Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Na, iš dalies juk nesunku suprasti, kodėl taip yra, visos buvom naujokės ir malonu buvo išgirsti gerą žodelį apie savo darbelius. Nors toli gražu jie nebuvo labai gražūs ir pačios tai suvokėm (žinojom, kad bus vis geriau), bet gal vienas kitas geras žodis, viena kita pastaba leido tobulėti, pasistengti. Tikrai nesu už vien liaupses. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ohara veikiamasaules uztemimo pasisakysiu ir as siandien biggrin.gif
Visu pirma MANO NUOMONE motyvai parinkti netinkamai, jie per dideli ir nesudaro bendro vaizdo grazaus. Ir dar man neaisku kas ten taip pusleta kur is arti nufotkinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 15, 13:32)
Ohara veikiamasaules uztemimo pasisakysiu ir as siandien  biggrin.gif
Visu pirma MANO NUOMONE motyvai parinkti netinkamai, jie per dideli ir nesudaro bendro vaizdo grazaus. Ir dar man neaisku kas ten taip pusleta kur is arti nufotkinta  g.gif

hm... nuėjus dar pačiupinėjau, nu kad nepūslėta nieks žinok... g.gif
velnias žino kas čia gavosi.. lotuliukas.gif
Ech..dėl motyvu ir aš ta pati galvojau, nes neturiu išvis nieko mažo vis dideli tai iš visų blogybių išsirinkau mažiausia.. 4u.gif
Ačiū už kritika... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotruakoje is arti tamsesne roze kazkokia paburkusi, gal cia dvikomponentis tau taip susivele? nes realiai turetu buti kaip ledas g.gif
Atsakyti
labuka darbstuoles, cia as biski ne i tema, bet noriu paklausti kaunieciu, ar yra Kauno AKROPOLYJE "silver sity"parduotuve ir kuriam aukste jeigu yra.Aciu ...
Atsakyti
Pirmas aukstas mirksiukas.gif prie visu ten tele2 ir omnitelio kioskeliu netoli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 15, 15:45)
Pirmas aukstas  mirksiukas.gif prie visu ten tele2 ir omnitelio kioskeliu netoli  mirksiukas.gif

Atsiprašau už poster_offtopic.gif geriau sakyk prie vynotekos, geriau atsiminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū jums mielosios *Amura*, baltė, Zmonyte, Ingusia31, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už įvertinimą 4u.gif kai kurių merginų žodelis man tikrai mielas ir skatinantis, toliau taip šauniai darbuotis ir su kiekviena diena judėti į priekį besitobulinant .....
Atsakyti
Kandi tikrai dėžutės pasakiškos..ech.... kad ir aš kada taip išmokčiau daryt.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
labas vakarelis

ir vel atlekiu cia su savo keliais naujais darbeliais smile.gif

BALERINA
user posted image

noriu pagalbos kaip uzbaigti virsu ,nes dariau su nauju dala deco dvikomponenciu ir gavosi super mazi skilimai kurie cia nesimato net doh.gif gal bandyti sendnti su kitos firmos?

dezute ŠIRDELE

user posted image

P.S fotografe is manes nekokia blush2.gif
Atsakyti
Na dezute su balerina butu grazi, jei pritapytum ant dezute svirsaus aplink balerina ir nesimatytu kaip isplesytas paveiksliukas ir susilietu i bendra fona viskas ... be to mano akimis vien tik ruda dezute nesiziuri, jai truksta ar patrynimu kazkokiu ar skeldejimo... zodziu kazkokio spalvu zaismo, gyvybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 15 sausio 2010 - 19:35
tai vat aplink ta balerina kad nesimatytu turejo buti sendinimas su irtinimais ,kurie nesigavo verysad.gif o dezute yra visa sendinta ir sutrukinejus ,itrinta ausksu ...bet foto to nesimato unsure.gif
o va seseliuoti dar nemoku ,pritapyti irgi doh.gif o bijau mokintis ant darbelio kuris turi buti dovana verysad.gif
o jei as bandyciau sendinti dar karteli su ANTIK priemonem?
Atsakyti