Na, iš dalies juk nesunku suprasti, kodėl taip yra, visos buvom naujokės ir malonu buvo išgirsti gerą žodelį apie savo darbelius. Nors toli gražu jie nebuvo labai gražūs ir pačios tai suvokėm (žinojom, kad bus vis geriau), bet gal vienas kitas geras žodis, viena kita pastaba leido tobulėti, pasistengti. Tikrai nesu už vien liaupses.

Ohara veikiamasaules uztemimo pasisakysiu ir as siandien
Visu pirma MANO NUOMONE motyvai parinkti netinkamai, jie per dideli ir nesudaro bendro vaizdo grazaus. Ir dar man neaisku kas ten taip pusleta kur is arti nufotkinta

Visu pirma MANO NUOMONE motyvai parinkti netinkamai, jie per dideli ir nesudaro bendro vaizdo grazaus. Ir dar man neaisku kas ten taip pusleta kur is arti nufotkinta

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 15, 13:32)
Ohara veikiamasaules uztemimo pasisakysiu ir as siandien

hm... nuėjus dar pačiupinėjau, nu kad nepūslėta nieks žinok...

velnias žino kas čia gavosi..

Ech..dėl motyvu ir aš ta pati galvojau, nes neturiu išvis nieko mažo vis dideli tai iš visų blogybių išsirinkau mažiausia..

Ačiū už kritika...

Nuotruakoje is arti tamsesne roze kazkokia paburkusi, gal cia dvikomponentis tau taip susivele? nes realiai turetu buti kaip ledas

labuka darbstuoles, cia as biski ne i tema, bet noriu paklausti kaunieciu, ar yra Kauno AKROPOLYJE "silver sity"parduotuve ir kuriam aukste jeigu yra.Aciu ...
Pirmas aukstas
prie visu ten tele2 ir omnitelio kioskeliu netoli

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 15, 15:45)
Atsiprašau už

Ačiū jums mielosios *Amura*, baltė, Zmonyte, Ingusia31,
už įvertinimą
kai kurių merginų žodelis man tikrai mielas ir skatinantis, toliau taip šauniai darbuotis ir su kiekviena diena judėti į priekį besitobulinant .....

labas vakarelis
ir vel atlekiu cia su savo keliais naujais darbeliais
BALERINA

noriu pagalbos kaip uzbaigti virsu ,nes dariau su nauju dala deco dvikomponenciu ir gavosi super mazi skilimai kurie cia nesimato net
gal bandyti sendnti su kitos firmos?
dezute ŠIRDELE

P.S fotografe is manes nekokia
ir vel atlekiu cia su savo keliais naujais darbeliais

BALERINA

noriu pagalbos kaip uzbaigti virsu ,nes dariau su nauju dala deco dvikomponenciu ir gavosi super mazi skilimai kurie cia nesimato net

dezute ŠIRDELE

P.S fotografe is manes nekokia

Na dezute su balerina butu grazi, jei pritapytum ant dezute svirsaus aplink balerina ir nesimatytu kaip isplesytas paveiksliukas ir susilietu i bendra fona viskas ... be to mano akimis vien tik ruda dezute nesiziuri, jai truksta ar patrynimu kazkokiu ar skeldejimo... zodziu kazkokio spalvu zaismo, gyvybes

tai vat aplink ta balerina kad nesimatytu turejo buti sendinimas su irtinimais ,kurie nesigavo
o dezute yra visa sendinta ir sutrukinejus ,itrinta ausksu ...bet foto to nesimato
o va seseliuoti dar nemoku ,pritapyti irgi
o bijau mokintis ant darbelio kuris turi buti dovana
o jei as bandyciau sendinti dar karteli su ANTIK priemonem?

o va seseliuoti dar nemoku ,pritapyti irgi

o jei as bandyciau sendinti dar karteli su ANTIK priemonem?