Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Versus, labai malonu, kad pastebėjai, ačiu už gražius žodžius. Fonas ir man ryškus, gavosi kaip kompozicija, o turi išryškėti dėžutė blush2.gif , na, bet iš klaidų mokomės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 01 11, 17:15)
Nuostabumėli, tavo šepetys fainuolis, toks sakyčiau vasariškas  wub.gif

As irgi uz sepeteli thumbup.gif jis man taip graziai paauksintas wub.gif

Del cracle medium tik ateityje nepersistenk. netepk gausiai, nes jis linkes griovius kasti. Siti darbeliai pats tas 4u.gif
Atsakyti
sepetys puikus, as panasu turiu, drauge padovanojo:)
Atsakyti
šepečio auksiukai labai tikroviški, patinka man tokie tikrai atrodantys daiktai, nežiūrint koks motyvas..
Atsakyti
ne čia pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 11 sausio 2010 - 17:09
Gal kuri galėtų pagelbėti man truputuką, kaip per google.lt susirast nuotraukas, kuriose būtų rūkanti dama prisidengusi tokia didele kepure, arba moteris su didelėm skrybelėm, nežinau kaip paaiškint, dažnai pastebiu auskarus su tokiom damoms, užsimaniau ir aš, bet man nesiseka nieko rasti...
Atsakyti
Gražus šepetukas thumbup.gif , dubuo su žuvimis labai įdomus thumbup.gif niu, sobieska irgi fainai darbuojiesi thumbup.gif

Ingusia, o tu, man regis, esi nuotaikos žmogus... smile.gif
Atsakyti
Ne nuotaikos sakyciau, o nekeiciu savo nuomones, tik kartais tyliu, kartais replikuoju, kartais pavarau o jei reikia tai... nu nesvarbu... del tu paveiklsiukiniu alpejimu as savo nuomones nekeiciu, galiu pastebeti tik kitus darbelio aspektus arba ideta darba bet tik ne toki dazau+aplikuoju=medalis. Del to ir ziurejau visus tavo darbus galerijoje kad suprasciau i kokia partija tu taikai lotuliukas.gif O siaip simpatiju as niekam nepuoseleju schmoll.gif va sobieskos dezutes su baltai juodais pauksteliais pamarginta drugeliais nepamirstu kaip ir tavo taskiuku ant remelio-pakabeles wub.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli visoms, kas rizikavot tapti nepopuliariomis atkreipiant i mano tvarini demesi biggrin.gif
Saziningai-sirdingai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas mergaitės už gražius žodžius mano lempoms wub.gif
Norėčiau pasiūlyti atgaivinkim tą tradiciją kurią jau kurį tai laiką darėme.Norėčiau kad kai įkeliame savo darbą aprašytume kokias priemones naudojome ir taip toliau.Taigi nereikės pastoviai klausinėti kas? kaip? su kuo? bigsmile.gif
Atsakyti
Žinok, aš irgi konsrevatorių partijai prijaučiu biggrin.gif , nors, tiesą sakant, man labai gražu modernūs stilingi darbeliai, gal ten nepridėta daug kūrybos, tiesiog pasirenkamas geras motyvas, gražus raštas, pats darbas būna tvarkingas ir pan. pvz. kaip Mamuko Indriuko, versus darbukuose... Taip pat jaučiu silpnybę murziams, kaip pas lachesę, Džiugą smile.gif
Aš save apskritai dar naujokų partijai prisikirčiau (dar tik bandymų bandymai). Labai kažkokių sintetinių darbų nėra pas mane... Bet dar ne tai, ko noriu. Man patinka mišri technika, ne vien aplikavimas, o tai aš savo darbuose dar tik bandau suderinti... smile.gif
O albume kai kurie darbai yra mano pirmi blynai ax.gif

Beje, dėl paveiksliukų alpėjimo, tai aš pati neperseniausiai parašius esu - jei darbas "servetėlinis", tai tiek nesulaukia dėmesio, kaip "spausdintas", juk, šioje temoje esam išlepinti "internetinių vaizdelių", kiti bandymai nublanksta, nes kabina būtent motyvas, ne kiek darbas. Aš taipogi žiūriu ne vien į motyvą, bet ir kaip atlikta, suderinta ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 11 sausio 2010 - 19:16
Balte va daba ir as papuoliau blush2.gif sumaisiau dziugos pakabele ir priskyriau ja tavo darbam blush2.gif ale jau klaida istaisiau biggrin.gif perziurejau visa tavo galerija ir tikrai priimciau drasiai i konservatoriu partija, tikrai ne "blynu kepykleleje" dirbi mirksiukas.gif
Atsakyti