Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Nuostabūs darbeliai visų wub.gif aš dar tik pradedančioji ,tai nieko parodyti negaliu .Pas jus tokie dailūs darbukai . Šaunuolės ..
Atsakyti
Ir as pasirodau su savo darbeliu, suneliui Kaledine dovanele, komplektukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
boruzyte5 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2010 01 12, 11:14)

labai grazus komplektukas, tik suoliuko nematyti kokia ten servetele ar ryzini naudojai?
Atsakyti
Nuostabumėli, puikūs darbai kaip ir daugeliui, man taip pat patiko šepečio sendinimas 4u.gif
campari* jau meškų jaukumas wub.gif nostalgiškai priminė vaikystes tarybinį filmuką apie baltąjį meškiuką Gudrutį bigsmile.gif
QUOTE(baltė @ 2010 01 11, 19:06)
[...] nors, tiesą sakant, man labai gražu modernūs stilingi darbeliai, gal ten nepridėta daug kūrybos, tiesiog pasirenkamas geras motyvas, gražus raštas, pats darbas būna tvarkingas ir pan. pvz. kaip Mamuko Indriuko, versus darbukuose... Taip pat jaučiu silpnybę murziams, kaip pas lachesę, Džiugą [...]

balte,labai džiugu , kad pastebi ir pagiri mano darbus, bet drįsiu šiek tiek prieštarauti blush2.gif
nepriklausomai nuo to, kuom dekoruoju daiktus - spausdintais paveiksliukais ar serveletlemis, į juos įdedu vienodai daug kruopštumo ir darbo sunglasses2.gif modernus paveiksliukas naudojamas ar klasikinins - manau, tai nieko bendro neturi su kūrybiniu indėliu į darbą 4u.gif o kūrybos darbuose maksimaliai tiek, kiek leidžia pati dekupažo technika ir vizija , kurią susikuriu pries dekoravimą 4u.gif kas dėl modernumo, tai keistoka ,- dar neseniai man buvo užlipdyta "murziukų" etiketė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 12 sausio 2010 - 11:23
Laba dienele 4u.gif
Parodysiu mano ir Arunos bendra darba-tai dovana mano draugei-Aruna dare papuosalus,o as dekoravau dezute

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pacios super 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uzx grazius zodzius mano dezutei baltosios meskos wub.gif labai malonu kad ir jums grazu biggrin.gif maniau pritapyti nemoku, bet reikia tiesiog pabandyti, laiko ir kruopstumo ir pasirodo kartais gaunasi 4u.gif

PACIOS nuostabi dovanele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 01 12, 11:49)
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2010 01 12, 11:14)

labai grazus komplektukas, tik suoliuko nematyti kokia ten servetele ar ryzini naudojai?

Aha, naudotas ryzinis suoliukui, o pakabelems serveteles smile.gif
Atsakyti
PACIOS realiai ji zymiai, zymiai grazesne. Suprantu, kad tu tokia gera fotografe, kaip as kosmonaute lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar zvakide turiu, tik nufotografavau be zvakes

http://public.fotki....as/zvakide.html
ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes, uzsikabinau ir as su dekupazu, tai parodysiu pirmuosius darbelius. Ne stebuklas bet dar tik mokausi blush2.gif Mano darbeliai
Atsakyti