o nekeista, kad mokant gavėjas yra nnb? kokia nauda jiems tarpininkauti?
QUOTE(karolism @ 2010 09 22, 11:07)
Tai kad cia ne bankas, kam tas https? Juk pavedima jiems vistiek per banka darau o)
Man patiko kad saskaitas galiu vienoje vietoje matyti, uzkniso jau pilna pasto deze ir tie popieriai
Man patiko kad saskaitas galiu vienoje vietoje matyti, uzkniso jau pilna pasto deze ir tie popieriai
na vat ir klausimas. koks jiems biznis paskirstyt įmokas?
gal kas turi minčių?
kokia super tema, ačiū už visas naudingas nurodas, ieškojau kaip pradėt taupyt, psio vesiu savo buhalteriją, tik taip galėsiu suprast kur tie pinigai vis dingsta
Kaip ir žadėjau , pasakoju
Sužymėjau už ką noriu mokėti ir pervedžiau tuos porą šimtukų. Biški neramu buvo
tai pasiskambinau kabeliniai, kuriai irgi mokėjau, tai sako, viskas gerai, litukus gavome
Žodžiu, veikia, patogiai tam nnb, bandysiu ir kitą mėnesį
Papildyta:
Nežinau ir aš
Brukštelsiu jiems laišką, klientei negalės neatsakyti
Papasakosiu paskui..
Sužymėjau už ką noriu mokėti ir pervedžiau tuos porą šimtukų. Biški neramu buvo
Žodžiu, veikia, patogiai tam nnb, bandysiu ir kitą mėnesį
Papildyta:
QUOTE(Laumė* @ 2010 09 22, 19:18)
Nežinau ir aš
Papasakosiu paskui..
Parašiau jiems ką tik, lauksiu atsakymo
Tik va pagūglinau dar apie juos ir radau komentarą kitame forume:
"O rimčiau,
jo, dabar taip žmones pritraukia. Kursiokas ten dirbo, tai jau jau seniau buvau girdėjęs apie nnb.
Normaliai ten viskas, atsiskaitinėju trečią mėnesį jau. Pasakojo, įves ateity lito mokestį, bet man giliai dzin, vis vien pigau bus"
Visai gali būti
Tik va pagūglinau dar apie juos ir radau komentarą kitame forume:
"O rimčiau,
jo, dabar taip žmones pritraukia. Kursiokas ten dirbo, tai jau jau seniau buvau girdėjęs apie nnb.
Normaliai ten viskas, atsiskaitinėju trečią mėnesį jau. Pasakojo, įves ateity lito mokestį, bet man giliai dzin, vis vien pigau bus"
Visai gali būti
"kur dingo pinigai" manau nieko taupanciom ,as taip pat noreciau pataupyti,nes vis neaisku kur tie pinigai isgaruoja,bet man dar daug kas ten nelabai aisku,reikia paanalizuoti atsisedus ir pradeti taupyti,gana islaidauti !
tupukai, o kuri vieta neaiški? Mes jau daugiau nei 1,5 metų vedam kurdingopinigai išlaidas - lyg ir sekasi skaičiuoti ir sutaupyti
Taip, pinigų valdymo ir planavimo įrankių internete randasi vienas po kito.
Štai naujas www.vienasaskaita.lt
Žinau, kad namų ūkio mokesčius su šia paslauga apmokėti gali Kaune ir Klaipėdoje. Tuo tarpu pinigų valdymo įrankis prieinamas visiems.
Ir straipsnis blog'e apie šeimoje daromas finansines klaidas labai patiko. Geras rašymo stiliukas
http://www.vienasask...larastis/?p=923
Tikiuosi, pravers besirūpinančiomis savo ir šeimos pinigais
Štai naujas www.vienasaskaita.lt
Žinau, kad namų ūkio mokesčius su šia paslauga apmokėti gali Kaune ir Klaipėdoje. Tuo tarpu pinigų valdymo įrankis prieinamas visiems.
Ir straipsnis blog'e apie šeimoje daromas finansines klaidas labai patiko. Geras rašymo stiliukas
http://www.vienasask...larastis/?p=923
Tikiuosi, pravers besirūpinančiomis savo ir šeimos pinigais
Sauni tema
Labai patiko kurdingopinigai.lt puslapis. Prisijungiau pabandymui su demo, reikes ryt registruotis
QUOTE(nerikub @ 2010 09 28, 14:18)
Nieko naujo
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 28, 16:34)
Kuria prasme "nieko naujo"? Klaidų?