Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Na, pas mane irgi buvo pakabėlių su taškiukais. biggrin.gif Vienoj vardukas ištaškuotas markeriu, kitose irgi taškelių pripiešta. smile.gif

http://images36.fotk...rbitutes-vi.jpg
http://images51.fotk...rugeliai-vi.jpg
http://images42.fotk...eskuciai-vi.jpg

Beje, man ta pakabėlė - rėmelis Džiugos labai simpatiška irgi wub.gif

Na, mergaitės drąsiau, nes toks vaizdas, kad visos dabar bijo ką ir rodyti... unsure.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif baik tu Balte tiesiog atsalus orams printeriai uzsalo lotuliukas.gif kaip ir mano masinos spyneliu varikliukai biggrin.gif
Atsakyti
O jau darbelių gražumas 4u.gif 4u.gif labiausiai patiko grites lempa su meškiukais ir baltės pakabėlės wub.gif wub.gif ..tiesiog nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti
Auksyte saunus pirmieji bandymai thumbup.gif (mano pirmasis buvo ojoj koks baisus, net prisiminti nesinori, bet nuo tada ir uzsikabliavau nusprendusi kad tikrai galiu zymiai geriau ir graziau biggrin.gif )

Grite labai grazios lempos! ta su meskuciais labai miela ir manau lengvai pritaikoma vaiku kambaryje, o ta juodoji man tokia klasikine sakyciau wink.gif zodziu grazu 4u.gif

balta pakabele su meskiukais ir piestukine tiesiog apzavejo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 11, 17:08)
O dar įdomu: Campari, ar tavo dėžutei naudota servetėlė, ar pačios spausdintas paveiksliukas? smile.gif kažkaip peržiūrėjau tavo darbų galeriją, radau artimų akiai paveiksliukų  tongue.gif

Nuostabumeli visu pirma saunus darbeliai, ypac sepetys thumbup.gif

o dabar atsakysiu i tavo klausimelius: mano darbuose naudotos TIK serveteles, nezinau ar internetiniams dar nepribrendau ar per daug serveteliu turiu, is kuriu dar milijona suklijuoti noriu biggrin.gif na darbeliu galerijos as dar netuiru, kiek cia pasirodau tiek blush2.gif o kad paveiksliukai mieli, tai dziugu 4u.gif
Atsakyti
Imetu dar viena darbeli "Siaures meskos" 4u.gif Virsus servetele, sonai prutapyti, viduj ryzinis pop. blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
campari wub.gif wub.gif wub.gif pasaka, jau spalva thumbup.gif
Atsakyti
OOOOOooo baltoji meška tokia graži ir tokia pasakiška, labai norėčiau tokios meškos sau!!! negaliu atsispirti toms akytėms wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu nzn nzn kodel man taip nesigauna graziai g.gif as gysleles nera, ar reik praktikos daugiau g.gif ar gal kokia knygute nusipirk pasiskaityt, nes visos zinos forumu perskaityme ir apsiriboja, o darbu cia ziuriu graziausiu yra net negaliu atsistebet kaip taip man nesigauna doh.gif
Atsakyti
Campari* labai silta dezute, grazu wub.gif
Atsakyti
Baltes pakabeles wub.gif wub.gif
Atsakyti
Auksyte, puikiai thumbup.gif
grite, nuostabi "meškutinė" lempa...Vien balerinos "laibos" kojelės linkis ko vertas...lankstu, lengva...kaip tie kaspinėliai mirksiukas.gif wub.gif
vaivaj, thumbup.gif
Nuostabumėli, žaviuos Tavo požiūriu į dekupažą, kūrybingumu, idėjomis. Panašu, kad tai - paspirtis daugeliui ieškoti dar nebandytų sprendimų, su kiekvienu darbeliu pranokti prieš tai buvusius pasiekimus. Ačiū Tau 4u.gif
campari, šalto kolorito, o kokia šilta dėžutė wub.gif

Atsakyti
padėklas į sodąuser posted image
Atsakyti