūtimis unsure.gif
Patariu nenusileist dukrytei, kad nebūtų paskui kaip man.... Įtariu, kad kantrybės reiks nemažai 4u.gif
Atsakyti
As maitinu vien akarta is vienos, kita- is kitos, bet jei pastebiu, kad pienuko sumazejo, tai tada stengiuosi is abieju ir dazniau, tai situacija susitvarko smile.gif
Atsakyti
Maitinu vieną kartą iš vienos, o kitą- iš kitos. Kartais vakarais ir iš abiejų išvalgo rolleyes.gif
Atsakyti
Mes taip kaip kada, buna vienos uztenka, bet dazniausiai dar ir is antros pavalgo. Mano mazyle irgi kairios kruties nelabai megsta, parodo oziukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2008 05 09, 20:03)
Aš savo laiku nusileidau dukrytei (ji man nebeėmė dešinės krūties) ir rezultatas - pradėjo toje krūtyje mažėt pieno, kol dingo visai. O tada vaikščiojau su asimetriškomis krūtimis  unsure.gif
Patariu nenusileist dukrytei, kad nebūtų paskui kaip man....

Na ir kas cia blogo, kad vaikas valgys is vienos kruties? g.gif Svarbiausia, kad pienuko pakaktu!
Mano kairiosios kruties pirmagimis atsisake 5men. Siaip jam ji nepatiko, gal spenelis kazkox ne toks (nors is akies tai abi krutys vienodos), tiesiog pradejo jos neimti ir tiek. As jo perdem ir neprievartavau - vis dar pasiulydavau, bet isitikinusi, kad jis jos neims, su viena krutimi toliau ji sekmingai ismaitinau dar +10 menesiu (primaitinima pradejau 6men). Ir viskas buvo ok. Na gal ir nelabai smagu asimetriskos krutys, bet jos susitvarko po to, kai nutrauki maitinima.
Dabar ziuri antrasis vaikutas ta pati krecia. doh.gif Jau ir pienuko maziau kairiojoj, ir desinioji didesne patapusi. Daznai muistosi, neima kairios kruties, tai as ir neverciu - duodu kita, nematau reikalo perdem mergaites spausti tik del to, kad mano krutys butu lygios.

Zinoma, Pliusiuko atveju dar reiketu galutinai isitikinti, kodel taip vaikas daro - ar krutis, spenelis sveiki ar vaikas pats sveikas. Bet jei jis nenori, tai nemanau, kad ir priversi. O pergyvent, kad viena puse "uzges" nera ko - kita kompensuos pieno poreiki ir vaikas tikrai neliks alkanas. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 05 09, 11:19)

Siūlau nepasiduoti dukrytei cool.gif Man lyygiai tas pats buvo. Dešiniosios atsisakė būdama 2 mėn. (man ji pradžioj buvo labiau "apkramtyta", buvo ir stazė joje) ir niekaip nenorėjo, net naktį. Susitaikiau, kad jei ką, maitinsiu ir viena krūtimi, juk tai normalu ir įmanoma. Bet prieš tai nusprendžiau kad padarysiu viską, kad to išvengčiau. Maitinomės visaip - stačiom, šokio žingsneliu, "futbolo kamuolio" poza lotuliukas.gif Visa esmė buvo dukrytę apgauti, kad visgi ji valgo iš kairiosios ir jokiais būdais nesiguldyti ant dešinės rankos. Įr ką, pasikankinau beveik mėnesį ir ramybė grįžo - vėl valgo normaliai iš abiejų. Nors gal ne visiškai vienodai - ta nemėgtoji ir dabar valgoma su visokiais pažaidimais, paleidimais ir pan. Bet pienuko yra smile.gif
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
nu ir aš atėjau skūstis - neima vienos krūties mano princesė ir nors tu ką doh.gif dar naktį mieguista kartais valgo, bet toj krūty ir pieno mažiau gaminasi, ji nedavalgo ir vistiek tenka duoti 'dasbaigti' tą gerąjį papą.....

Pasiskaičiau čia, bandysim toliau kovot kad būtų lygybė papams 4u.gif
Atsakyti
aš visad duodu iš abiejų, tiek su pirma tiek su antra dukra, jei jau soti iš antros ne ką siurbia, arba neima išvis. o kartais būna kad susinervinu tai vieną krūti kad kas užrištų kas, nebėg pienas ir viskas, tai tenka iš jos atpompuot pieną, pirma duodu ją, kelis kart, kolpabosta žaist tada kitą ir taipkolsusivienodina.
Atsakyti
gimus akusere liepe duoti zisti nors ten pieno visai nebuvo, mergina, aisku kruti gerokai "patvarke", ko pasekoje gavosi uzdegimas, oi oi, nenoriu net prisiminti tu kompresu ir pieno nutraukinejimu, tai vat savo dama viena krutim maitinau iki 2, 9 men. dabar aisku kaip pasekme, viena krutis didesne, kita mazesne
Atsakyti
Cia manau, kiekviena mama mato kas jai ir jos kudikiui geriausia, taip ir maitina - ar is vienos, ar is abieju 4u.gif O tie akuseriu griezti nurodymai kaip maitinti ir kiek maitinti nebutinai kiekvienam tinka schmoll.gif as is pradziu, maitindavau tik is vienos kruties, kas 3 valandas ir neilgiau 15-20 min (gimdymo namu akuseriu "pamokymas") doh.gif rezultatas - alkanas vaikas (tik tada dar nesupratau, kad alkanas, maniau, kad pilvo diegliai doh.gif ), priaugta tik 300 gr per pirma menesi cray.gif nesuprantu, kaip dar pienas nedingo taip maitinant unsure.gif
na, o paskui emiausi kardinaliu pakeitimu (aciu SM 4u.gif ) zindo kiek norejo - valanda, pusantros, nusnausdavom abu, krutis keisdavau po kelis kartus. Panasiai per menesi pienas normaliai gamintis pradejo, tada jau dazniausia uztekdavo ir vienos. O paauges tai ir per 10 minuciu pavalgyavo, nereikedavo ir tu 15 biggrin.gif Bet cia gal tik nuo kokio 5 men.
Sekmes visoms mamytems rasti optimalu varianta sau ir savo vaikuciams 4u.gif
Atsakyti