Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

QUOTE(Kandi @ 2010 01 15, 11:13)
arbatinė "Švyturys"

Man patiko, graziai dezute sukomponuota 4u.gif
Atsakyti
Kandi dezute pasakiskai grazi wub.gif

Na o man patiko vienos mamytes cia parodyta arbatine, tad pasidariau panasia su tuo paciu paveiksliuku tik pagal save 4u.gif tikiuosi ji nesupyks blush2.gif laukiu visko ir kritikos ir nuomoniu ir vertinimo biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kandi, tikrai labai šauniai atlikta dėžutė su švyturiu, ir sendinimas vietoje. Realiai dar gražiau atrodo mirksiukas.gif
campari* liuks arbatinė. O ta mamytė buvo Kandi lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už gržų žodėlį mano "Švyturiui" MamaKa, biriusa, sobieska, campari*, Raseleb visoms po 4u.gif

campari* kaip smagu girdėti ir matyti, kad kažką, mano darbelis įkvėpė kūrybai drinks_cheers.gif thumbup.gif
va manoji kaip atrodė "Dama"

user posted image

Atsakyti
Kandi man tavo dezute grazesne ir tikrai ikvepe, bet nu negalejau perlipti per save ir daryti lygiai tokios pat, kazkaip nezinau... nesidaro man taip smile.gif tikiuosi nesupyksi, mano zymiai paprastesne, bet man asmeniskai vis tiek miela blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 15, 11:00)
tikiuosi nesupyksi

tokių žodžių net negali būti, aš pati save prie pradedančiųjų skaitau, ir man ištiesų yra labai labai smagu, kad buvo atkreiptas dėmesys i mano dėžutę ir ji nuo šiol turės pusseserę, ir sakyčiau ne ką prastesnę thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
campari*, Kandi abieju dezutes zavios wub.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif malonu girdeti 4u.gif
Atsakyti
Kandi, man labai gražu spalviškai puikiai suderinta ir šiaip jaukiai atrodo. thumbup.gif
Sorry, kad jau neaptarsiu visų darbelių vos bespėjau juos peržiūrėti. Smagu kad vis daugiau naujokių thumbup.gif

Abi gražios džėžutės su dama thumbup.gif

O dėl kritikos, tai pritariu 100% lachesės nuomonei. Čia ne patarimų/pastabų tema, kas ieško kritikos ir nori mokytis - daugaiu laiko leidžia dekupažo temoje.
Atsakyti
Kandi, campari* abiejų dėžutės super thumbup.gif ir motyvas arbatinei priderintas, iškart aišku kas dėžutėj laikoma bus smile.gif čia servetėlė?
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 15, 09:29)
Uzburta si temele kas kokia  doh.gif  Joje jau antra diskusiju tema keliama, seip tai visos jos OFF TOPIC. Kur ziuri moderatores  g.gif
Mielos megejos paplepeti, kita karta gal sukurtumete papildoma tema savo plepalams pvz. Diskusijos apie dekupaza  mirksiukas.gif

isisvesk i google "dekupazas" ir pasidaryk vaizdu paieska, nereiks skaityti pilnos temos, dar daug vaizdu rasi kureju parasuose. Suprantu kad ne visi megsta skaityti arba nemoka ax.gif o cia ne knygute vaikams su spalvotais paveiksliukais, o tai kad cia nuo kievieno darbelio reiktu seiletis irgi nesamone, asmeniskai as stengiuosi pradinukiu neskriausti, o va ases su savo blynais kepamais urmu ir vienodais kasdien, mane irgi uzknisa kartais, todel parinkus zodzius pasakau ka noriu pasakyti. Atejes naujas zmogus iskart pastebejo kokios cia visos "geros" ir sunku suprasti kodel taip yra....
Papildyta:
Kandi svyturiai tolimi mano sirdziai bet tavo dezute tiesiog ideali, spalviskai graziai viskas, kompozicija, sendinimas viskas labai vietoje ir teisingai. Pirmas svyturys patikes man tikrai wub.gif .
Atsakyti
Keliu aš savo nevykėlę.. lotuliukas.gif Senokai ji čia daryta, bet vis neparodau.. šitoj temoj..
P.s. kaspinas jau kitas, nėriniuotas toks ''senovinis'' lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti