Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Balte, labai patiko dezute wub.gif tokia sena... super thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2010 01 04, 23:31)
ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Butelis su aguonom gražus gavosi, tik reikia sugalvoti kažką viršuje, kur sriegiukai butelio, kažkuo apsukti - ir cinkelis prisidės, ir jau kaip vaza atrodys 4u.gif

Ohara, pritariu Baltei, virsu gali dekoruoti ar tekstiline juostele ar kai kas labai fainai sugalvojo su grudais juos veliau nudazius. Reikia tik pafantazuot, nes pats buelio dekoravimas labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 04, 23:31)

Ohara, pritariu Baltei, virsu gali dekoruoti ar tekstiline juostele ar kai kas labai fainai sugalvojo su grudais juos veliau nudazius. Reikia tik pafantazuot, nes pats buelio dekoravimas labai grazus  mirksiukas.gif

kad as nedekoravau jokio butelio unsure.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif SU NAUJAIS!!
kiek sauniu darbeliu pridaret biggrin.gif
iskart giriu baltes superine dezute su smuiku ir Ingusios burbulus!!! ir man teko toks malonumas juos paciupineti, tai su nuotraukom nera ko ir lyginti... tie burbulai vieni is graziausiu mano matytu dekupazuotu darbeliu `ever`!!!
saunuoles visos, kad stengiates, nenuleiskit ranku ir siais metais!!! wink.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 04, 14:08)
Mama paprašė vazos ant pianino, gavosi "Aguonų daina" rolleyes.gif

Labai skoningai ir dailiai 4u.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 01 04, 14:16)
"Meilės laiškai"

Tokia atrodo paprastute ir L miela wub.gif

QUOTE(Kandi @ 2010 01 04, 17:38)
Arbatinė "Ornamentai"  4u.gif

LAbai grazu ir matosi daug darbo idėta thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2010 01 04, 21:41)

O čia nauja dėžutė murziukė  -"Smuikas"...

wub.gif

QUOTE(Kandi @ 2010 01 05, 00:02)
Ačiū visoms merginoms už gerą žodelį mano arbatinei 
aš kai matau kitų merginų tokius grožius sudėtus, tai man sykiais nejauku darosi dėti savo darbelių, bet stengiuosi stengiuosi ir išeina  4u.gif kuo tolyn tuo man labiau pačiai patikti pradeda  blush2.gif

Va tas ir yra svarbiausia, kad pacia tenkintu rezultatas thumbup.gif Visiem niekada neitiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 05, 01:16)
kad as nedekoravau jokio butelio  unsure.gif

ups doh.gif as cia apie BUS KA buteliati mirksiukas.gif
Atsakyti
balte dežutė "smuikas" tiesiog pasakiška.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės blush-anim-cl.gif
Atsakyti
jergau ka dabar pamineti, grite grazus kalendorius thumbup.gif sobieskos atrodo dryziai buvo irgi geruliai thumbup.gif , balte niu fainuole dezute wub.gif , dziuga+ tokia svelni, niu tikri meiles laiskai wub.gif ai ingusia burbulai superiniai, relikvija seimos wub.gif cia darbeliai kurie labiausiai uzstrigo thumbup.gif
Atsakyti
Balte, pritrenkei, atgaivinai ir galutinai pribaigei su savo dežute. Tobula. Nu žiaaauriai patiko. wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. Balte kalta, kad per jos darbo grožį pamiršau paminėti kitus patikusius darbus. Dar nuostabus darbas Sobieskos ax.gif labai kruopštu, neprikibsi. ir ingusios31 labai patiko kalėdiniai burbulai. Superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 05 sausio 2010 - 11:22
Rėmeliukai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Vaje kokie rėmeliukai fainulkos wub.gif thumbup.gif
Beje efauto, kur dingus ...kažko nebesimato tavęs g.gif ?
Atsakyti
Dziuga+, fantastiksi smagus remeliai wub.gif Cia viskas pacios peista?
Atsakyti