Versus, labai malonu, kad pastebėjai, ačiu už gražius žodžius. Fonas ir man ryškus, gavosi kaip kompozicija, o turi išryškėti dėžutė
, na, bet iš klaidų mokomės
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 01 11, 17:15)
As irgi uz sepeteli
Del cracle medium tik ateityje nepersistenk. netepk gausiai, nes jis linkes griovius kasti. Siti darbeliai pats tas
sepetys puikus, as panasu turiu, drauge padovanojo:)
šepečio auksiukai labai tikroviški, patinka man tokie tikrai atrodantys daiktai, nežiūrint koks motyvas..
Gal kuri galėtų pagelbėti man truputuką, kaip per google.lt susirast nuotraukas, kuriose būtų rūkanti dama prisidengusi tokia didele kepure, arba moteris su didelėm skrybelėm, nežinau kaip paaiškint, dažnai pastebiu auskarus su tokiom damoms, užsimaniau ir aš, bet man nesiseka nieko rasti...
Ne nuotaikos sakyciau, o nekeiciu savo nuomones, tik kartais tyliu, kartais replikuoju, kartais pavarau o jei reikia tai... nu nesvarbu... del tu paveiklsiukiniu alpejimu as savo nuomones nekeiciu, galiu pastebeti tik kitus darbelio aspektus arba ideta darba bet tik ne toki dazau+aplikuoju=medalis. Del to ir ziurejau visus tavo darbus galerijoje kad suprasciau i kokia partija tu taikai
O siaip simpatiju as niekam nepuoseleju
va sobieskos dezutes su baltai juodais pauksteliais pamarginta drugeliais nepamirstu kaip ir tavo taskiuku ant remelio-pakabeles
Aciu dar karteli visoms, kas rizikavot tapti nepopuliariomis atkreipiant i mano tvarini demesi
Saziningai-sirdingai aciu
Saziningai-sirdingai aciu
Ačiukas mergaitės už gražius žodžius mano lempoms
Norėčiau pasiūlyti atgaivinkim tą tradiciją kurią jau kurį tai laiką darėme.Norėčiau kad kai įkeliame savo darbą aprašytume kokias priemones naudojome ir taip toliau.Taigi nereikės pastoviai klausinėti kas? kaip? su kuo?
Norėčiau pasiūlyti atgaivinkim tą tradiciją kurią jau kurį tai laiką darėme.Norėčiau kad kai įkeliame savo darbą aprašytume kokias priemones naudojome ir taip toliau.Taigi nereikės pastoviai klausinėti kas? kaip? su kuo?
Žinok, aš irgi konsrevatorių partijai prijaučiu
, nors, tiesą sakant, man labai gražu modernūs stilingi darbeliai, gal ten nepridėta daug kūrybos, tiesiog pasirenkamas geras motyvas, gražus raštas, pats darbas būna tvarkingas ir pan. pvz. kaip Mamuko Indriuko, versus darbukuose... Taip pat jaučiu silpnybę murziams, kaip pas lachesę, Džiugą
Aš save apskritai dar naujokų partijai prisikirčiau (dar tik bandymų bandymai). Labai kažkokių sintetinių darbų nėra pas mane... Bet dar ne tai, ko noriu. Man patinka mišri technika, ne vien aplikavimas, o tai aš savo darbuose dar tik bandau suderinti...
O albume kai kurie darbai yra mano pirmi blynai
Beje, dėl paveiksliukų alpėjimo, tai aš pati neperseniausiai parašius esu - jei darbas "servetėlinis", tai tiek nesulaukia dėmesio, kaip "spausdintas", juk, šioje temoje esam išlepinti "internetinių vaizdelių", kiti bandymai nublanksta, nes kabina būtent motyvas, ne kiek darbas. Aš taipogi žiūriu ne vien į motyvą, bet ir kaip atlikta, suderinta ir t.t.
Aš save apskritai dar naujokų partijai prisikirčiau (dar tik bandymų bandymai). Labai kažkokių sintetinių darbų nėra pas mane... Bet dar ne tai, ko noriu. Man patinka mišri technika, ne vien aplikavimas, o tai aš savo darbuose dar tik bandau suderinti...
O albume kai kurie darbai yra mano pirmi blynai
Beje, dėl paveiksliukų alpėjimo, tai aš pati neperseniausiai parašius esu - jei darbas "servetėlinis", tai tiek nesulaukia dėmesio, kaip "spausdintas", juk, šioje temoje esam išlepinti "internetinių vaizdelių", kiti bandymai nublanksta, nes kabina būtent motyvas, ne kiek darbas. Aš taipogi žiūriu ne vien į motyvą, bet ir kaip atlikta, suderinta ir t.t.
Balte va daba ir as papuoliau
sumaisiau dziugos pakabele ir priskyriau ja tavo darbam
ale jau klaida istaisiau
perziurejau visa tavo galerija ir tikrai priimciau drasiai i konservatoriu partija, tikrai ne "blynu kepykleleje" dirbi