Nieko naujo tiems, kurie nuolat domisi šia tema. Tokiems galbūt labiau tiktų koks spekuliantai.lt ar uzdarbis.lt
O visiems kitiems gal pravers. Greitų paskolų bendrovės bujoja ne tas žodis, tad panašu, kad jų klientai neturi net pagrindinių žinių apie piniginės reikalus
QUOTE(Laumė* @ 2010 09 22, 19:18)
Teko man su ta NNB daugiau bendrauti, nes ieškom administratoriaus namui, o jie savo puslapyje skelbiasi tokias paslaugas teikiantys. Atrašė, kad dar tik ruošiama rinkodara ir kiti darbai. Iš šito manau jie ir ruošiasi biznį daryti

O tas "nemokamai" manau laikinas dalykas, pripratins klientus prie svetainės ir kaip Bendra sąskaita kokį mokestį nedidelį uždės. Man kaip mokesčių mokėtojai tik geriau, kad atsiranda konkurentai, kurie numušinėja kainas.

Na, aš truputį bijočiau kažkam startuojančiam mokėt pinigus... priedo kad skelbiasi darą, o pasirodo kaip ir dar nedaro...
QUOTE(aistuzka @ 2010 09 28, 12:41)
tupukai, o kuri vieta neaiški? Mes jau daugiau nei 1,5 metų vedam kurdingopinigai išlaidas - lyg ir sekasi skaičiuoti ir sutaupyti
na stai pradejau ir veu kurdingopinigai.lt buhalterija. negalejau patiketi, kai pamaciau pirmu dieneliu vaizda, negalejau ramiai nakti miegoti, kazkoks siaubas

klausiau forume ten, vyrai lyg ir paaiskino, bet kaip ziniai vyru ir moteru mastymas skiriasi ir man kaip naujokei niekaip nedaeina kaip padaryt geriau. klausimas su prasymu padeti:
siandien pasiskolinau 200lt
ir nusipirkau maisto uz 100lt
poryt 200 lt grazinsiu.
vad mano pajamos siand 200, maistas - 100 ir poryt -200 skolos grazinimas?
ar tos skolos visai nevesti i pajamas ir i islaidas?
o kaip tada su maistu?
ivesiu -100 tada mano islaidos virsis pajamas
paskui gausiu alga na sakykime 1000 ir jei neivesiu kad 200 isleidau skolai , tai mano 200 kazkur dings?
kas galit paaiskinkit issamiai, o tai

QUOTE(vaidicita @ 2010 10 11, 15:10)
siandien pasiskolinau 200lt
poryt 200 lt grazinsiu.
o kaip tada su maistu?
paskui gausiu alga na sakykime 1000 ir jei neivesiu kad 200 isleidau skolai , tai mano 200 kazkur dings?
poryt 200 lt grazinsiu.
o kaip tada su maistu?
vedat visas pajamas ir visas išlaidas, tik kas susiję su skolom, veskit į atskiras eilutes (ką pasiskolinot - į pajamas, o ką atiduodat - į išlaidas prie eilutės paskolų grąžinimas (jei ten tokia yra, aš kitu puslapiu naudojuos)
Siandien ir as uzsiregistravau "kurdingopinigai" Suvedziau tik nuo sestadienio ir jau pakraupau
Kas bus toliau. Matyt tikrai laikas daryti isvadas

QUOTE(medlink @ 2010 10 15, 16:12)
Sveiki,
parsisiunčiau exeline namu buhalterija, bet ten neleidzia keisti info...
pvz snoro as neturiu, o norint pakeisti i kita banka praso slaptazodzio... tai yra ir su kitais langeliais...
Gal kas zinot ta slaptžodį?
parsisiunčiau exeline namu buhalterija, bet ten neleidzia keisti info...

Gal kas zinot ta slaptžodį?
Nežinom, bet bankų pavadinimus mėnesiniuose lapuose, rodos, galima keisti. Nors aš tiesiog pagal nutylėjimą žinau, kad ten, kur "Snoras", mano yra SEB

QUOTE(rom@ntika @ 2010 10 11, 18:13)
Siandien ir as uzsiregistravau "kurdingopinigai" Suvedziau tik nuo sestadienio ir jau pakraupau
Kas bus toliau. Matyt tikrai laikas daryti isvadas 

Kaip jau praėjom tą etapą - kraupsit ne pirmas dienas, o kokius du-tris mėnesius.
Tuomet daug kas pamatę realią padėtį paprasčiausiai meta šį užsiėmimą. Paprasčiau ir lengviau gyvent save apgaudinėjant.
Kas ištveria - suranda sekantį svetainės pliusą - biudžetus (kiek galiu išleisti) kiekvienam mėnesiui ir uždeda savo piniginei apynasrį

mes jau sekam 8 dienas
kuo toliau tuo baisiau
nemaniau kad musu tokios islaidos
bet uztat kaip dingsta noras kazka pirkti....

QUOTE(vaidicita @ 2010 10 18, 22:03)
mes jau sekam 8 dienas
kuo toliau tuo baisiau
nemaniau kad musu tokios islaidos
bet uztat kaip dingsta noras kazka pirkti.... 

Tas tai tikrai. Liūdniausia būna, kai pamatai poros mėnesių išlaidas ir supranti, kad realios išlaidos kokiais 30% viršija tai, ką manėmės išleidžiantys. Tai po poros mėnesių dauguma ir meta registruot išlaidas. Matyt nusibosta, trupučio laiko reikia.
Bet man tas konkretus žinojimas 101% atperka ir nuima nemažai streso.