oij oij kokios remeliu spalvos.  

QUOTE(biriusa @ 2010 01 05, 13:02)
Ne
 serveteles, tik taskuciai mano, uzsakymukas sesytems.
 serveteles, tik taskuciai mano, uzsakymukas sesytems.   

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 01 05, 12:46)
labai grazu

Jokiu sendninimu, blizgavimu ir siaip pigiai atrodancio kico...

Tai bene vienintelis kol kas temoje man tikrai grazus darbelis... Dar Brigita* knygos skirtukas patiko.
Visas grozis - paprastume

Dziuga, kandi, balte darbeliai   

Sapokliaka, man pradžioje irgi patiko "sterilūs" darbeliai, bet kuo toliau, tuo labiau keičiasi ir požiūris į dekupažą. Nes švarus darbelis - tai tik užklijuota servetėlė, dekopopierius ar pan. Nors jis ir gražus, bet jo savitumui ar subtilumui reikia ir rankelės pridėti, kad dekupažas nebūtų vadinamas vien "lipdukų klijavimu". Ir beje sveikintina, kad turi svao požiūrį ir savo skonį. Negali juk visiems tas pats patikti, antraip nepasidalintų žmonės nieko.
Beje, pati gal dekoruoji? Būtų smalsu pamatyti 

Džiuga, labai mieli, simpatiški rėmeliai, tiesiog labai gera tokius vidury žiemos matyti, akys džiaugiasi spalvomis Taškučiai - jėga, kaip dailu
 Taškučiai - jėga, kaip dailu  

Džiuga, labai mieli, simpatiški rėmeliai, tiesiog labai gera tokius vidury žiemos matyti, akys džiaugiasi spalvomis

QUOTE(baltė @ 2010 01 05, 13:54)
Sapokliaka, man pradžioje irgi patiko "sterilūs" darbeliai, bet kuo toliau, tuo labiau keičiasi ir požiūris į dekupažą. Nes švarus darbelis - tai tik užklijuota servetėlė, dekopopierius ar pan. Nors jis ir gražus, bet jo savitumui ar subtilumui reikia ir rankelės pridėti, kad dekupažas nebūtų vadinamas vien "lipdukų klijavimu". Ir beje sveikintina, kad turi svao požiūrį ir savo skonį. Negali juk visiems tas pats patikti, antraip nepasidalintų žmonės nieko.

Džiuga, labai mieli, simpatiški rėmeliai, tiesiog labai gera tokius vidury žiemos matyti, akys džiaugiasi spalvomis Taškučiai - jėga, kaip dailu

Džiuga, labai mieli, simpatiški rėmeliai, tiesiog labai gera tokius vidury žiemos matyti, akys džiaugiasi spalvomis
as domiuosi, pradedu ir bandau. Rodyti dar neturiu ka
 veliau  gal ir parodysiu ...
 veliau  gal ir parodysiu ...Turiu is pamokeles arbatine dezute ir dabar si bei ta darau

Del poziurio, tai nemanau, kad jis pasikeis...

dabar manau, kad dekupazas yra nemokancio piesti bandymas sukonstruoti kazka idomaus
 Nesakau, kad tai blogai - man irgi patinka "pazaisti" su senais daiktais....
 Nesakau, kad tai blogai - man irgi patinka "pazaisti" su senais daiktais....Bet kaip beziuresi, tai vistiek yra tik paveiksliuku klijavimas, bandant suteikti kuo naturalesni, i piesini panasu vaizda

Dziuga pamirsau pagirti tavo laisku dezele   man ji labai subtiliai svelni ir grazi
 man ji labai subtiliai svelni ir grazi   o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus
 o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus   jie man labai labai
 jie man labai labai   o tu moki jiems parinkti labai tinkma bureli
 o tu moki jiems parinkti labai tinkma bureli   

Bite to bumbulo kur ploninau nuotrauka ir ja dejau ant absoliuciai apvalaus bumbulo deja nenufotkinau, mane tas darbu fotografavimas tai . Bet gavos labai viskas sauniai, tik idomu kaip medziagos ar nesipyks, nes naudojau akrilini laka perkelimui ir kijus dekupazo tos pleveles klijavimui
 . Bet gavos labai viskas sauniai, tik idomu kaip medziagos ar nesipyks, nes naudojau akrilini laka perkelimui ir kijus dekupazo tos pleveles klijavimui   

man ji labai subtiliai svelni ir grazi
 man ji labai subtiliai svelni ir grazi   o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus
 o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus   jie man labai labai
 jie man labai labai   o tu moki jiems parinkti labai tinkma bureli
 Bite to bumbulo kur ploninau nuotrauka ir ja dejau ant absoliuciai apvalaus bumbulo deja nenufotkinau, mane tas darbu fotografavimas tai
 . Bet gavos labai viskas sauniai, tik idomu kaip medziagos ar nesipyks, nes naudojau akrilini laka perkelimui ir kijus dekupazo tos pleveles klijavimui

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 05, 14:29)
Dziuga pamirsau pagirti tavo laisku dezele   man ji labai subtiliai svelni ir grazi
 man ji labai subtiliai svelni ir grazi   o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus
 o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus   jie man labai labai
 jie man labai labai   o tu moki jiems parinkti labai tinkma bureli

man ji labai subtiliai svelni ir grazi
 man ji labai subtiliai svelni ir grazi   o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus
 o tokius remelius pas tave jau esu macius dekoruotus   jie man labai labai
 jie man labai labai   o tu moki jiems parinkti labai tinkma bureli
 Aciu
 Gera atmintis
 Gera atmintis   Stai pirmasis toks...
 Stai pirmasis toks...
                Ačiu visoms už pagyras aguonoms  

ir pastebėjimą dėl sriegio. Praeitą kartą maskavau su kruopom, bet šį kart man jos ten visiškai netiko. Kaspino irgi neįsivaizduoju.Užmaskavau štai taip:
 ir pastebėjimą dėl sriegio. Praeitą kartą maskavau su kruopom, bet šį kart man jos ten visiškai netiko. Kaspino irgi neįsivaizduoju.Užmaskavau štai taip:

Bet dabar, kai pradėjau gylintis, tai man jau ir tas iškylimas prie butelio viršaus trukdo Pažadu, kad kitą kartą, kai darysiu vazą, ji bus be iškylimų ir įdubimų
 Pažadu, kad kitą kartą, kai darysiu vazą, ji bus be iškylimų ir įdubimų  

P S Baltė , dėžutė, kiekvienas "murziukas" prasmingas, nei pridursi nei atimsi
 dėžutė, kiekvienas "murziukas" prasmingas, nei pridursi nei atimsi

Bet dabar, kai pradėjau gylintis, tai man jau ir tas iškylimas prie butelio viršaus trukdo

P S Baltė ,

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 01 05, 14:36)

va va siti raudonieji taskeliai mane tiesiog
 va va siti raudonieji taskeliai mane tiesiog   

kaip juos galeciau pamirsti
 kaip juos galeciau pamirsti   

o kur tokiu formu su pakabom remeliu gaut? nerealus:)))nemaciuz tokiu mediniu prikt

QUOTE(filmukas @ 2010 01 05, 15:25)
o kur tokiu formu su pakabom remeliu gaut? nerealus:)))nemaciuz tokiu mediniu prikt
artmanija