Nuostabūs darbeliai visų
aš dar tik pradedančioji ,tai nieko parodyti negaliu .Pas jus tokie dailūs darbukai . Šaunuolės ..

Ir as pasirodau su savo darbeliu, suneliui Kaledine dovanele, komplektukas

boruzyte5

QUOTE(Boruzzyte5 @ 2010 01 12, 11:14)
labai grazus komplektukas, tik suoliuko nematyti kokia ten servetele ar ryzini naudojai?
Nuostabumėli, puikūs darbai kaip ir daugeliui, man taip pat patiko šepečio sendinimas
campari* jau meškų jaukumas
nostalgiškai priminė vaikystes tarybinį filmuką apie baltąjį meškiuką Gudrutį
balte,labai džiugu , kad pastebi ir pagiri mano darbus, bet drįsiu šiek tiek prieštarauti
nepriklausomai nuo to, kuom dekoruoju daiktus - spausdintais paveiksliukais ar serveletlemis, į juos įdedu vienodai daug kruopštumo ir darbo
modernus paveiksliukas naudojamas ar klasikinins - manau, tai nieko bendro neturi su kūrybiniu indėliu į darbą
o kūrybos darbuose maksimaliai tiek, kiek leidžia pati dekupažo technika ir vizija , kurią susikuriu pries dekoravimą
kas dėl modernumo, tai keistoka ,- dar neseniai man buvo užlipdyta "murziukų" etiketė

campari* jau meškų jaukumas

QUOTE(baltė @ 2010 01 11, 19:06)
[...] nors, tiesą sakant, man labai gražu modernūs stilingi darbeliai, gal ten nepridėta daug kūrybos, tiesiog pasirenkamas geras motyvas, gražus raštas, pats darbas būna tvarkingas ir pan. pvz. kaip Mamuko Indriuko, versus darbukuose... Taip pat jaučiu silpnybę murziams, kaip pas lachesę, Džiugą [...]
balte,labai džiugu , kad pastebi ir pagiri mano darbus, bet drįsiu šiek tiek prieštarauti

nepriklausomai nuo to, kuom dekoruoju daiktus - spausdintais paveiksliukais ar serveletlemis, į juos įdedu vienodai daug kruopštumo ir darbo

Pacios super

Aciu merginos uzx grazius zodzius mano dezutei baltosios meskos
labai malonu kad ir jums grazu
maniau pritapyti nemoku, bet reikia tiesiog pabandyti, laiko ir kruopstumo ir pasirodo kartais gaunasi
PACIOS nuostabi dovanele

PACIOS nuostabi dovanele

QUOTE(rug_gele @ 2010 01 12, 11:49)
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2010 01 12, 11:14)
labai grazus komplektukas, tik suoliuko nematyti kokia ten servetele ar ryzini naudojai?
Aha, naudotas ryzinis suoliukui, o pakabelems serveteles

PACIOS realiai ji zymiai, zymiai grazesne. Suprantu, kad tu tokia gera fotografe, kaip as kosmonaute

Sveikos darbstuolytes, uzsikabinau ir as su dekupazu, tai parodysiu pirmuosius darbelius. Ne stebuklas bet dar tik mokausi
Mano darbeliai