Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

SSL neaptikau cool.gif gal neatidžiai ieškojau, bet nesiruošiu gilintis.

o nekeista, kad mokant gavėjas yra nnb? kokia nauda jiems tarpininkauti?
Atsakyti
Tai kad cia ne bankas, kam tas https? Juk pavedima jiems vistiek per banka darau o)

Man patiko kad saskaitas galiu vienoje vietoje matyti, uzkniso jau pilna pasto deze ir tie popieriai
Atsakyti
QUOTE(karolism @ 2010 09 22, 11:07)
Tai kad cia ne bankas, kam tas https? Juk pavedima jiems vistiek per banka darau o)

Man patiko kad saskaitas galiu vienoje vietoje matyti, uzkniso jau pilna pasto deze ir tie popieriai

na vat ir klausimas. koks jiems biznis paskirstyt įmokas?

gal kas turi minčių?
Atsakyti
kokia super tema, ačiū už visas naudingas nurodas, ieškojau kaip pradėt taupyt, psio vesiu savo buhalteriją, tik taip galėsiu suprast kur tie pinigai vis dingsta blush2.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau , pasakoju cool.gif
Sužymėjau už ką noriu mokėti ir pervedžiau tuos porą šimtukų. Biški neramu buvo ax.gif tai pasiskambinau kabeliniai, kuriai irgi mokėjau, tai sako, viskas gerai, litukus gavome rolleyes.gif
Žodžiu, veikia, patogiai tam nnb, bandysiu ir kitą mėnesį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumė* @ 2010 09 22, 19:18)
na vat ir klausimas. koks jiems biznis paskirstyt įmokas?

gal kas turi minčių?

Nežinau ir aš blink.gif Brukštelsiu jiems laišką, klientei negalės neatsakyti 4u.gif
Papasakosiu paskui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimantukas: 24 rugsėjo 2010 - 09:19
Parašiau jiems ką tik, lauksiu atsakymo rolleyes.gif

Tik va pagūglinau dar apie juos ir radau komentarą kitame forume:
"O rimčiau,
jo, dabar taip žmones pritraukia. Kursiokas ten dirbo, tai jau jau seniau buvau girdėjęs apie nnb.
Normaliai ten viskas, atsiskaitinėju trečią mėnesį jau. Pasakojo, įves ateity lito mokestį, bet man giliai dzin, vis vien pigau bus"
Visai gali būti g.gif
Atsakyti
"kur dingo pinigai" manau nieko taupanciom ,as taip pat noreciau pataupyti,nes vis neaisku kur tie pinigai isgaruoja,bet man dar daug kas ten nelabai aisku,reikia paanalizuoti atsisedus ir pradeti taupyti,gana islaidauti !
Atsakyti
tupukai, o kuri vieta neaiški? Mes jau daugiau nei 1,5 metų vedam kurdingopinigai išlaidas - lyg ir sekasi skaičiuoti ir sutaupyti
Atsakyti
Taip, pinigų valdymo ir planavimo įrankių internete randasi vienas po kito.

Štai naujas www.vienasaskaita.lt

Žinau, kad namų ūkio mokesčius su šia paslauga apmokėti gali Kaune ir Klaipėdoje. Tuo tarpu pinigų valdymo įrankis prieinamas visiems.

Ir straipsnis blog'e apie šeimoje daromas finansines klaidas labai patiko. Geras rašymo stiliukas smile.gif

http://www.vienasask...larastis/?p=923

Tikiuosi, pravers besirūpinančiomis savo ir šeimos pinigais smile.gif

Atsakyti
Sauni tema drinks_cheers.gif Labai patiko kurdingopinigai.lt puslapis. Prisijungiau pabandymui su demo, reikes ryt registruotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nerikub @ 2010 09 28, 14:18)

Nieko naujo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 28, 16:34)
Nieko naujo  irnesakyk.gif

Kuria prasme "nieko naujo"? Klaidų? smile.gif Be abejo, jos klasikinės, tik turbūt ne visi drįsta jas sau pripažinti? smile.gif O juolab iš jų mokytis.
Atsakyti