Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 04, 19:01)
As irgi noreciau ydeti savo dekoruotus darbelius

http://public.fotki....us44/dekupazas/

labai daius darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, Žydraake, laisla 4u.gif
Atsakyti
Kandi arbatine labai grazi 4u.gif
Atsakyti
Ech.. nu nemoku aš gražiai nufotografuot nors tu ka cry.gif atrodo ir fotoaparatas profesionalus bet nesigauna nors užmušk... verysad.gif atbuko ranka..seniau kadrus gaudydavau liux..nu bet keliu dar viena savo ''šedevrą'' hihihi.gif blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
Frosted, labai graži servetėlinė, kandi, dėžutė thumbup.gif Ir šiaip žiūriu merginos čia gražai darbuojasi wub.gif

bite, tavo pačios burbulai be galo gražūs, ypač tas su elniukais wub.gif , kur panaudotas skirtukas ir išgautas erdvinis vaizdas. O nuotrauka iš tiesų negali perteikti to. Nebent profas darytų... Pati ilgai spragsėjau ir negavau rezultato - tiesiog nesimato, kad yra viduje 'fonas'. doh.gif

Va, čia mano darytas burbulas... (Gal reikėjo mažiau blizgesiuko panaudoti, tada geriau matytūsi, kas viduje) .

O čia nauja dėžutė murziukė -"Smuikas"...

user posted image
Atsakyti
Balte thumbup.gif wow labai patiko, taip paprastai ir itikinamai senas daiktas gavosi
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 04, 21:41)

O čia nauja dėžutė murziukė  -"Smuikas"...

Dezute gavosi superine, sentimentaliai miela, tik...kodel erziniesi, leisk ir i vidu zvilgtelt.Kazkodel, kai pati visa "atsiskleidziu liaudziai" ir paciai norisi gauti atvirumo rolleyes.gif
Atsakyti
Ziuriu daug darbeliu su aguonu servetelem, o as SIAULIUOSE niekur nerandu tokiu serveteliu ir net nenusimato verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sobieska, kad nieko blatno ten nėra, tiesiog viena spalva (kaip dėžutės fono)išdažytas. Galvoju reikia filcu iškloti ar ne. Jaučiu vistik klosiu. Tik neturiu tinkamos spalvos dabar. smile.gif

Ohara, o tu čia su blicu ar be? Bandyk dieną atsukus į langą, nes dabar tai tikrai labai tamsi nuotraukėlė, nelabai ir matosi kas ir kaip mirksiukas.gif

Butelis su aguonom gražus gavosi, tik reikia sugalvoti kažką viršuje, kur sriegiukai butelio, kažkuo apsukti - ir cinkelis prisidės, ir jau kaip vaza atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 04, 22:31)

Ohara, o tu čia su blicu ar be? Bandyk dieną atsukus į langą, nes dabar tai tikrai labai tamsi nuotraukėlė, nelabai ir matosi kas ir kaip mirksiukas.gif

reiks bandyt.... 4u.gif

o jusu lb grazi dezute..ech..kad as kada tokiu aukstumu pasiekciau.... unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms merginoms už gerą žodelį mano arbatinei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš kai matau kitų merginų tokius grožius sudėtus, tai man sykiais nejauku darosi dėti savo darbelių, bet stengiuosi stengiuosi ir išeina 4u.gif kuo tolyn tuo man labiau pačiai patikti pradeda blush2.gif
Atsakyti
Kiek teko matyti darbų foto, tai burbulai prasčiausiai atkuriami fotoaparato akies... g.gif
Ingusia, juokingai paprastas paaiškinimas pasirodė? mirksiukas.gif Betgi tenorėjau pasakyti, kad ko jau ko, kartono burbuluos nėra... O jų dekoravimas tikrai nėra paprastas, apskritai, ten tiek niuansų, kad tik pamačius galima suprasti, kiek daug darbo įdėta. O, kas įdomiausia man, Ingusia plonino paveikslėlį bigsmile.gif rolleyes.gif thumbup.gif
balte, gerai "surūdijusi" dėžutė thumbup.gif
Pritariu Tavo nuomonei dėl butelio. Dėčiau visas pastangas, kad kuo daugiau "buteliškumo" paslėpt ax.gif
Atsakyti