Įkraunama...
Įkraunama...

Energetiniai gėrimai


geriausia perskaityt sudeti pries geriant, tada daznai ir noras praeina gert:) kas sudaro ju sudeti? kofeinu keli lasai ir visokie E. bei kiti s..., tai geriau arbatos ar kavos puodelis
Atsakyti
kiekvienas zmogus turi teise rinktis kas jam geriausiai gerti norint energijos bent kruopele susigrazint-ar kava ar energetinius...as asmeniskai juos vartoju,jie man padeda ir nezadu atsisakyt.nesveika?taip ziauriai nesveika,bet pagalvokit kiek be enregtiniu yra ivairiausiu produktu kurie taip pat nesveika,bet juos vartojame ir nieko neitariam..dabar isvis pastebejau,kad sveika gali buti tik tai,ka savam darze uzsiauginai.
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Energiniai, ne energetiniai, nes suteikia energijos, o ne energetikos mirksiukas.gif

Esu bandžius, nepatiko. Yra kitų būdų nežmigti smile.gif O energijos, toks nesveikas gėrimas, negali suteikti. Nebent atimti, gi sudėtis yra, gydytojų įspėjimai yra 4u.gif Kai kuriose šalyse (Norvegiją tik atsimenu) tokio gėrimo parduotuvėse nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 19 gegužės 2010 - 14:47
Aš PL pirkdavau energetinio gėrimo tablečių (kaip pas mus šnypščiantys vitaminai) - 15 ar 20vnt tekainavo 5Lt thumbup.gif Kai namuos maži vaikai, darbai ir kiti rūpesčiai, vakarais apie 19val galvodavau, kad griūsiu negyva, o dar galvą plėšdavo nenusakomas skausmas. Tai gelbėjo energetinis gėrimukas ir mama vėl kaip prisukta būdavo iki pat 24val - ir vaikai laimingi, ir MB :hihihi Nepiktnaudžiavau, tai šalutinio poveikio nepastebėjau tas 15tabl per 3mėn suvartodavau...
Prisimenu, prie rusų vaistinėse būdavo pirkti kofeino tablečių, tos man irgi nuo migrenos padėdavo, reiks dabar paieškot, nes to cukraus skardinėse aš negaliu gert, o kur skonis normalus - neįperku blush2.gif

Tiesa, anądien grįžau mašina po darbų, iškaitus, jau beveik lavonas, tai Norfoj nusičiupau kažkokią juodą su geltonu liūtu skardinę, tekainavo 99ct, o ir kofeino ir taurino buvo tas pats kiekis, kaip redbully...

Vat jei važiuosiu kada iki PL, vėl ieškosiu tų energetinių tablečių...
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 10, 18:51)
Lygtais tokios temos nebuvo  g.gif
Gal zinote kuo sitie gerimai skiriasi? Dabar parduotuvese toks nemazas ju pasirinkimas... Ar tikrai prideda energijos ir veikia geriau nei kava ar zalia arbata? Kiek girdejau, studentai labai daznai pries egzamina, kada reikia per nakti sedeti ir mokintis, geria situos gerimus. O kur dar visokios sex energijos  blink.gif

Del energetiniu tu visu gerimu esu dabar labai kategoriska. VISI JIE TIKRAS BLOGIS bebe.gif
Kai pati buvau studente tikrai naudojau, ir tikrai padedavo (bent jau taip maniau). Aisku geriau tik kai ateidavo sesija ir reikedavo naktim kursinius daryt doh.gif Kazkur treciam kurse per eiline sesija vartojau tos energetikus (kartais per vakara-nakti 3 buteliukai) ir ka ..... Viena vakara t.y nakti tai net uzmigt negalejau nuo krutines skausmo, sirdis dauzesi kaip paselusi, paciai baisu pasidare. Ir zinokit pasekmes dar ilgai po sesijos jauciau..... ant kairio sono net gulet negalejau, kaip sirdi skaudedavo. Nuo to laiko energetiniu ne laso didis.gif
O jei dabar reikia ilgiau pasedet isgeriu zalios arbatos ir efektes yra ir organizmui geriau tongue.gif
Atsakyti
Negeriu jų nes baisiai jie man neskanūs. gal brangesni yra skanesni, nzn, nesu ragavus. bet tie pigūs tai žiaurūs. už bet kokį energetinį man kava 100 kart geriau.
Atsakyti
negaliu as ju gerti,nes iskarto skrandzio rugstys sukyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivo @ 2010 07 04, 19:52)
Negeriu jų nes baisiai jie man neskanūs. gal brangesni yra  skanesni, nzn, nesu ragavus. bet tie pigūs tai žiaurūs. už bet kokį energetinį man kava 100 kart geriau.

drinks_cheers.gif Aš irgi už kavą, ir energijos atsiranda ir nuotaika praskaidrėja smile.gif
Atsakyti
Skonio net nezinau - niekada neragavu ir tikrai ju nevartosiu. Kai labai reikia, yra ir kitu budu, ne situo slamstu savo organizma kankinti.
Atsakyti
o man ju skonis kaip tik labai patinka smile.gif
sesiju metu, kai reikdavo vartodavau, bet minimaliai nes irgi is karto padauginus pajusdavau durima sirdies plote.

siaip zinoma, kad nera jie sveiki, bet kartais kava jau nebelenda ir norisi kazko gaivesnio....
Atsakyti
man skonis irgi nelabai g.gif teko pagal paskirti karta panaudot, ir ka? suveike tongue.gif buvau po mazo baliuko, tokia apslobusi, ikaliau energetinio ir akyse tiesiog prasviesiejo lotuliukas.gif bet skonis, tai sutinku, ne kas biggrin.gif
Atsakyti