QUOTE(Gytr @ 2008 05 09, 20:03)
Aš savo laiku nusileidau dukrytei (ji man nebeėmė dešinės krūties) ir rezultatas - pradėjo toje krūtyje mažėt pieno, kol dingo visai. O tada vaikščiojau su asimetriškomis krūtimis
Patariu nenusileist dukrytei, kad nebūtų paskui kaip man....
Na ir kas cia blogo, kad vaikas valgys is vienos kruties?

Svarbiausia, kad pienuko pakaktu!
Mano kairiosios kruties pirmagimis atsisake 5men. Siaip jam ji nepatiko, gal spenelis kazkox ne toks (nors is akies tai abi krutys vienodos), tiesiog pradejo jos neimti ir tiek. As jo perdem ir neprievartavau - vis dar pasiulydavau, bet isitikinusi, kad jis jos neims, su viena krutimi toliau ji sekmingai ismaitinau dar +10 menesiu (primaitinima pradejau 6men). Ir viskas buvo ok. Na gal ir nelabai smagu asimetriskos krutys, bet jos susitvarko po to, kai nutrauki maitinima.
Dabar ziuri antrasis vaikutas ta pati krecia.

Jau ir pienuko maziau kairiojoj, ir desinioji didesne patapusi. Daznai muistosi, neima kairios kruties, tai as ir neverciu - duodu kita, nematau reikalo perdem mergaites spausti tik del to, kad mano krutys butu lygios.
Zinoma, Pliusiuko atveju dar reiketu galutinai isitikinti, kodel taip vaikas daro - ar krutis, spenelis sveiki ar vaikas pats sveikas. Bet jei jis nenori, tai nemanau, kad ir priversi. O pergyvent, kad viena puse "uzges" nera ko - kita kompensuos pieno poreiki ir vaikas tikrai neliks alkanas.

[/url]